Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Manuální léčebné masáže Praha - speciální jemné hmaty pracují s kůží a podkožím
Významná společnost THERAP-TILIA nabízí po celé Praze spoustu pracovišť, kde se provádí léčebné masáže na profesionální úrovni.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Komplexní rehabilitační programy hrazené pojišťovnou
Rehabilitace hrazené pojišťovnou v Opavě provádí Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby a bolesti MUDr. František Golla na ulici Sušilova (bývalý klášter).
MLS Laser Therapy – revoluční novinka v oblasti fototerapie - ve 3 provozovnách v Praze
Trápí vás bolesti kloubů, záněty svalů a šlach, strie nebo nevzhledné pooperační jizvy? Ve společnosti THERAP-TILIA známe řešení všech těchto potíží.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Estetická laserová korektivní dermatologie Praha - lepší a mladší vzhled pokožky
Laserová korektivní dermatologie poskytovaná v centru estetické medicíny Esthetic Medical klinic v Praze 8 blízko stanice metra Křižíkova ošetřuje veškeré kožní problémy.
Profesionální fyzioterapeut - dárkový poukaz na relaxaci a regeneraci těla
Profesionálním fyzioterapeutem ve Frýdku-Místku, který pomůže Vašemu tělu je Iveta Sedlářová, jenž Vám navíc nabízí dárkové poukazy na relaxaci a regeneraci.
Pravidelné preventivní stomatologické prohlídky Praha -  i ty Vám pomáhou zabránit vzniku paradentózy!
Preventivní stomatologické prohlídky zahrnují klinické a rentgenologické vyšetřeni. Včasným vyšetřením můžetet zabránit vzniku nebo rozvoji paradentózy.
Vyšetření nohou, podiatrický screening, optická podografie-u dospělých i dětí od 3 let
Centrum péče o nohy a tělo Kroměříž provádí vyšetření nohou u dospělých i dětí od 3 let. Optická podografie, podiatrický screding nám pomáhá diagnostikovat příčiny problémů.
Preventivní programy jsou investicí do vlastního zdraví, která se vyplatí
Prevence je důležitá. Nezanedbávejte ji. Může totiž včas odhalit některá velmi závažná onemocnění anebo alespoň varovat před budoucími zdravotními riziky.
Léčba kardiovaskulárních onemocnění - Nemocnice Na Homolce - diagnostické a léčebné metody
Kardiocentrum Nemocnice Na Homolce nabízí komplexní diagnostickou a léčebnou péči pacientům s onemocněním srdce a cév pomocí nejmodernějších postupů.
Poznejte krásy Krušných hor s horským Hotelem Malamut
Komfortní ubytování a zázemí pro sport i turistiku v Krušných horách Vám nabízí horský Hotel Malamut, Nové Hamry. Vybavené pokoje, bazén, školicí místnost i restaurace s českou kuchyní a zvěřinou.
Program ROYAL – nadstandardní péče Nemocnice Na Homolce Praha - Vyzkoušejte naše služby.
Patříte mezi nejnáročnější klienty, kteří hledají opravdu kvalitní a nadstandardní služby ve zdravotnictví? Staňte se členem našeho programu ROYAL, který spojuje efektivitu s nejvyšší kvalitou.
PERFECT program - zdravotní péče Nemocnice Na Homolce Praha - Vaše zdraví je pro nás prioritou
O své zdraví chce dbát asi každý. Ne každý chce však strávit hodiny čekáním na lékařské vyšetření. Naštěstí je tady ale program PERFECT.
Preventivní programy Nemocnice Na Homolce Praha - pomáháme Vám zavčas odhalit závažná onemocnění
Nejlepší obranou před nemocemi byla, je a bude prevence. Proto nečekejte s návštěvou lékaře na to, až budete vážně nemocní, ale předejděte tomu, aby tato situace nastala.
Wellness-whirlpool, saunový svět, parní, finská sauna, ubytování
Uvolněte se v Harmony Medical a Wellness Kroměříž-Zlínský kraj ve whirlpool, nebo navštivte saunový svět, pro prohřátí je zde finská i parní suna. Poskytujeme i ubytování.
Dentální hygiena Praha 4 -  součást prevence zubního kazu, zánětu dásní a paradentózy.
Dentální hygienu, která zahrnuje odstranění zubního plaku a kamene, pigmentaci zubů, vyčištění mezizubních prostor a poradenství jak pečovat o svůj chrup provádí Dental Office H33 s.r.o na Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Rehabilitace a léčebné procedury, které vám pomohou od bolestí | Opava
V Centru ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla Vám zajistíme rehabilitace a jednotlivé procedury dle Vašich individuálních a potíží.
Pomoc při akutních bolestech zad, kloubů, po úrazu, hlavy u migrény
Petr Plešek umí pomoci při akutních bolestech zad, kloubů, páteře, po úrazech i bolestech hlavy u migrény.
Fyzioterapeutické cvičení MUDr. Smíška - SM Systém, ideální proti bolesti zad
Cvičení MUDr. Smíška a jeho SM Systém při bolestech zad provádí ve Frýdku Místku Fyzioterapeutka Mgr. Iveta Sedlářová, která se specializuje na služby v oblasti fyzioterapie.
Romantické pobytové balíčky pro dva -  privátní wellness, relaxační masáže
Vyberte si romantický pobytový balíček pro dva a užijte si ubytování plné relaxace a hýčkání v poklidném Penzionu Ovečka v Beskydech, kde můžete také využít privátní wellness a relaxační masáže.
Skvělá akce 1+1 na masáže pro páry či kamarádky-druhá zdarma
Studio EVENTY Kroměříž zve páry či kamarádky na masáže - právě nyní skvělá akce 1+1, kdy druhá osoba získává masáž zdarma. Bonus bylinná lázeň.
Mamologické screeningové centrum, preventivní vyšetření prsů ultrazvukem
EUC Klinika Brno s.r.o. provozuje moderní akreditované mamologické screeningové centrum v Brně, které se zaměřuje na mamologická vyšetření a preventivní ultrazvukové vyšetření prsů.
Nejmodernější metody - umělé oplodnění, léčba neplodnosti, asistovaná reprodukce
Umělé oplodnění, léčbu neplodnosti i asistovanou reprodukci zajišťuje společnost EuroFertil CZ a.s., která využívá ty nejmodernější postupy a metody.
Léčba laserem a provádění fototerapie Praha
Společnost THERAP-TILIA, která je významná v mezinárodním měřítku, poskytuje v České republice možnost fototerapie anebo terapie laserem.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Ošetření a léčba paradentózy Praha 4 - onemocnění závěsného aparátu zubu - parodontitida
Ošetření a léčbu paradentózy poskytuje stomatologická klinika v Praze 4 - společnost Dental Office H33 s.r.o.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Diagnostické centrum pro onemocnění prsu, mamograf, ultrazvuková vyšetření
V diagnostickém centru pro onemocnění prsu ProMedica spol. s r.o. v Prostějově poskytujeme ultrazvuková a mamografická vyšetření prvotřídními zdravotnickými přístroji. Předejděte s námi rakovině prsu!