Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Rašelinové zábaly Praha - snižují bolest a uvolňují svalové spasma
THERAP-TILIA spol. s r.o., Praha realizuje rašelinové zábaly, které snižují bolest, prokrví a uvolňují svalové spasma, regenerují pokožku a urychlují metabolické procesy.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Domácí zdravotní a hospicová péče, charitní pečovatelská služba, Přerov, pomoc rodinám
Odbornou paliativní a hospicovou péči zaštiťuje instituce s bohatými zkušenostmi Charita Přerov. Ošetřujeme vředy, proleženiny, kontrolujeme krevní tlak a pomáháme s aplikací inzulínu i injekcemi.
Léčebné masáže Praha - manuální léčebný zákrok – mechanoterapie
THERAP-TILIA spol. s r.o., Praha provádí manuální léčebný zákrok za pomoci masáží – mechanoterapie, která působí na svaly a zlepšuje jejich prokrvení, snižuje stres.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Navštivte naši finskou saunu nebo darujte dárkový poukaz a užijte si relaxování v příjemném prostředí
Saunování se řadí mezi jednu z nejlepších metod relaxace a odpočinku. Navštivte finskou saunu ve wellnes zóně sportoviště Hodně dobré v Havířově. Zakoupit a obdarovat blízké můžete dárkovým poukazem.
Hodně dobré Sportoviště Havířov
Spojte příjemné s užitečným a nechte svá záda odpočinout v našem pobytovém resortu
Vyzkoušejte profesionální metodu MUDr. Smíška, v lázeňském resortu Spa Lednice. Léčebná metoda se zaměřuje na bolesti zad, výhřez meziobratlového disku, skoliózu a prevenci bolesti zad.
Víkendový romantický pobyt na zámku pro dva, na který nezapomenete
Pokud chcete zažít romantický víkendový pobyt na zámku pro dva, na který nezapomenete, pak navštivte zámek Zábřeh v Ostravě. Víkendový pobyt si můžete uzpůsobit přesně podle toho, co máte rádi.
Extrakce poškozených zubů Praha 4 – zcela bezbolestně
Čeká Vás extrakce neboli trhání zubu a máte obavy z tohoto zákroku? V dentální klinice Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4 provádí tyto výkony s lokální anestezií nebo v příjemné analgosedaci.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Ordinace odborného očního lékaře, Ostrov v okrese Karlovy Vary
Oftalmologie, prevence, diagnostika a léčba zraku, ordinace odborného očního lékaře MUDr. Jiřího Valenty ve městě Ostrov v okrese Karlovy Vary.
Poradenství v oblasti zdravého životního stylu, péče o tělo a duši, harmonizace osobnosti
Péči o Vaše zdraví s použitím kvalitních přírodních produktů Vám zajistí KLUB ZDRAVÍ PŘEROV Věra Pitnerová z Přerova. Poradíme Vám, jak zlepšit Vaše zdraví a získat zpět dobrou kondici.
Kožní ambulance Praha 6, léčba kožních a pohlavních chorob, korektivní dermatologie
Komplexní služby dermatologa Vám poskytne Kožní ambulance Fialová, s.r.o. sídlící na Praze 6. Vyšetříme Vás a navrhneme vhodný způsob léčby s využitím balneofototerapie i kryosauny.
Komplexní rehabilitační a fyzioterapeutická péče v Praze
Komplexní rehabilitační a fyzioterapeutická péče o pacienty v každém věku za pomoci Vojtovy metody, cvičení dle Mojžíšové a masáží provádí THERAP-TILIA spol. s r.o., Praha.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Dětský psycholog v Praze, diskrétní psychologická poradna, komplexní vyšetření, děti s ADHD
Dobře míněné rady v oblasti výchovy a vývoje Vašich dětí Vám poskytne dětská psycholožka PHDR. DAGMAR PECHOVÁ, PSYCHOLOGICKÁ PÉČE O DĚTI A DOROST z Prahy 5 – Smíchov.
Měření zraku optometristou, výběr vhodných brýlí pro děti i dospělé
S výběrem těch správných brýlí i kontaktních čoček Vám ochotně pomůže Oční optika Koubová Regina, Písek. Svěřte své oči do rukou zkušených odborníků.
Dermatologie, dermatovenerologie, kožní ordinace a ambulance Chomutov, léčba ekzémů
S dermatologickými obtížemi Vám pomůže specialista z Chomutova dermatolog MUDr. Mojmír Kozel. Poskytujeme komplexní péči kožních alergií, ekzémů, vyrážek i jiných onemocnění.
Levitovo centrum následné péče s chirurgickou ambulancí, dlouhodobá péče Nemocnice Hořice
Tu nejlepší lékařskou péči pro dlouhodobě nemocné pacienty zajišťuje léčebna, kterou spravuje Městská nemocnice Hořice. Postaráme se o Vaše blízké s cílem obnovit jejich psychické i fyzické zdraví.
Profesionální psychiatrická péče, psychiatrická ambulance Praha 5
Profesionální psychiatrická péče, odbornou léčbu duševních chorob, depresí, závislostí realizuje společnost Psychiatrická ambulance Smíchov s.r.o., Praha 5.
Zdravotnické zařízení Bor, poliklinika, ambulance, lékařské ordinace
Zdravotnické zařízení, ordinace praktických a specializovaných lékařů, laboratoře a RTG, komplexní ambulantní zdravotní péči v okrese Tachov zajišťuje Poliklinika Bor.
Léčba mízních otoků, aktivace lymfatického systému, Plzeň
Léčba mízních otoků, lymfodémů, aktivace lymfatického systému po operacích, nádorových onemocnění či dlouhém sezení realizuje Ivana Bäumlová – lymfoterapie, Plzeň.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Psychiatrická a psychoterapeutická péče, mezilidské vztahy, Plzeň
Psychiatrická a psychoterapeutická péče s profesionálním přístupem, pomoc v oblasti mezilidských vztahů, rodinnou terapii zajišťuje NADAG s.r.o., Plzeň.
Rodinný hotel s wellness procerurami a relaxačními masážemi
Wellness procedury, relaxační masáže, prostory určeny k odpočinku to vše najdete v našem rodinném hotelu Hotel - Restaurant Tři Věžičky.
Sanatorium, rehabilitační služby, zdravotní pobyty Meziboří - rehabilitační a relaxační pobyty
Sanatorium “Krásný Potok” v Meziboří od společnosti Paracelsus Vám nabízí rehabilitační a relaxační pobyty pro Vaše zdraví. Všechny služby můžete hradit pomocí zdravotních pojišťoven.
Psychoterapie individuální, párová i rodinná, psychoanalýza, supervize a duševní zdraví
S řešením rodinných i partnerských potíží Vám pomůže tým psychoterapeutů CETERA PhDr. Olga Holeyšovská na Praze 1. Poskytujeme individuální konzultace v oblasti duševního zdraví.
Zdravé hubnutí, speciální dieta pro snížení nadváhy, akupunktura
Speciální diety pro dlouhodobý pokles váhy, zjištění zdravotního stavu, akupunktura, zdravé hubnutí pod dohledem odborného lékaře MUDr. Josef Dvořák v Havlíčkově Brodě.
Lázeňské pobyty, léčebné pobyty, wellness služby Lázně Spa Resort
Lázeňské pobyty, léčebné pobyty, wellness služby, léčba - pobybové ústrojí, gynekologické problémy, revmatické a cévní potíže v Lázních Spa resort Lednice na Moravě.
Radiodiagnostické oddělení s diagnostikou, rentgen, ultrazvuk, mamograf v Ústí nad Orlicí
Komplexní diagnostiku pomocí rentgenu i jiných lékařských přístrojů Vám poskytne nestátní zdravotnické zařízení RENTGEN s.r.o. se sídlem v Ústí nad Orlicí.