Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Angiologická a Interní samostatná ordinace Plzeň, lymfologie, rázová vlna, léčba otoků, celulitidy
Angiologická a Interní samostatná ordinace Plzeň, lymfologie, rázová vlna,léčba lymfatických otoků, manuální, přístrojové lymfodrenáže, léčba celulitidy, fyzioterapie, individuální ortopedické vložky.
Gastroskopie, kolonoskopie, sonografie Praha, gastroenterologie pomocí endoskopu a ultrazvuku
Gastroskopie, kolonoskopie, sonografie Praha, gastroenterologie pomocí endoskopu a ultrazvuku, vyšetření jícnu, žaludku a dvanáctníku, vyšetření tlustého střeva, vyšetření dutiny břišní.
Euresis, s.r.o.
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o., objednejte se k nám elektronicky ONLINE, ambulance, lůžková část
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o., objednejte se k nám elektronicky ONLINE, ambulance, lůžková část, canisterapie, informace pro pozůstalé, duchovní péče.
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o.
Mediray – mamocentrum, ultrazvuk, rentgen Plzeň, vyšetření prsu, skiagrafie, zubní RTG, prevence
Mediray – mamocentrum, ultrazvuk, rentgen Plzeň, vyšetření prsu, skiagrafie, zubní RTG, mamografické preventivní vyšetření žen, biopsie prsu tenkou jehlou FNB, ultrazvukové vyšetření, duktografie.
Mediray, s.r.o.
Oční ordinace Rumburk s.r.o., ošetření očí, vyšetření očního pozadí, zorného pole
Oční ordinace Rumburk s.r.o., ošetření očí, vyšetření očního pozadí, zorného pole, pravidelné kontroly zraku, předního a zadního očního segmentu, aplikace kontaktních čoček.
Nemocnice Strakonice, a.s. moderní zdravotnické zařízení, lékárna, pohotovost, odběry krve
Nemocnice Strakonice, a.s. moderní zdravotnické zařízení, lékárna, pohotovost, odběry krve, studie protilátek proti SARS-CoV-2, prodejna zdravotnických potřeb, ambulance, lůžková část.
Mobilní hospicová péče - 24 hodin denně, včetně víkendů a všech svátků.
Sháníte hospic v Uherském Hradišti? Nemusíte, o Vaše blízké se postaráme přímo u něj doma. Nabízíme kvalifikovanou domácí ošetřovatelskou péči pro seniory v okolí Uherského Hradiště a Uherského Brodu.
PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú.
Oční ordinace Teplice, plastické operace horních a dolních víček, operace očních vad, korekce vad
Oční ordinace Teplice, komplexní vyšetření očních poruch, korekce očních vad, oční vyšetření, operace šedého zákalu, plastické operace horních a dolních víček, kontaktní čočky, onemocnění sítnice.
Oční centrum Plzeň, laserové operace očí, odstranění očních vad, léčba šedého zákalu, aplikace čoček
Oční centrum Plzeň, oční ambulance, laserové operace očí, odstranění očních vad, léčba šedého zákalu, aplikace čoček, korekce očních vad - OFTA s.r.o. Plzeň
Ordinace tradiční čínské medicíny,  léčitelství, zjištění a rozbor příčiny, bylinné terapie Otrokovice
Ordinace tradiční čínské medicíny, zjištění a rozbor příčiny, léčitelství, bylinné terapie, dietologie, zdravotní cvičení - Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček Otrokovice
Alergologie, plicní ordinace, vyšetření plic, alergie, testy, astma, imunologie, vakcinace Praha
Alergologie, plicní ordinace, vyšetření plic, alergie, testy, astma, imunologie, vakcinace, potravinové alergie, atopický ekzém - MUDr. Přemysl Rákosník - Alergologie, Plicní Praha
Gynekologická ordinace, ambulance, preventivní prohlídky, antikoncepce Hradec Králové
Gynekologická ordinace Hradec Králové, ambulance, preventivní prohlídky, antikoncepce, poradna pro těhotné, očkování proti rakovině - DoMeNa Gyn s.r.o. MUDr. Jitka Zacharová
Stomatologická klinika, zubní lékař, ortodoncie, dětský zubař, dentální hygiena Praha
Soukromá stomatologická klinika, zubní lékař, ortodoncie, dětský zubař, dentální hygiena, estetická stomatologie - Pštrossova Medical Centrum Praha
Pštrossova Medical Centrum Pštrossova Medical s.r.o.
Zdravotnické zařízení SALUBRA, ambulance, síť smluvních pracovišť Praha
Zdravotnické zařízení SALUBRA s.r.o. Praha poskytuje prevenci, nadstandardní léčebnou a preventivní péči a pracovnělékařské služby i v dalších smluvních pracovištích.
SALUBRA s.r.o.
Největší bioptická a cytologická laboratoř, genetické oddělení Plzeň
Největší akreditovaná bioptická laboratoř, vyšetření cytologie, biopsie, molekulární genetiky, diagnostika nádorů, koronavirus - Bioptická laboratoř s.r.o. Plzeň
Rentgen, skiagrafie měkkých tkání pro všechny lékařské obory Trutnov
Provádíme rentgen, skiagrafii, radiologii a zobrazovací metody, navštivte naší ambulanci v Trutnově.
Manuální terapie - chiropraxe Praha, mobilizace neboli srovnání kostrče od specialisty
Mobilizaci a léčbu páteře pomocí manuální terapie a chiropraxe s péčí lékařů specialistů žádejte v případě bolestí zad a po úrazech na klinice komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Alergologie a imunologie  pro děti a dospělé -  MUDr. Lenka Pennigrová CSc.
Potřebujete si nechat udělat alergologické či imunologické laboratorní vyšetření a nevíte na koho se máte obrátit?
MUDr. Dušan Rak –  privátní ortopedická ambulance ve Šternberku
Trpíte bolestmi zad nebo bederní páteře? Rádi Vám od bolesti zad v naší privátní ortopedické ambulanci pomůžeme.
Správný pitný režim a lymfatické masáže pomohou detoxikaci organismu
Ve Studiu zdraví LADA Přerov provádí lymfatické masáže, které pomohou detoxikaci organismu. Očista těla je přímo závislá na příjmu tekutin, proto je nutný správný pitný režim.
Neurologické vyšetření, neurologie Praha – diagnostika, rehabilitace
Trpíte bolestmi zad, svalovou ochablostí nebo hledáte odborníky z oblasti neurologie? Pomoc a neurologické vyšetření najdete na klinice komplexní rehabilitace MODANA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Vychutnejte si ubytování v luxusních apartmánech v horském prostředí, soukromou vířivku i bazén v ceně
Odpočinek, relaxaci, možnost návštěvy vířivky a bazénu, Vám zajistí ubytování v luxusních 4* apartmánech vily Eugen v Karlové Studánce, v malebném horském prostředí Hrubého Jeseníku.
Pomoc při bolesti krční páteře, beder, zablokovaného krku i zad – odstranění potíží
Potřebujete-li pomoc při odstranění potíží spojenými s bolesti krční páteře, beder či zablokovaných zad i krku, oslovte maséra Ing. Petra Fialu z Ostravy – Porubě, kde Vám pomůže od problému.
Léčebné lázeňské pobyty, jodobromová voda - léčba kloubů
Léčebné lázeňské pobyty jižní Morava, léčba kloubů, pohybového ústrojí dermatologických a gynekologických problémů, jodobromová voda u firmy ****Spa Resort Lednice na Moravě.
Se sestavením výživového plánu pro lepší a zdravý životní styl vám pomůže Studio zdraví Lada
Udělejte něco pro své zdraví a zlepšete svůj životní styl - navštivte Studio zdraví LADA v Přerově, kde vám zajistí přístrojovou analýzu, regenerační procedury a sestaví výživový plán na míru.