Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Lékařská pohotovost dětská, pro dospělé a zubní pohotovost-LPS Zlín
V 21. pavilonu Krajské nemocnice Tomáše Bati Zlín můžete využít lékařskou pohotovostní službu-LPS dle ordinačních hodin. K dispozici je lékařská pohotovost dětská, pro dospělé i zubní pohotovost.
Zdravotní středisko – gynekologie, dermatologie, ortopedie, Praha 2
Specializovanou zdravotnickou ambulantní péči v oborech gynekologie a porodnictví, ortopedie, estetická dermatologie a dermatovenerologie poskytuje společnost KCK SALVE spol. s r.o.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Profesionální dietní poradna, prodej zdravé stravy a produktů ke snížení váhy
Dietní poradna Slimbee v Ostravě Vám pomůže zatočit s nadváhou. Náš speciálně vyškolený výživový poradce Vám sestaví jídelníček přímo na míru a stane se Vašim partnerem při hubnutí.
Léčba onemocnění pohybového aparátu metodou VRL - Vojtova reflexní lokomoce
V opavském rehabilitačním zařízení v klášteře na ulici Sušilova 1 je tým fyzioterapeutů vyškolený ve speciální léčebné technice. Jedná se o metodu VRL - Vojtovu reflexní lokomoci.
Analýza příjmů a výdajů potravy – cesta k vyváženému jídelníčku a zdravé stravě
Analýzu příjmů a výdajů potravy a mnoho dalších užitečných služeb týkajících se zdravého životního stylu nabízí tým Centra Petra Havlíčka s více jak dvacetiletou tradicí v oboru.
OCT podrobné vyšetření očí při podezření na zelený zákal, onemocnění sítnice, u cukrovky
Optická koherentní tomografie - OCT je podrobné vyšetření očí při podezření na zelený zákal, onemocnění sítnice či u cukrovky a je prováděna na poliklinice MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě.
Hiporehabilitace se vším všudy - rehabilitační péče prostřednictvím koně, pro osoby se specifickými potřebami
Profesionální hiporehabilitaci neboli komplexní rehabilitační péči prostřednictvím koně můžete dopřát osobám se specifickými potřebami v Bystřici. Ubytování můžete využít právě v penzionu Ovečka.
Naturopatie – řešení potíží s oslabenou imunitou, odkyselením organismu, hloubkovou detoxikací těla
Potíže s oslabenou imunitou pomáhá řešit Studio naturopatie Pavly Novotné, která se zaměřuje na odkyselení organismu, očistu střev, jater a celého organismu i efektivní hubnutí.
Rehabilitační cvičení SM systém pomocí lana pomůže odstranit bolesti zad
Odstranit bolesti zad Vám pomůže speciální rehabilitační cvičení SM systém. Jde o systém cvičení pomocí lana. Studio Věra Otrokovice se věnuje této metodě.
Operace očí u dětí i dospělých - Hradecké oční sanatorium, s.r.o.
Hradecké oční sanatorium poskytuje zdravotní péči jak klasických operací, tak ambulantně i v režimu jednodenní chirurgie.
Operace šedý a zelený zákal skleroplastika oční lékař Hradec
Nabízíme Vám komplexní zdravotní péči v oboru očního lékařství včetně operací šedého zákalu
Transfuzní oddělení, dárcovství krve Zlín-informace pro dárce krve
Trsnsfuzní oddělení Krajské nemocnice Tomáše Bati Zlín uvítá všechny, kdo projeví zájem o dárcovství krve. Lékař transfuzního oddělení poskytne potřebné informace pro dárce krve.
Péče o sportovce Praha – pro zdravý pohyb bez rizika bolesti či úrazu
Ať již sportujete závodně nebo rekreačně, zasloužíte si odbornou péči o Vás pohybový aparát. Klinika komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o. z Prahy Vám zaručí profesionální a efektivní přístup.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Masážní terapie Praha Awakening – harmonizace a detoxikace celého těla
Cítíte se unavení, podráždění, bolí Vás záda a klouby nebo jsou Vaše svaly napjaté? Od všech těchto nepříjemností Vám může pomoci masážní terapie podle Awakening v centru COMHEALTH s.r.o. Praha.
Rekonstrukční chirurgie Zlín-korekce jizev, rekonstrukce prsů, nohy, ruky
Oddělení plastické chirurgie KNTB Zlín provádí často výkony rekonstrukční chirurgie se zaměřením na rekonstrukce prsů, nohy, ruky, korekce jizev i jiné plastické operace.
Lázeňské pobyty na jižní Moravě - léčebné koupele ve a pobyty
Lázeňské pobyty na jižní Moravě - léčebné koupele, léčebné pobyty v lázních, wellness, fyzioterapeutické cvičení ve ****Spa Resort Lednice - nejmladší lázně České republiky.
Exklusivní lázeňské procedury, kosmetické služby - kosmetické ošetření pleti
Exklusivní lázeňské procedury, kosmetické služby, kosmetické ošetření pleti, péče o pokožku v Lázních Lednice na jižní Moravě - kvalitní péče o Vaši pokožku.
Ortodoncie, fixní a snímatelná rovnátka, vady postavení chrupu, mezery mezi zuby
Ortodoncie, vady postavení chrupu, mezery mezi zuby, esteticky nerovné zuby se léčí rovnátky fixními či snímatelnými. Se vším poradí a pomůže MUDr. Radek Kokaisl s ordinací v Praze 10.
Centrum denních služeb Praha pro dospělé osoby s poruchou komunikace
V centru denních služeb Mezigeneračního centra Julie v krásném prostředí vily v Praze je připraven tým odborníků a logopedů pro pomoc dospělým osobám s poruchou komunikace.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Léčebně relaxační masáž Shirodhara, uvolnění nervového systému
Léčebně relaxační masáž Shirodhara- hluboké uvolnění nervového systému, omlazovací a pročišťovací terapie, prevence proti nemocem v Lázních Lednice.
Sportovní hala, levné ubytování, squash a masáže, Semily
Sportovní hala, levné ubytování, squash a masáže na jednom místě přímo v Semilech. Místo pro sportovní vyžití i příjemnou relaxaci a pohodlí najdete v Semilech. Zastánci aktivní pohybu najdou ráj ve zdejší multifunkční sportovní hale. Poskytuje celoroční zázemí pro mnoho míčových her. Ve Sportovní hale Semily tak najdete spoustu možností ...
Léčebná a preventivní lékařská péče s alergologií pro dospělé
Preventivní prohlídky, měření krevního tlaku, odběry krve, ale i diagnostiku a léčbu alergií, poruch imunitního systému nebo chronické infekce a záněty provádí MUDr. Heleny Jirákové v Klatovech.
Rehabilitace Praha – odborná pomoc fyzioterapeuta nejen při potížích pohybového aparátu
Pokud potřebujete z jakéhokoliv zdravotního důvodu služby fyzioterapeuta a celkovou rehabilitaci, obraťte se s důvěrou na služby společnosti COMHEALTH s.r.o. z Prahy.
Nabídka léčebných pobytů s rehabilitačními službami v lázních, v lázeňském zařízení
Nabídku léčebných pobytů v lázních, lázeňském zařízení, lázeňské pobyty s rehabilitačními službami pro Vás připravili lázně Lednice a Lázeňský dům Perla na jižní Moravě.
Sauny a masáže v prostředí Wellness & Spa v Kongres Hotelu Jezerka poblíž Pardubic
Nejen finské sauny a uvolňující masáže má v nabídce jedno z největších a nejluxusnějších Wellness & Spa center v Kongres Hotelu Jezerka nedaleko Pardubic