Máte zdravotní potíže a hledáte vhodné specialisty? S vašimi problémy vám pomůže nejen praktický lékař, ale i další odborné lékařské ordinace a služby. Můžete se tak obrátit na specialisty alergologie, kardiologie, endokrinologie, foniatrie, gastroenterologie, gynekologie, neurologie, oční, psychologie a další specialisty pro dospělé i děti.

Terapie BioRev Kolagen 100% ovlivňuje procesy stárnutí a vitalitu pleti
V Ambulanci estetické medicíny AMEM Zlín můžete vrátit čas a zlepšit vitalitu pleti - podstoupením terapie BioRev Kolagen 100% ovlivníte procesy stárnutí, docílíme zvýšení množství kolagenu v kůži.
Odborné tejpování při přetížení a únavě svalů zad, nohou, rukou a krku
Při potížích s pohybovým aparátem či s oběhovým systémem neváhejte vyhledat pomoc v našem masérském salonu Masáže Petr v Ostravě, kde Vám pomůžeme metodou kineziotaping.
Pivní lázně, wellness procedury, relaxace
Jedinečné pivní lázně na Vysočině, wellness procedury, relaxace v hydromasážní koupeli, víkend plný relaxace a uvolnění, to vše nabízí Hotel a restaurant Tři Věžičky v Jihlavě.
Zubní lékař Praha 6 – komplexní péče pro Váš chrup
Hledáte na Praze 6 zubního lékaře? Pak neváhejte kontaktovat zubní ordinaci VICTORIA - DENT, s.r.o., kde se profesionálně postarají o Váš chrup.
Oční lékař Praha 7, oftalmologická péče na vysoké úrovni, vyšetření zraku, měření dioptrií
Zkušeného lékaře specializujícího se na problematiku zraku a očních onemocnění naleznete na Praze 7 v Holešovicích v oftalmologické ordinaci MUDr. Bohdan Plicht s.r.o.
Domácí zdravotní a ošetřovatelská péče, rehabilitační cvičení
Zdravotní a ošetřovatelská péče v domovech pacientů, rehabilitační cvičení, píchání injekcí a inzulínu, podávání léků, péče po operacích zajišťuje Agentura Jitřenka - Marie Mužíková, Ostrava.
Léčba hemoroidů, hemeroidy Praha - možnost návštěvy specialisty – proktologa bez doporučení obvodního lékaře
Společnost ON CLINIC s.r.o., provádí léčbu hemoroidů neboli hemeroidů v Praze v nestátní zdravotnickém zařízení s bohatou mnoholetou zkušeností.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Naše nové internetové stránky se snadným vyhledávání spuštěny - MONADA spol. s r.o.
Snadné a přehledné vyhledávání informací nabízí nový design internetových stránek kliniky komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o., kterou naleznete v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Zubní implantáty, výplně v barvě zubu-centrum estetické stomatologie
Zubní implantáty i estetické výplně v barvě zubu si můžete nechat zhotovit v Centru estetické stomatologie MUDr. Chajruševa Zlín a Otrokovice.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Systém Redcord a metoda Neurac – léčebná rehabilitace a efektivní cvičení proti bolesti
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. Františka Golly v Opavě využívá terapeutickou a léčebnou metodu Redcord a Neurac, která je efektivní pro všechny věkové kategorie.
Zážitkové pobyty – výroba foukaného skla pod dohledem skláře
Využijte možnosti netradičního zážitkového pobytu v hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde Vás čeká výroba foukaného skla pod dohledem zkušeného mistra skláře.
Restaurace a hotel U Hrocha
Uklidňující masáže Staré Hradiště - masáže zdravotní, relaxační a orientální
Vybírat lze ze široké nabídky masáží od zdravotních, relaxačních, orientálních, až po různé exkluzivní. Najdete u nás různé wellness procedury či fyzioterapii.
Masáže pro relax i úlevu od bolesti - klasická, lymfatická, baňková, thajská, havajská masáž, Dornova metoda
V rekondičním salonu NOVA LINIE Uherské Hradiště je široký výběr masáží pro relax i úlevu od bolesti. Stačí si vybrat - klasická, lymfatická, baňková, thajská, havajská masáž, Dornova metoda a další.
Zubní implantáty Praha – bezbolestně v lokální anestezii
Vadí Vám při úsměvu nebo mluvení neúplný chrup? V Dental Office H33 v Praze nabízí zavedení zubních implantátů bezbolestně v lokální anestezii.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Geopatogenní zóny, eliminace jejich působení pomocí přístroje EKOPlus
Geopatogenní zóny, negativní účinky na spánek, eliminace a odrušení volných energií a jejich působení pomocí přístroje EKOPlus 24-72 společností Jiří Hlinka - Podpora Bytí, Ostrava.
Dentální hygiena s příspěvkem od Vaší zdravotní pojišťovny
Využijte příspěvků Vaší zdravotní pojišťovny na dentální hygienu, kterou Vám odborně provedou na Stomatologické klinice Dental Office H33 s.r.o. v Praze.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Lymfodrenáže CONTOUR UP - odbourání tuků, celulitidy, zpevnění těla, odstranění otoků nohou
Studio NOVA LINIE Uherské Hradiště má k dispozici přístroj CONTOUR UP pro lymfodrenáže, který pomáhá k zpevnění těla, odbourání tuků, odstranění celulitidy i řešení otoků nohou.
Odstranění bolestí zad, kloubů, srovnání těla-Dornova metoda
Dornova metoda je speciální technika masáže, která pomáhá pro srovnání těla. Ve Studiu Věra Otrokovice Dornovu metodu využíváme, pomůže Vám pro ostranění bolestí zad, kloubů, hlavy.
Domácí péče Poliklinika Bor
Domácí péče Polikliniky Bor je určena pacientům, kteří nemusí být s pomocí a péčí kvalifikovaného zdravotnického personálu hospitalizováni a mohou zůstat ve vlastním sociálním prostředí.
Rekondiční stoly, cvičení Slender Life a Rolletic
Pro všechny, kteří nemohou navštěvovat běžná sportovní centra, je zde možnost bojovat s nadváhou i zlepšit kondici ve Studiu NOVA LINIE Uherské Hradiště - vyzkoušejte rekondiční cvičení či rolletic.
Rekondiční pobyty pro pacienty s psychiatrickou diagnózou
Rekondiční pobyty, ubytování, jídlo, program pro pacienty s psychiatrickou diagnózou, aktivizační a socioterapeutické činnosti se zkušeným personálem zajišťuje Dobrá psychiatrie, s.r.o.
Dornova, Breussova metoda-speciální zdravotní masáže
Pro úlevu bolavých svalů a kloubů si dopřejte speciální zdravotní masáže ve Studiu Věra Otrokovice u Zlína - Dornova metoda manuální terapie či Breussova metoda pro masáž páteře.
Relaxace na Vysočině, wellness hotel, odpočinek Ždár nad Sázavou
ubytování na Vysočině, hotel, wellness, relaxace, rodinné pobyty, firemní akce, infrasauna, sklářská huť na Vysočině, masážní vany, chromoterapie
Restaurace a hotel U Hrocha
Pravidelné logopedické terapie a odborná péče o seniory se sníženou soběstačností Praha 5
JULIE - Centrum denních služeb pro seniory a afatiky nacházející se v útulné vilce na Praze 5 nabízí seniorům se sníženou soběstačností pravidelné logopedické terapie a odbornou péči.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Inhalační analgetikum Praha – zbaví Vás strachu ze zubního ošetření
Odkládáte ošetření u zubaře kvůli obavám z injekce? Strachu Vás zbaví inhalační analgetikum, které pacientům nabízí ve Stomatologické klinice Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4