Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Welnes pobyty Pardubice - nejmodernější Wellness & Spa center v České republice
Hotel JEZERKA s.r.o. nabízí welnes pobyty v jednom v nejmodernějších Wellness & Spa center v ČR. Hotel se nachází nedaleko Pardubic. Spojte své pracovní povinnosti se zábavou.
Hledám sponzory na zaplacení kurzu do Indie - jako lékařka foniatrie a ORL nabízím celoroční VIP péči v této oblasti!
Jsem lékařka foniatrie a ORL. Dělám klasickou i alternativní medicínu. Kromě jiného pracuji i s léčivou energií. Jsem dikšadávající.
Operace zeleného zákalu, skleroplastika, šedý zákal, refrakční chirurgie
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. provádí komplexní zdravotní péči v oboru očního lékařství, provádí zákroky jako operace šedého, zeleného zákalu, skleroplastiku, refrakční chirurgii.
Vanové a vířivé koupele pro relaxaci a uvolnění svalů
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla je ambulantní zařízení, které mezi svými službami poskytuje vanové a vířivé koupele pro relaxaci a uvolnění svalů v Opavě.
Zažeňte jarní únavu a dopřejte si relaxaci v lázních Karlova Studánka v Jeseníkách
Potřebuje-li si Vaše tělo a mysl odpočinout od shonu všedního dne, naše horské lázně jsou pro Vás ideální. Můžete využít naše wellness pobyty, které budou mít na Vás prokazatelné pozitivní účinky.
Centrum denních služeb pro pro seniory Praha 5 - pro dospělé trpící poruchou řečových funkcí (afatikům)
Představujeme Vám - Centrum denních služeb pro seniory na Zbraslavi, který se nachází ve vile v ulici Elišky Přemyslovny č.p. 445.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Operace šedého, zeleného zákalu, skleroplastika, refrakční chirurgie
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. privátní zdravotnické zařízení poskytuje komplexní péči v oboru očního lékařství a zajistí vám operace šedého, zeleného zákalu, skleroplastiky, refrakční chirurgii aj.
Zdravotní cvičení pro veřejnost pro zmírnění bolestí a špatných pohybových návyků
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla v Opavě poskytuje pro veřejnost zdravotní cvičení pro zmírnění bolestí a špatných pohybových návyků.
Močová inkontinence u žen - léčení gynekologických a urologických potíží
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti v Opavě nabízí léčbu gynekologických a urologických potíží, včetně močové inkontinence u žen.
Celostní zdraví - pohled na nemoc trochu jinak, holistický přístup, psychosomatika
Pavla Novotná ve Studiu Naturopatie v Ostravě vám pomůže zjistit příčiny vašich nemocí, špatného zdravotního stavu a pomůže vám uvést vaše tělo a duši do rovnováhy.
Relax v pivní a mořské lázni - wellness procedury pro celou rodinu
Poznejte pivní mok jako blahodárný balzám na tělo i duši. Navštivte Rožnovské pivní lázně, kde nabízíme wellness procedury pro celou rodinu. Užijte si u nás úžasný relax v pivní nebo mořské lázni.
Neurologické oddělení s iktovým centrem v Oblastní nemocnici Kolín, profesionální péče
Neurologické oddělení s iktovým centrem v Oblastní nemocnici Kolín a.s. nabízí profesionální léčbu pro pacienty z Kolínska a Kutnohorska, Českobrodska, Nymburska, Čáslavska a Prahy-východ.
Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Ženská neplodnost - mimotělní oplodnění IVF, asistovaná reprodukce
Ženskou neplodnost v Ostravě řeší pomocí asistované reprodukce, například mimotělním oplodněním (IVF - In vitro Fertilizace) tým odborníků ze společnosti EuroFertil CZ a.s.
Kvalitní péče pro novorozence v neonatologickém a pediatrickém oddělení Nemocnice Jablonec nad Nisou
Neonatologické oddělení Nemocnice Jablonec nad Nisou nabízí prvotřídní péči, nadstandardní vybavení a služby novorozeným dětem i maminkám, s možností ubytování pro tatínka.
Určení diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti s individuálním přístupem
Určením diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti se zabývá společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě, která přistupuje vždy ke svým klientům s individuálním přístupem.
Transporty pacientů pod zdravotním dohledem soukromou dopravní zdravotní službou
Soukromá dopravní zdravotní služba Horažďovice a Blatná Zdeněk Herzig zajistí transport pacientů, raněných, rodiček i vozíčkářů v Jihočeském a Plzeňském kraji.
Oční sanatorium, lékař, plastické operace, horní, dolní víčka, šedý, zelený zákal
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. se postará profesionálně o Vaše oči a provede operací horních i dolní víček, plastické operace, operace šedého i zeleného zákalu a mnoho dalších.
Laserové zákroky, vyhlazení vrásek, jizev, laserové operace, omlazení pokožky Znojmo
Omlazení pokožky, vypnutí pleti, laserové zákroky, vyhlazení vrásek a jizev po akné radiofrekvencí eMatrix, vyrovnání jizviček po akné a další provádí společnost CHIRMEDICA s.r.o. ze Znojma.
Dárkyně vajíček a dárce spermií - výhodná finanční kompenzace až 15.000,-
Naše společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě hledá nové dárkyně vajíček a dárce spermií, přičemž za samozřejmost považujeme výhodnou finanční kompenzaci, která se pohybuje od 10.000 - 15.000 Kč.
Zubní pohotovost, ošetření zubního kazu bez vrtání Praha - moderní metody v ošetření zubů
Zubní nonstop klinika, kde prvotřídní stomatologové poskytují komplexní dentální služby. Chcete-li mít úsměv jako hollywoodská hvězda, je zubní klinika Prague City Dental tou správnou volbou.
Elektroléčba, ultrazvuk a pulzní magnetoterapii Praha - vše na jednom místě
Nestatní zdravotnické zařízení THERAP-TILIA provozuje osm ambulantních oddělení v oboru fyzioterapie a komplexní léčebné rehabilitace v různých lokalitách Prahy.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Odstranění, operace, křečových žil, laserové operace, odstranění znamének, vyhlazení vrásek Znojmo
Laserové operace, odstranění křečových žil, laserová chirurgie, odstranění znamének, lézí, vyhlazení vrásek a další zákroky provádí CHIRMEDICA s.r.o. MUDr. Tomáš Rozvadovský, ze Znojma.