Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Zubní implantáty - aplikace Praha 4 – zcela bezbolestně
Chybí Vám vlivem úrazu, genů či kazů jeden či více zubů? Získejte zpět krásný úsměv po aplikaci zubních implantátů u dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Centrum komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny Praha – zajímejte se o své zdraví
Zajímáte se o své zdraví a nechcete nic ponechat náhodě? Pak Vás jistě zaujme nabídka procedur či informací centra komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.
Léčba parodontitidy Praha 4 – specialisté na toto onemocnění
Obáváte se ztrát chrupu v důsledku nemoci závěsného aparátu zubu? Léčbou počínající i postupující parodontitidy se zabývají specialisté z dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Hlasový pedagog a terapeut Praha – individuální přístup ke klientům
Centrum komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze nabízí své služby hlasového pedagoga a terapeuta s individuálním přístupem ke každému klientovi.
Čtyřhvězdičkový wellness hotel s ubytováním ve vinařské oblasti
Wellness hotel s relaxačním centrem a s ubytováním ve vinařské oblasti, tříhvězdičkový hotel to je Hotel Kraví hora **** v Bořeticích na jižní Moravě.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Parodontologické konzultace Praha 4 – zastavte nebo výrazně zpomalte toto onemocnění
Trápí Vás parodontitida? Víte, že toto onemocnění můžete vhodnou léčbou zastavit nebo výrazně zpomalit? Více se dozvíte na parodontologické konzultaci kliniky Dental Office H33 s.r.o.v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Preventivní zubní péče Praha 4 – pro krásný úsměv bez kazů
Krásně zářivý úsměv a zdravé zuby bez kazů může mít každý z nás. Vše začíná u pravidelné preventivní zubní péče, kterou vám poskytnou odborníci ze stomatologické kliniky Dental Office H33 s.r.o.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Kvalitní zdravotní péče, pohotovostní služba a vstřícný přístup k pacientům, Kolín
Vize kolínské nemocnice se opírá o 3 základní pilíře: kvalitu, vstřícnost a komplexní zdravotní péči. Byli jsme oceněni jako nejlepší nemocnice Středočeského kraje z hlediska spokojenosti pacientů.
Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Biorezonanční terapie BICOM, zjištění příčin nemocí a léčba
Zjištění příčin nemocí, léčba alergií, ekzémů a infekcí alternativním způsobem za pomoci biorezonanční terapie BICOM v ordinaci MUDr. Tomáše Vejrycha v Trutnově.
Detekce, měření a odrušení geopatogenní zóny - zbavte se negativního působení geopatogenních zón
Geopatogenní zóny ovlivňují negativně Vaše zdraví, spánek i náladu. Relaxační centrum Adam Přerov provádí detekce, měření i odrušení geopatogenních zón v lokalitě Olomoucký kraj.
Vánoční nabídka zvýhodněných romantických pobytů v Zámeckém hotelu v Lednici
Vánoční nabídka zvýhodněných romantických balíčků - pobytů se slevou, ubytování v romantických pokojích v překrásném Zámeckém hotelu v Lednici na Jižní Moravě.
Bezbolestné ošetření Vašich zubů Praha 4 – bez zbytečného strachu ze zubaře
Obáváte se zubního ošetření? Je návštěva zubaře Vaší noční můrou? S moderním přístupem a vybavením kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4 bude ošetření Vašich zubů zcela bezbolestné.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Masáže pro odpočinek i zdraví - vyberte si ruční lymfatickou masáž nebo liftingovou masáž obličeje
Relaxační centrum Adam v Přerově poskytuje relaxační a zdravotní masáže různých typů. Můžete si vybrat jak z masáží lymfatických, tak relaxačních nebo liftingových.
Solná jeskyně a relaxační masáže pro dokonalý odpočinek - dárkové poukazy na prodej
Relaxační centrum Adam v Přerově vám poskytne dokonalý odpočinek - k dispozici je Vám solná jeskyně, objednat se můžete také na relaxační masáže. Na prodej máte dárkové poukazy.
Neinvazivní terapie laserovou sprchou Praha - novinka - zavádějící cena 180,-Kč
Klinika komplexní rehabilitace MODANA spol. s r.o. v Praze nabízí klientům novinku v léčbě pohybového aparátu, neinvazivní terapii laserovou sprchou za zavádějící cenu pouze 180,-Kč za jedno ošetření.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Privátní plastický chirurg provádí výkony estetické medicíny
Na klinice Plastika - estetika Zlín provádí výkony estetické medicíny. Privátní plastický chirurg MUDr. Libor Mrňa Vám poskytne osobní konzultace po telefonickém objednání.
Stomatologie Praha 6, zubní ordinace, implantologie, stomatochirurgie
Implantologii, stomatochirurgii, paradentologii, dentální hygienu a stomatologickou péči poskytuje VICTORIA - DENT, s.r.o., MUDr. Radim Horák s ordinací v Praze 6.
Řešení hlubších vrásek, pro modelaci tváře, při stárnutí pleti - nová technologie BioRiVolumetria
Jedinečné produkty Regenyal Idea - Biorivolumetria jsou řešením hlubších vrásek, při stárnutí pleti, vhodné pro modelaci tváře. Aplikaci provádí na klinice Plastika - estetika Zlín.
Elektivní neurochirurgie, chirurgie ruky-poruchy periferních nervů
Plastika-estetika Zlín dělá výkony v oboru periferní neurochirurgie, elektivní chirurgie ruky - u Dupuytrenovy choroby, řeší poruchy periferních nervů při syndromu karpálního tunelu.
Profesionální plastické operace, zákroky estetické chirurgie-operace očních víček, karpálního kanálu, vyhlazení vrásek
Zákroky estetické chirurgie můžete podstoupit na Klinice Plastika - estetika Zlín. Provádíme profesionální plastické operace, nejčastěji vyhlazení vrásek, operace očních víček a karpálního kanálu.
Rehabilitace a regenerace zad Praha - pomůžeme Vám od bolesti zad a hlavy
Rehabilitace zad Vám nabízí Komplexní klinika rehabilitací na Praze 8. Rehabilitace a následná regenerace na naší klinice v Praze Vám pomůže od bolestí zad, hlavy a končetin.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Chirurgická úprava, operace očních víček-blefaroplastika
Převislost očních víček vyřeší chirurgická úprava-blefaroplastika. Operace očních víček provádí na klinice Plastika - estetika Zlín MUDr. Libor Mrňa.
Klinika estetické a plastické chirurgie, vyhlazení vrásek, zvětšování prsou
Klinika estetické a plastické chirurgie Aurum Clinic, s.r.o., poskytuje svým klientů vyhlazení vrásek, odstranění ochablé kůže, zvětšení a korekci prsou, opravu jizev či odstranění celulitidy.
Porucha řeči, logopedie Praha - logopedická péče pro děti i dospělé
Poruchu řeči a logopedickou péči vám v Praze zajistí společnost COMHEALTH, s.r.o.
Dárkový poukaz na vstupní vyšetření v dietní poradně a sestavení jídelníčku na míru
Pokud přemýšlíte nad dárkem pro blízkou osobu, která by chtěla zatočit se svou váhou, zakupte jí dárkový poukaz na vstupní vyšetření a sestavení jídelníčku v dietní poradně Slimbee v Ostravě.