Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Největší ambulantní rehabilitační a fyzioterapeutické pracoviště v Praze
Vyřešte svůj problém s bolestí zad nebo pohybovými potížemi v jedné z jedenácti poboček největšího ambulantního rehabilitačního pracoviště THERAP-TILIA spol. s r.o. v Praze.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Vodoléčba Praha - druh rehabilitace, která zvyšuje fyzickou i psychickou odolnost nemocného
Co se vám vybaví, když se řekne rehabilitace? Nemocniční prostředí a sestra, která vám bolestivě hýbe s končetinami?
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Kožní lékařství - dermatovenerologie pro dospělé i děti Praha 2 – léčba bradavic, akné, pigmentových skvrn
Trápí Vaši pokožku ekzémy, akné, bradavice nebo pigmentové skvrny? Navštivte oddělení kožního lékařství - dermatovenerologie pro dospělé i děti zdravotnického střediska KCK SALVE spol. s r.o. v Praze.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Testovací a harmonizační procedury těla a duše pro naprostou relaxaci
Testovací a harmonizační procedury těla a duše nabízí Regenerační centrum a hotel Harmonie František Ernest specializující se na pobyty, u kterých se můžete oddávat naprosté relaxaci.
Analýza chodidel - počítačový rozbor chůze a odhalení příčiny bolesti
Jsme společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Brno a provozujeme specializovanou Protetiku na ulici Hybešova, kde provádíme počítačovou analýzu chůze, která odhalí příčiny bolesti Vašich chodidel.
Ergona Brno
Největší ambulantní rehabilitační a fyzioterapeutické pracoviště v Praze
Vyřešte svůj problém s bolestí zad nebo pohybovými potížemi v jedné z jedenácti poboček největšího ambulantního rehabilitačního pracoviště THERAP-TILIA spol. s r.o. v Praze.
THERAP-TILIA, spol. s r.o. Zahradní Město
Lymfoterapie, manuální a přístrojová lymfodrenáž pro regeneraci organismu a omlazení kůže
LYMFOTERAPIE A REKONDICE - Ivana Bäumlová, ordinace, jež poskytuje léčbu mízních otoků a suché uhličité koupele. Provádíme lymfodrenáže vhodné nejen pro pacienty s otoky, ale také lymfoterapii.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Počítačová analýza chůze - vyšetření chodidel, které odhalí příčiny a vyřeší bolest
Zdravotnické centrum Protetika Jeseník. nabízí počítačovou analýzu chůze, kde podrobně vyšetříme Vaše chodidla a vyřešíme bolest chodidel při chůzi.
Jesenická ortopedie s.r.o.
Plastické operace víček Hradec Králové – operace provedená v ambulantním režimu
Plastická operace horních i dolních víček v ambulantním režimu. Zákrok je prováděn v místním znecitlivění, popř. v kombinaci místního znecitlivění a podání celkových sedativ - Hradecké oční sanatorium
Ortézy, protézy a protetické pomůcky na míru – zvýšení kvality života a návrat ke všedním aktivitám
Jesenická ortopedická ambulance se jako nestátní zdravotnické zařízení věnuje výrobě protéz, ortéz, ortopedické obuvi a a mnoha dalším pomůckám pro zvýšení kvality života při zdravotních potížích.
Jesenická ortopedie s.r.o.
Ubytování Plzeň – relaxační, rodinné a wellness pobyty také jako dárkové poukazy
Chcete zažít víkend plný odpočinu a relaxace? V útulném Hotelu Panorama**** v Plzni s moderním wellness si můžete užít jak romantický víkend ve dvou, tak rodinný pobyt s ubytováním.
Dermatologie, ordinace kožního lékaře, léčba lupénky, alergií, infekcí
Ordinace kožního lékaře, dermatologie Plzeň, MUDr. Jiří Voltr. Provozujeme plazmatickou terapii pro vyhlazení vrásek, léčbu kožních onemocnění, lupénky, alergií, infekcí, dermatovenerologii.
Lipofilling, tvarování rtů, vyplňování vrásek vlastním tukem
Plastika - estetika Zlín provádí tvarování rtů, vyplňování vrásek vlastním tukem, jde o metodu Lipofilling, která patří mezi nejednodušší metody estetické medicíny.
Centrum estetické dermatologie Olomouc, chemický peeling pleti, laser
Omlazeni pleti, vyhlazení vrásek, chemický peeling, laserové odstranění jizev, fototerapii provádí Centrum estetické dermatologie Olomouc - MUDr. Květoslava Nováková.
Profesionální péče o pleť, mezoterapie, výživa pleti a oslabených vlasů
Mezoterapii pro mladistvý vzhled, odstranění jizev po akné, strií a vrásek, výživu oslabených a řídnoucích vlasů provádí estetická dermatologie MUDr. Květoslavy Novákové, Olomouc.
Nestátní zdravotnické zařízení Praha, ambulance odborných lékařů včetně lůžkové péče
Svěřte se do péče špičkových lékařů v nestátním zdravotnickém zřízení Vršovická zdravotní, a.s. Praha. Provádíme medicínu na té nejvyšší úrovni s využitím moderních technologií a přístrojů.
Rehabilitace pro dospělé s poruchou řečových funkcí Praha - Mezigenerační centrum Julie
Mezigenerační centrum JULIE v Praze a tým specialistů se zaměřuje na rehabilitace pro dospělé s poruchou řeči po cévních příhodách nebo po úrazech mozku.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Biorezonance - terapie pro podporu odvykání kouření, cigaret
Terapeutka Petra Pilchová z Ostravy provádí biorezonanční terapii s pomocí nejnovějšího přístroje Bicom Optima 2. generace, který se v mnoha evropských zemích využívá pro podporu odvykání kouření.
Privátní wellness, vířivka, sauna Zlín-pronájem pro páry, firemní akce
Privátní wellness Zlín AVANA nabízí relax pro páry i pronájem pro firemní akce. K dispozici je Vám vířivka a finská a parní sauna.
Entonox – inhalační analgetikum Praha 4 -  obavy z ošetření z vpíchnutí anestezie jsou pryč!
Entonox je nové inhalační analgetikum, které pomůže překonat strach z injekce. Dostane se Vám ho v naší ordinaci v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Náhrada chybějících zubů – bezbolestné řešení pomocí zubních implantátů Praha
Ztráta jednoho nebo více zubů již v dnešní době není žádný problém. Náhradou zubů pomocí zubních implanátů se zabývá dentální klinika Dental Office H33 s.r.o.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Výměna amalgámových plomb Praha 4 za bílé a zdravotně nezávadné kompozitní výplně
Máte ve svých ústech starou amalgámovou plombu? Neváhejte a objednejte se u dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4 na její výměnu za bílou a zdravotně nezávadnou kompozitní výplň.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Poliklinika Bor
Ordinace praktických, dětských i závodních lékařů a ostatní ambulantní služby jako zubní lékaře a poradnu pro těhotné, oční či diabetologické oddělení naleznete na Poliklinice Bor.
Zubní implantáty - aplikace Praha 4 – zcela bezbolestně
Chybí Vám vlivem úrazu, genů či kazů jeden či více zubů? Získejte zpět krásný úsměv po aplikaci zubních implantátů u dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Centrum komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny Praha – zajímejte se o své zdraví
Zajímáte se o své zdraví a nechcete nic ponechat náhodě? Pak Vás jistě zaujme nabídka procedur či informací centra komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.