Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Estetické, bílé zubní výplně, plomby, ordinační bělení zubů
Ordinační bělení zubů můžete podstoupit na Zubní klinice Rafael i v Dentálním centru Otrokovice. Také Vám vyměníme amalgámové plomby za estetické, bílé zubní výplně.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Lázně – lázeňské centrum Říčany u Prahy – bazén, sauna, vířivka
Hledáte lázeňské centrum a místo pro odpočinek v okolí Prahy? Navštivte Hotel Pratol Říčany, které nabízí ubytování s lázeňským centrem a bazénem s kvalitou vody pro kojence, saunou a vířivkou.
Stacionář Praha– léčba, rekonvalescence a relaxační pobyty v příjemném prostředí
Klinika MONADA spol. s r.o. v Praze nabízí klientům možnost léčby a rekonvalescence po operacích v moderně vybavených pokojích stacionáře.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Kryosauna a celotělová kryoterapie Česká Třebová, podpora fyzického i psychického zdraví
Celotělové kryoterapie s blahodárnými účinky na lidský organismus se Vám dostane v Pardubickém kraji, kde sídlí Kryosauna ARPO Česká Třebová Ivana Víšová.
Zubní lékařství pro děti a dospělé, okres Karviná
MUDr. Pavla Hasprúnová - Stomatologická ordinace v okrese Karviná zajišťuje komplexní péči o zuby a dásně, preventivní péči a léčbu chrupu, zubní protetiku.
Liposukce, lipolýza - boj s podkožním tukem, tvarování postavy
Obraťte se na Plastickou a kosmetickou chirurgii ve městě Třinec. Tvarování postavy se věnujeme již řadu let. Dáme vám tak všechny potřebné informace a poradíme vám s řešením vaší situace.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Sauna pro děti i dospělé s pitným režimem
Sauna je zdraví velmi prospěšná, přijďte si odpočinout do příjemného prostředí sauny - Sportovní centrum Semily
Dětské centrum s psychosociální a zdravotní péčí Jihlava, fyzioterapeutickou ambulancí
Komplexní péči o děti od narození do tří let věku poskytuje Dětské centrum Jihlava, příspěvková organizace. Snažíme se co nejlépe zajistit všechny složky náhradní rodinné péče.
Psychologická ambulance Třebíč, individuální, skupinová i rodinná psychoterapie, poradna
Odbornou psychologickou pomoc poskytuje zkušená psycholožka PhDr. Jindra Mácová z Třebíče. Pomocí psychologického poradenství usilujeme o řešení nejrůznějších psychických problémů.
Stomatologická ordinace Znojmo, léčebná a preventivní péče, kvalitní ošetření zubních kazů
Komplexní péči o dětský i dospělý chrup poskytuje MUDr. Jitka Stanglová - Zubní lékařka ve Znojmě. Moderně vybavená stomatologická ambulance s profesionálním přístupem.
Uhličitá koupel pro regeneraci, proti stresu a migréně, Plzeň
Vyzkoušejte unikátní uhličitou koupel v ordinaci Ivany Bäumlové v Plzni na ul. Francouzská třída 2080/4. Procedura, která blahodárně působí na Vaše zdraví a uleví od Vašich zdravotních problémů.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Zubní ordinace, kvalitní léčebná a estetická stomatologie pro děti i dospělé, Strakonice
Profesionální stomatologickou péči poskytuje MUDr. Gruberová Věra, zubní středisko ČZ ze Strakonic. Provádíme estetickou a záchovnou stomatologii včetně zhotovení protetických výrobků.
Oční lékař Praha, vyšetření zraku u dětí i dospělých se zaměřením na šedý a zelený zákal
Komplexní vyšetření očí poskytuje Oční ordinace MUDr. Blanka Dienstbierová s.r.o. sídlící na Praze 7. Měříme a kontrolujeme zrak, léčíme zrakové vady i ostatní oční choroby.
Mentální koučink pro boj s nadváhou, poradenská a rekondiční činnost a vyšetření přístrojem Bodystat
Vyšetření Bodystatem, které pomáhá určit ideální hmotnost, mentální koučink jak bojovat s nadváhou, to vše zajistí poradenské a rekondiční centrum PROZIT MUDr. Šárky Andělové CSc. v Ostravě.
Léčba pohybového ústrojí - léčebné procedury a pobyty v lázních
Léčba pohybového ústrojí - léčebné procedury a pobyty v lázních, lázeňská léčba, odstranění bolesti při potížích s pohybovým ústrojím v ****Spa Resort Lednice.
Ordinace klinické psychologie a psychoterapie, profesionální dětský psycholog Praha
Odbornou psychologickou pomoc dětem i dospělým poskytuje tým psychoterapeutů ze zdravotního zařízení TERAPEUTIKA, s.r.o. z Prahy. Zajišťujeme individuální, rodinnou i skupinovou psychoterapii.
Vojtova metoda pro dospělé – účinná léčba pohybového aparátu, fyzioterapie
Účinnou léčbou pohybového aparátu se zabývá Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla z Opavy, kde provádí také Vojtovu metodu pro dospělé.
Výživový poradce pro lidi s nadváhou pomáhá se zdravým hubnutím při skupinové i individuální terapii
Nutriční poradce pomáhá při hubnutí pacientům s nadváhou formou skupinových či individuálních terapií. Navštivte poradenské a rekondiční centrum Prozit MUDr. Šárky Andělové, CSc. v Ostravě.
Stomatologické centrum v Praze 2, kvalitní péče o zuby
DesignDent, s.r.o. je stomatologické centrum v Praze 2 se špičkovou péčí zubních lékařů, nadstandartními službami, dětskou stomatologii a dentální hygienou.
Dornova metoda, jemná technika pro navrácení kloubů a obratlů - pomoc nejen při bolestech zad
Masér Petr Fiala v Ostravě aplikuje Dornovu metodu, což je jemná technika, která slouží k navracení kloubů a obratlů do správné polohy, jemně ale účinně napravuje vadné postavení a držení těla.
Užijte si relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu
Relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu si můžete v okolí Ostravy užít v unikátním hotelu Zámek Zábřeh.
Soukromá kožní ordinace Praha 12, vyšetření a léčba kožních chorob
Soukromá Kožní ambulance Zárubova, s.r.o. v Praze 12 se specializuje na vyšetření a léčbu kožních chorob, odstranění bradavic a lékařskou konzultaci v oblasti dermatologie.
Pobyt v Hotelu Jezerka, dárkové poukazy v různých variantách
Dárkový poukaz na ubytování v Hotelu Jezerka v krásné přírodě Železných hor, wellness & Spa s bazénem, masáže, zapůjčení sportovišť a pomůcek.
Ošetření nemocných a bolavých zubů Praha – záchovná stomatologie
Ošetření nemocných a bolavých zubů Vám provedou odborníci v oblasti záchovné stomatologie na klinice Dental Office H33 v Praze.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Zubní ordinace se zaměřením na péči o chrup a ústní hygienu, estetická stomatologie i náhrady
Komplexní stomatologické služby Vám poskytne MUDr. Hana Kratochvílová, zubní lékař z obce Zlatníky – Hodkovice. V naší moderně zařízené ordinaci ošetřujeme malé i velké pacienty.