Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Dentální hygiena, dentální hygienistka, profesionální čištění zubů Praha 1
Společnost Prague City Dental nabízí a provádí profesionální čištění zubů tzv. dentální hygienu.
Kvantová terapie – technika, jak se zbavit strachu i nemocí
Ve Studiu Naturopatie Pavly Novotné v Ostravě můžete využít kvantové terapie, tedy techniky, která vás při správné aplikaci dokáže zbavit strachu i nemocí.
Screeningové mamografické preventivní vyšetření prsu - nejmodernější na Moravě
Mamografický screening - vyšetření s cílem odhalit nádor či rakovinu prsu můžete absolvovat akreditovaném MEPHACENTRU v Ostravě. Naše centrum patří k nejmodernější na severní Moravě.
Operace horních i dolních očních víček mladší vzhled, lepší zrak, plastická operace
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. se postará o Váš lepší zrak i mladší vzhled, provedeme Vám operace horních i dolních očních víček a jiné plastické operace očí.
Protetická stomatologie Praha 1 -  kompozitní výplně, keramické fazety a korunky
Naše zubní špičková klinika Prague City Dental v centru Prahy 1 provádí také protetickou stomatologie, která plně nahrazuje ztracené tvrdé zubní tkáně nebo celé zuby či skupiny zubů.
Ortodoncie, rovnání zubů Praha 1 - fixní rovnátka
Ortodoncie je obor zabývající se rovnáním zubů, jak pro dospělé tak i pro děti. Rovnání zubů je moderní ortodoncie.
Zubní pohotovost pro dospělé a děti Praha 1
Máte nějaké akutní problémy s Vaším chrupem? Upadl vám zámeček z vašich rovnátek a vy hledáte okamžitou pomoc třeba i o víkendu?
Plazmaterapie Praha přírodní cesta k pleti bez vrásek
Esthetic Medical Clinic v Praze představuje novou metodu v péči o pleť. Regenerace stárnoucí a unavené pleti pomocí plazmaterapie bez aplikace nežádoucích umělých látek.
Oční zákroky v Hradeckém sanatoriu
Poskytujeme komplexní zdravotní péče v oboru oční lékařství ophthalmologie - Hradecké oční sanatorium, s.r.o. Hradec Králové
Zubní ošetření - vrtání zubu bez bolesti Praha 1
Zubní kazy jsou postrachem každého pacienta zubní ordinace. Odstranění zubního kazu je mnohdy nepříjemné a proto mají lidé ze zubních ordinací strach.
Zdravotní masáže - dobrá rada, jak na bolavá záda a bolavé svaly
Ve Studiu Věra Miklová Otrokovice u Zlína provádíme zdravotní masáže, které jsou účinné na bolavá záda a bolavé svaly. Dobrá rada, jak na bolest - svěřte se do našich rukou.
Stomatologie, zubní lékařka pro děti i dospělé, péče o chrup, okres Trutnov
Ve stomatologické ordinaci MUDr. Evy Jiráskové sídlící v městě Rtyně v Podkrkonoší, poskytujeme péči o chrup dětí a dospělých, rentgen, dentální hygienu a bělení zubů.
Diabetologie, interní ambulance, diagnostika a léčba cukrovky, Velké Popovice
Lékařská ambulance, ordinace diabetologie, diagnostika a léčba cukrovky, interní ambulance MUDr. Marie Valentové v obci Velké Popovice v okrese Praha – východ.
Počítačová analýza chůze - důležité vyšetření při řešení bolesti chodidel
Ergona Opava s.r.o., pobočka Olomouc (ve Zdravotnickém centru SALUS) provádí počítačovou analýzu chůze, která je důležitá při řešení bolesti chodidel a jiných zdravotních problémů.
Ergona Olomouc
Relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku, pivní lázně
Toužíte-li po odpočinku a relaxaci, pak vyzkoušejte pivní lázně a relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku Zábřeh. Prožijete zde jedinečný relaxační zážitek.
Stomatochirurgie nonstop, extrakce - trhání zubů moudrosti Praha 1
Naše privátní stomatologická klinika se sídlem na Praze 1 poskytuje komplexní zubní ošetření. Mezi naše další úkony patří i stomatochirurgie.
Dioptrické vady, operace očí, oční lékař, oční klinika,  plastické operace
Hradecké oční sanatorium, s.r.o. zajišťuje výkony v oblasti očního lékařství, můžete si u nás nechat odstranit oční dioptrické vady, plastické operace a to vše s vyšetřením od očního lékaře.
Oddělení rehabilitace a fyzioterapie, cvičení u dětí, Vojtova metoda
Baťova nemocnice Zlín má oddělení rehabilitace a fyzioterapie pro nemocné ze Zlína a okolí, věnují se zde i speciálnímu cvičení u dětí - Vojtova metoda.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé, interní ambulance, Praha
Pokud hledáte kvalitní interní ambulanci a zároveň ordinaci praktického lékaře pro dospělé v Praze, neváhejte se obrátit na MUDr. Evu Kusákovou. Zajišťujeme preventivní i léčebnou péči.
Oddělení ústní, čelistní, obličejová chirurgie, traumatologie
Ambulance na Oddělení ústní, čelistní a obličejové chirurgie a traumatologie Krajské nemocnice Zlín provádí vyšetření pacientů před chirurgickými výkony a ošetření po operacích.
Operace očí včetně šilhání neboli strabismus
Zajišťujeme výkony v oblasti očního lékařství – operace očí včetně šilhání neboli strabismu - Hradecké oční sanatorium, s.r.o.
Kosmeticko regenerační institut, AMEM-den otevřených dveří, novinky ve službách
Kosmeticko regenerační institut Zlín a Amem - ambulance estetické medicíny pořádají den otevřených dveří. Poznáte novinky ve službách a můžete vyzkoušet různé procedury.
Psychosomatika - psychosomatické příčiny nemoci, co nám nemoc chce sdělit
Studio Naturopatie v Ostravě se věnuje psychosomatice, pomůže Vám vypořádat se s obavami, strachy, naučí Vás zvládat stres a napoví, jak ovlivnit myšlení a prožitek emocí, aby nedocházelo k onemocnění
Poliklinika, zdravotnické zařízení, ambulance, město Bor, okres Tachov
Komplexní zdravotní péči o pacienty – preventivní i léčebnou – v mnoha oblastech ambulantních zdravotnických služeb poskytuje Poliklinika Bor ve městě Bor, okres Tachov.
Relaxační masáže Praha - Centrum Petra Havlíčka
Ing. Petr Havlíček, známý výživový poradce z oblíbeného televizního pořadu, se víc jak 20 let zabývá výživovým poradenstvím. Svým klientům nabízí postupy, které jsou prověřené dlouholetými zkušenostmi. Ke svým klientům přistupuje individuálně. Centrum Petra Havlíčka neposkytuje pouze nutriční poradenství, ale v jeho službách najdete i ...