Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Masážní stroj Rolletic je výborný pomocník při tvarování postavy a odbourávání celulitidy
Pro odbourání celulitidy, tvarování postavy, uvolnění svalů a aktivaci lymfatického systému se používá masážní stroj Rolletic ve Studiu Salvea v Hranicích. Využít jej lze i pro akupresuru chodidel.
Studio Salvea Helena Vavříková
Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie Praha, vyšetření a léčba kožních a pohlavních chorob
Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie Praha, vyšetření a léčba kožních a pohlavních chorob, denní sanatorium pro léčbu atopického ekzému, lupénky a dalších chorob.
Přístrojová diagnostika ověří zatížení organismu - biorezonanční vyšetření na zařízení Diacom
Studio zdraví LADA Přerov provádí biorezonanční vyšetření na zařízení Diacom. Přístrojová diagnostika ověří zatížení Vašeho organismu. Jde o kompletní metodu diagnostiky a terapie.
Laserové odstranění vrásek, jizev, chloupků, pigmentace, cévek Šumperk, komfortní ošetření pleti
Laserové odstranění vrásek, jizev, chloupků, pigmentace, cévek Šumperk, komfortní ošetření i citlivé pleti, ihned viditelné výsledky po prvním ošetření.
Ubytování s lázeňskými procedurami a wellness v Kašperských Horách
Léčebné pobyty uprostřed šumavské přírody, dovolená s využitím wellness a bylinkových procedur, skvělá gastronomie a relaxace to vše v Parkhotelu v obci Kašperské Hory.
ParkHotel
Luxusní ubytování, penzion, relaxační centrum v lázeňském městě Slatinice
Luxusní ubytování s relaxačním centrem naleznete v penzionu U Veterána v lázeňském městě Slatinice u Olomouce v rovinatém regionu Hané. Penzion je skvělou volbou pro dovolenou i pro služební cestu.
Wellness Hotel Astra ubytování v Krkonoších, luxusní ubytování v centru Špindlerova Mlýna, sauna
Wellness Hotel Astra ubytování v Krkonoších, luxusní ubytování v centru Špindlerova Mlýna, sauna, hotelová restaurace, bazén, solná jeskyně, relaxační masáže, vinotéka.
Velké Dářko - ubytování, wellness Vysočina, cyklistika, turistika
Velké Dářko - ubytování v restauraci a hotelu U Hrocha s možností využití privat wellness infrasaunu, vířivou vanu, relaxaci v parní kabině, masáže.
Restaurace a hotel U Hrocha
Plastické a estetické zákroky v Jihočeském kraji
Plastická chirurgie, dermatologické poradenství a zákroky, kardiologické vyšetření, služby a konzultace v oblasti ortopedie - RRC Clinic.
RRC Clinic a.s.
Dentální centrum, péče o zuby Praha, ambulance stomatologie, bělení zubů, zubní náhrady
Dentální centrum, péče o zuby Praha, ambulance stomatologie, bělení zubů, zubní náhrady, bezbolestné odstranění zubního kazu, dentální hygiena, řešení parodontózy.
Dentální centrum Zolárek s.r.o.
Parodontologie Praha – úspěšná léčba moderní metodou
Obáváte se o svůj chrup z důvodu počínající či postupující parodontitidy? Je nejvyšší čas navštívit špičkové oddělení parodontologie moderní dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Centrum léčby bolestivých stavů a pohybových poruch Olomouc, léčba chronické bolesti, fyzioterapie
Centrum léčby bolestivých stavů a pohybových poruch Olomouc, léčba chronické bolesti, fyzioterapie, rehabilitace, fyzikální medicína, fyziatrie, balneologie.
Hotel Adamantino, moderní ubytování u přehrady, restaurace, wellnes s bazénem, Luhačovice
Relaxační pobyt doplněný o kvalitní gastronomii zažijete v Luhačovicích, kde sídlí Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o. Ubytování na břehu Luhačovické přehrady s wellness centrem i bazénem.
Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o.
Zdraví se rovná čistá hlava - přístrojová diagnostika, analýza celého těla
Řešte své zdravotní problémy u odborníků. Ve Studiu Zdraví Lada Přerov Vám poradí na základě přístrojové analýzy celého těla. Zdraví se rovná čistá hlava, proto řešíme příčinu, nejen projevy obtíží.
Botulotoxin vám dodá odpočatý vzhled - zákrok bez hospitalizace
Privátní plastická a kosmetická chirurgie Třinci všechny zákroky včetně aplikace botoxu provádí ambulantně či s maximálně jedním dnem hospitalizace. Nemusíte se tedy bát dlouhého pobytu u nás.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Soukromá ortopedická ordinace v samotném centru Prahy
Léčba bolesti zad, kloubů a artrózy. Odborná konzultace a péče pro vaše tělo. Rychlé objednací termíny a profesionální péče. MUDr. Josef Jodl, odborník v oblasti ortopedie
Praktický lékař, alergolog, lékař pro dospělé, alergologie a imunologie
Kompletní služby praktického lékaře, komplexní alergologické a imunologické vyšetření v ambulanci MUDr. Heleny Jirákové, praktický lékař a alergolog pro dospělé, s.r.o. z Klatov.
Odstranění chronické únavy, kašle nebo rýmy - nastavení zdravého životního stylu na míru
Ve studiu zdraví LADA v Přerově vám pomůžeme odstranit dlouhotrvající obtíže s chronickou únavou i běžným onemocněním jako je rýma, kašel nebo bronchitida.
Vzdělávání v psychoterapii, nabídka pobytové léčby, terapeutické skupiny
Vyřešte své psychické potíže i bez léků. Poznejte sami sebe. Otevíráme pobytové terapeutické skupiny v Opočně pod Orlickými horami.
Pediatrie, praktický lékař pro děti, homeopatika, poradenství
Alternativní pediatrická ambulance v centru Hlučína MUDr. Hana Sýkorová, praktická lékařka pro děti, školení, kurzy a lektorská činnost.
Léčba poruch imunity, alergologie, pneumologie, plicní Zlín, léčba a prevence dýchacího ústrojí
Léčba poruch imunity, alergologie, pneumologie, plicní Zlín, léčba a prevence dýchacího ústrojí, spirometrie, vyšetření plic, zjištění saturace kyslíku v krvi, astma.
Léčba poruch a vad hlasu, sluchu a řeči Praha – pro všechny věkové kategorie
Léčbou poruch a vad hlasu, sluchu či řeči u pacientů všech věkových kategorií se zabývají odborníci v Centru komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.
Ošetření a čištění zubních kanálků Praha - mikroskopická endodoncie
Bolí Vás zuby? Možná potřebujete odborné ošetření a čištění zubních kanálků. V Dental Office H33 v Praze je odborná ordinace mikroskopické endodoncie, kde Vás ošetří a zbaví bolesti.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Soukromá vířivka, relaxace a odpočinek Žďár nad Sázavou
Romantika pro dva v hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou ve vířivé vaně se světelnými efekty. Naprosté soukromí a relaxování za velmi příjemnou cenu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Psychické problémy, stres, psychiatrie, akupunktura, homeopatika
Psychiatrická léčebna s poradenstvím či doporučením vhodné alternativní metody k pomoci od problémů zajišťuje MUDr. Marie Ošťadalová s.r.o. z Holešova.