Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Zubní lékař pro děti a dospělé v Táboře, prevence a léčba
Stomatologická ordinace MUDr. Ludmily Makovcové v Táboře zajišťuje preventivní prohlídky, léčebné zákroky, protetickou péči a estetickou stomatologii.
MUDr. Makovcová Ludmila - zubní lékař
Komplexní rehabilitační péče s možností infúzní terapie Praha - rychlý účinek
Máte potíže s pohybem? Bolí Vás záda? Jste po úraze nebo operaci? Komplexní rehabilitační péči včetně účinné infúzní terapie žádejte u specialistů na klinice MONADA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Gynekologie, komplexní lékařská péče  Strakonice, antikoncepce, onkologická prevence, očkování
Gynekologie, komplexní lékařská péče Strakonice, antikoncepce, onkologická prevence, očkování, péče o těhotné ženy, diagnostika a léčba gynekologických potíží, laboratorní vyšetření.
MUDr. BARBORA KARVANOVÁ ČABRÁDKOVÁ - gynekologie
Lázeňský hotel Villa Grohman v Dolní Lipové, lázeňské wellness pobyty, balíčky, ubytování , akce
Lázeňský hotel Villa Grohman v Dolní Lipové, lázeňské wellness pobyty, balíčky, ubytování , akce, finská a parní sauna, restaurace, budova hotelu je bezbariérová.
Gynekologie, porodnictví, očkování proti rakovině děložního čípku Holešov, příjem nových pacientek
Gynekologie, porodnictví, očkování proti rakovině děložního čípku Holešov, příjem nových pacientek, ultrazvuková vyšetření, preventivní prohlídky, předpis hormonální antikoncepce.
Oční ordinace Zlín, vyšetření zeleného zákalu, ošetření úrazů očí, měření nitroočního tlaku
Oční ordinace Zlín, vyšetření zeleného zákalu, ošetření úrazů očí, měření nitroočního tlaku, vyšetření oční sítnice, předpis brýlí a léků.
Gynekologie, porodnictví, urogynekologie Zlín, péče o těhotné, antikoncepce, preventivní prohlídky
Gynekologie, porodnictví, urogynekologie Zlín, péče o těhotné, antikoncepce, preventivní prohlídky, zavedení nitroděložního tělíska, léčba poruch močového měchýře.
MUDr. Václav Vácha - Gynekologie a porodnictví, urogynekologie - Duam, s.r.o.
Sportovní fyzioterapie je vhodná pro jedince s aktivním způsobem života i pro vrcholové sportovce
Fyzioterapie pro sportovce, volnočasové i vrcholové, pomáhá udržet tělo v kondici a předejít tím zraněním. Navštivte ordinaci fyzioterapie Mgr. Ivety Sedlářové ve Frýdku-Místku, blízko Ostravy.
Ambulance klinické psychologie a dětské klinické psychologie Dolní Lutyně, psychodiagnostika
Ambulance klinické psychologie a dětské klinické psychologie Dolní Lutyně, psychodiagnostika, psychoterapie, supervize.
Klinická psychologie Pastuchová s.r.o. Mgr. Martina Pastuchová
Odborná psychologická péče o děti a dorost z Prahy a okolí
Psychologické vyšetření, řešení psychických problému dětí a mladistvých, poradenství v oblasti předškolního vzdělávání, při volbě povolání, řešení špatných rodinných situací.
Fyzioterapie Praha, klinika rehabilitace a alternativní medicíny
Rehabilitační služby pomocí různorodých metod z klasické i přírodní medicíny, masáže, nabídka léčebných plánů, rekonvalescenční pobyty, výukové programy pro studenty, analýza stavu pro sportovce.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Zubní ordinace Strakonice, stomatologická péče pro děti i dospělé, dentální hygiena, stomatologie
Zubní ordinace Strakonice, stomatologická péče pro děti i dospělé, dentální hygiena, záchovná a estetická stomatologie, ošetření a léčba kořenových kanálků, dentální hygiena, léčba parodontózy.
Jarní prázdniny v Jeseníkách - lázeňský pobyt pro rodiny s dětmi na horách
Pokud jste rodina s dětmi a plánujete jarní prázdniny, navštivte Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách, které mají kouzelnou atmosféru a jsou nejvýše položené lázně v ČR.
Zlepšení pohyblivosti a rozhýbání kloubů pomocí mobilizačních technik, i v případě artrózy
Pro zlepšení pohyblivosti kloubů využívají mobilizační techniky v ordinaci fyzioterapie Ivety Sedlářové ve Frýdku-Místku, blízko Ostravy. Vhodné při artróze, ztuhlém koleni i po úrazu.
Nervosvalové vyšetření, EMG a EP laboratoř, Brno
Elektromyografická (EMG) vyšetření, vyšetření evokovaných potenciálů (MEP, SEP, VEP, BAEP) v Brně. Objednejte se telefonicky již nyní do naší laboratoře na ulici Rybkova 9.
Moderní lékařské zařízení poskytující péči napříč obory pro pacienty z Trutnovska
Hledáte profesionální péči o Vaše zdraví? Jste obyvateli z okresu Trutnov, anebo zde jen užíváte dovolenou a nastaly u Vás nenadálé zdravotní komplikace? Navštivte naši Polikliniku Úpice, s. r. o.
Psychoterapie pro děti, dospělé Karlovy Vary, terapie při úzkostech, depresích a rodinných potížích
Psychoterapie pro děti, dospělé Karlovy Vary, terapie při úzkostech, depresích a rodinných potížích, hypnóza, psychologické poradenství.
Rehabilitace – terapie rázovou vlnou, laserem MLS
Terapii laserovou vlnou a laserovou terapii MLS – neinvazivní metody léčby akutních a chronických poruch pohybového aparátu poskytuje v okolí Brna Rehabilitační centrum Burianová.
Manuální terapie - chiropraxe Praha - kineziologické vyšetření lékařem
Kontrolujeme a léčíme mechanická poškození kloubů poškození páteře a nervového systému. Nejdříve Vás u nás vyšetří specialista na fyzikální a rehabilitační medicínu a stanoví diagnózu.
MONADA spol. s r.o. Ordinace léčebné rehabilitace Praha 4
Neurologická ordinace, léčba bolestí hlavy a páteře, Kroměříž
Neurologická vyšetření, diagnostika a léčba nervové soustavy, migrén, epilepsie či poruch vědomí v ordinaci MUDr. ŽELEZNÁ s.r.o. v Kroměříži a Holešově.
Převoz pacientů, přeprava nemocných České Budějovice, zdravotní transport non-stop v ČR a EU
Převoz pacientů, přeprava nemocných České Budějovice, zdravotní transport non-stop v ČR a EU, terénní služba, doprava nemocných, raněných a rodiček.
Okresní dopravní zdravotnická služba, spol. s r.o.
Vojtova metoda, fyzikální terapie a léčebná rehabilitace dětí
Vojtovou metodu, fyzikální terapii a léčebnou rehabilitaci pro děti zajišťuje v okolí Brna Rehabilitace - Burianová, s.r.o.
Nové komplexní rehabilitační centrum – areál Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.
Rehabilitační oddělení ve zbrusu novém areálu, ambulantní a lůžková část v jednom, nabídka wellness služeb, využití nové kavárny – vše v Komplexním rehabilitační centrum v Benešově.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Wellness hotel, procedury pro povzbuzení a relaxaci - sauna i whirpool
Wellness hotel s procedurami jako je sauna, pára či whirpool je Regenerační centrum a hotel Harmonie v Bystřici pod Hostýnem, které Vám umožní relaxovat a povzbudit tak své tělo i mysl.
Ubytování Bouda Máma wellness hotel Pec pod Sněžkou, minipivovar, lyžování, restaurace, wifi
Ubytování Bouda Máma wellness hotel Pec pod Sněžkou, minipivovar, lyžování, restaurace, wifi, bazén, sauny, fitness, pizzerie, dětský koutek.