Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Mikroskopická endodoncie Praha – ošetření kořenových kanálků zubu pod operačním mikroskopem
Ošetření kořenových kanálků neboli takzvanou mikroskopickou endodoncii provádí naše klinika Dental Office H33 s.r.o. na Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Bezbolestné odstranění zubního kazu pomocí laseru Hradec, Praha
Bezbolestné odstranění zubního kazu pomocí laseru v privátní zubní ordinace ve Velkém Třebešově. Odstraníme Vám kaz pomocí LASERU - vrtání laserovým paprskem je zcela bezbolestné !!!! Provádíme i velké výkony rekonstrukčního charakteru - v pondělí nástup - v pátek hotovo - ubytování je u nás zajištěno - radioviziografie - ambulantní ...
Dietní poradna, profesionální výživový poradce - zdravé hubnutí s efektivním výsledkem
Profesionálního výživového poradce, který vám pomůže zdravě hubnout s efektivním výsledkem, najdete v dietní poradně na poliklinice MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě.
Diagnostika tělesného a duševního zdraví - léčitel, bylinářství e-shop
Léčitel Kamil Duraj provádí diagnostiku tělesného a duševního zdraví. Navštivte e-shop nebo bylinářství Bylinka v Šumperku a vyberte si z širokého sortimentu bylin, čajů a dalších přírodních produktů.
Laserové operace, vyhlazení vrásek, operace křečových žil, kosmetika Moravské Budějovice
Centrum laserové chirurgie a kosmetiky, kosmetické zákroky, vyhlazení vrásek, laserové operace, operace křečových žil, znamének, jizev a další od CHIRMEDICA s.r.o.
Fyzioterapie a rehabilitace při akutních i chronických problémech Praha
Poruchy pohybového systému organismu nejsou příjemnou záležitostí. Jejich projevy se však dají diagnostikovat a na základě toho i léčit.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
implantologie Praha 4 - zubní implantáty pro plnohodnotný život od značky Straumann a Camlog
Na zubní klinice Dental Office H33 s.r.o. si můžete nechat profesionálně a spolehlivě aplikovat kvalitní švýcarské zubní implantáty značky Straumann a Camlog.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Fyzioterapie a komplexní léčebná rehabilitace Praha -  THERAP - TILIA
THERAP-TILIA spol. s r.o. nestátní zdravotnické zařízení provozuje komplexní léčebné rehabilitace a fyzioterapie.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Vyšetření, test intolerance potravin – zjištění potravní nesnášenlivosti
Pokud trpíte nejasnými a chronickými obtížemi, měli byste zvážit test intolerance potravin. Zjištění potravní nesnášenlivosti provádí firma Zdraví bez limitu CZ. Vyšetření provádíme ve dvou variantách
Podzimní pobyt pro seniory v lázních  - rekreace s polopenzí a příjemným ubytováním
Podzimní pobyt v lázních pro seniory pro Vás letos připravily Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách. Těšit se můžete na skvělou rekreaci s polopenzí a příjemným ubytováním.
Plastové uzávěry všeho druhu, na které je spoleh - Prachatice
Svět je plný různých lahví, lahviček, kanystrů či nádob, které ke správnému fungování potřebují uzávěry. Nejen v potravinářském či kosmetickém průmyslu bychom se často neobešli bez toho, aby nějaká nádoba pořádně těsnila. Plastové uzávěry jsou v dnešní době zkrátka velmi potřebnou komoditou a jejich kvalitní zpracování je důležité pro předcházení ...
Aptar Czech Republic s.r.o.
Rehabilitace zad a končetin Praha -  zdravotní masáže, akupresura a akupunktura
Rehabilitace na naší klinice v Praze Vám pomohou od bolestí zad a končetin pomocí masáží, akupresury a akupunktury.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Bambusová masáž Praha - přijďte se k nám zklidnit a uvolnit tělo i obličej a podpořit své zdraví!
Společnost COMHEALTH, s.r.o. se sídlem v Praze provádí bambusovou masáž, která je vyhledávaná především pro své mimořádné relaxační a kosmetické účinky.
Městské lázně Zlín, finská sauna, parní kabiny, krytý bazén-celoroční provoz
V budově Městské lázně Zlín je nejen krytý bazén a dětský bazén, ale také finská sauna a prohřívací parní kabiny. Máme celoroční provoz.
Liposukce odsátí tuku tumescentní metodou-rychlé řešení tvarování postavy
Řešení pro rychlé tvarování postavy nabízí Liposukce- Klinika Plastika - estetika Zlín provádí odsátí tuku tumescentní metodou, vede k rychlému zeštíhlení postavy.
Bezplatná poradna AIDS, HIV - anonymně a bezplatně
Bezplatnou poradnu nemoci AIDS najdete v Ostravě v budově Zdravotního ústavu se sídlem v Ostravě na Partyzánském náměstí. U nás je zřízena bezplatná a anonymní poradna prevence AIDS, HIV.
Privátní plastická a estetická chirurgie zlepší Váš zevnějšek
Plastika - estetika Zlín, privátní plastická a estetická chirurgie je tu s radou jak zlepšit Váš zevnějšek. Přijďte k nám na konzultace.
Zubní klinika Praha 1 -  unikátní metody moderní stomatologie
Zubní klinika Prague City Dental v centru Prahy nabízí služby z celé řady oblastí zubní péče a přijímá stále nové pacienty.
MLS laserová terapie - pomoc při odstranění akutní bolesti, zánětu i otoku
MLS laserovou terapii pomáhající odstranit bolest, zánět i otok provádí ve Frýdku Místku fyzioterapeutka Mgr. Iveta Sedlářová. Pokud potřebujete rychle překonat akutní bolest, jste na správném místě!
Vánoční dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč
Vánoční nabídka STEZA Zlín - Městské Lázně: dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč. Možné využít po celý rok.
20% sleva na masáže u COMHEALTH, s.r.o. Praha -  Akce léto 2016 - Neváhejte a zavolejte!
Jste unaveni po celodenním pracovním kolotoči? Bolí vás záda? Máte problémy? Pak je tu pro Vás společnost COMHEALTH, s.r.o. se sídlem na Praze 8.
Blefaroplastika, face-lift, happy-lift, lipofilling, rejuvenace
Speciální estetické výkony v obličeji provádí Plastika - estetika Zlín. Blefaroplastika, happy-lift, face-lift, lipofilling, rejuvenace vyřeší kosmetické vady.
Účinné vyhlazování vrásek-injekční metodou kyseliny hyaluronové
Účinné vyhlazování vrásek lze docílit injekční metodou kyseliny hyaluronové. Tuto metodu vyhlazení vrásek provádí klinika Plastika - estetika Zlín.