Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Servis a revize výtahů - montáže, opravy zdvihacích zařízení
Servis a revizi výtahů provádí firmy VÝTAHY SILESIA s.r.o, která se zaměřuje na zdvihací zařízení a poskytuje vše od montáží, až po opravy v Opavě a okolí.
Vybavení pro zdravotnické zařízení, lékárny, ambulance na klíč
Zdravotnické zařízení a vybavení včetně nábytku pro ordinaci, kliniku, lékárnu zajistí společnost INDICO s.r.o., která je specialistou na modernizaci zdravotnických prostor.
Docházkový systém, evidence docházky, monitoring příchodů a odchodů
Docházkový systém, který spolehlivě eviduje docházku zaměstnanců a monitoruje jejich příchody i odchody zajišťuje společnost FMIB s.r.o. v Ostravě.
Vývěvy, vakuová technika - prodej, servis, instalace a poradenství
Vývěvy, vakuové stanice, vakuové čerpací stojany, speciální čerpací jednotky, vakuové komory, vakuové komponenty a další vakuovou techniku od firma Activair s.r.o. v Opavě.
Systémy měření a regulace, inteligentní řízení budovy, domu, bytu
Systémy měření a regulace, inteligentní řízení budovy, domu či bytu zajišťuje společnost FMIB, s.r.o., která je specialistou v oblasti slaboproudých systémů.
Vakuové komory, kompresory, vakuová technika, dodávka, prodej, komplexní řešení
Specialista na dodávku, prodej vakuové techniky, vakuových komor, vývěv, centrálních zdrojů, dmychadel, kompresorů zajišťuje naše firma Activair s.r.o.
Pneumatické, hydraulické nářadí a speciální stroje, zvedací zařízení
PD profi, s.r.o. se sídlem v Ostravě vyrábí, prodává a opravuje pneumatické, hydraulické nářadí, speciální stroje používané v prostředí s nebezpečím výbuchu.
Průmyslová váha - vyhodnocovací indikátor na sloupku, nerezový vážicí můstek
KADLEC, spol. s r.o. Vám v Ostravě, Opavě a okolí poskytne velký výběr vážicích systému pro všechny účely. V sortimentu produktu naleznete průmyslové váhy s vyhodnocovacím indikátorem na sloupku.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Vícepaletové manipulátory - hydraulická přídavná zařízení pro manipulaci s více paletami
Hydraulická přídavná zařízení pro manipulaci s více paletami Vám nabízí spolehlivá společnost ČEMAT trading, spol. s r. o.
Levný provoz domu, šetření energií - tepelné čerpadlo IVT, NIBE
Tepelné čerpadlo IVT i NIBE můžete zakoupit u společnosti Centrum tepelných čerpadel s.r.o. působící v Ostravě a okolí Opavy i Olomouce, díky které můžete zajistit levný provoz domu a šetřit energii.
Tepelná čerpadla mimořádně vhodná pro vytápění a ohřev užitkové vody
KLIMA INVEST s.r.o. dodává, opravuje a vyrábí tepelná čerpadla v okolí Opavy do bytů, domů i kanceláří, která jsou mimořádně vhodná pro vytápění a ohřev užitkové vody.
Mobilní váhy na automobilech - vestavba vážícího zařízení do vozidel
Společnost KADLEC VÁHY se zaměřuje na prodej, servis a pronájem průmyslových vah. V sortimentu Vám nabízí mobilní váhy do automobilů, jedná se o vestavbu vážicího zařízení do vozidel.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Plniče, stříkací pistole, kompresory - kvalitní vybavení pro všechny autolakovny
Kvalitní vybavení pro všechny autolakovny zajišťuje společnost Autoslužby Janoušek s.r.o. v Ostravě, která po celé České republice dodává plniče, stříkací pistole, kompresory a další příslušenství.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Úsporné topení pro rodinný dům - šetrné k životnímu prostředí
Úsporné topení pro rodinný dům realizuje společnost Centrum tepelných čerpadel, s.r.o., působící v okresech Ostrava, Frýdek Místek i Karviná. Zaměřujeme se na vytápění šetrné k životnímu prostředí.
Tichá klimatizace NORDline pro malé i velké prostory
Kvalitní a tiché klimatizace značky NORDline nakoupíte u společnosti NOSRETI velkoobchod s.r.o., která dodává špičkové klimatizace pro malé i velké prostory.
Vybavení pro vybudování vlastní prádelny pro hotely, lázně, wellness, restaurace
Pokud zvažujete vybudování vlastní prádelny pro hotely, lázně, wellness nebo restaurace, tak vám nesmí chybět kvalitní prádelenská technika značky Primus Alliance Laundry CE s.r.o.
Solární panely kolektorové pro ohřev vody či vytápění domácnosti - energie ze slunce
Společnost NOSRETI velkoobchod s.r.o.se sídlem v Ostravě dodává solární kolektory po celé České republice, které přeměňují energii ze slunce na potřebnou tepelnou energii k ohřevu TUV či vytápění.
Ekologické vytápění rodinného domu – tepelná čerpadla s kompletní dodávkou
Díky tepelným čerpadlům, které společnost Centrum tepelných čerpadel s.r.o. v Ostravě zajišťuje s kompletní dodávkou, můžete ekologicky vytápět Váš rodinný dům a ušetřit náklady za vytápění.
Elektronické zabezpečovací systémy, EZS - návrh, servis a realizace
Elektronické zabezpečovací systémy (EZS) v okolí Ostravy a Karviné navrhuje i realizuje společnost FMIB, s.r.o., která se navíc zabývá také jejich servisem.
Jeřábové drážky pro elektrické kladkostroje - rychlá dodávka a profesionální servis
Rychlou dodávku a profesionální servis jeřábových drážek vhodných pro elektrické kladkostroje zajišťuje společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o., která působí nejen ve Frýdku Místku ale i v Ostravě.
Vybavení a modernizace prodejen na klíč - chladicí skříně a vitríny, regály a další vybavení
NOSRETI velkoobchod s.r.o. se nejen v Ostravě, ale po celé ČR zabývá modernizací prodejen na klíč. Vybavíme prodejnu podle přání potřebnými stroji, regálovými systémy, váhami, pokladnou i kávovary.
Automotive a manipulační technika na míru - výroba na zakázku
Komponenty pro automotive a manipulační techniku dodává společnost ISMM se sídlem v Ostravě, která je subdodavatelem významných Evropských firem.
Tiché a výkonné mrazničky s dlouhou životností
NOSRETI velkoobchod s.r.o. z Ostravy je v České republice výhradním dodavatelem mrazniček značek NORDline a Vestfrost, které vyníkají svým tichým chodem, vynikajicím výkonem a dlouhou životností.
Dopravní drátěné pásy pro bezpečnou přepravu a manipulaci předmětů
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. se zabývá dodávkou drátěných dopravních pásů pro bezpečnou přepravu a manipulaci předmětů. Nabízíme spolehlivé produkty té nejvyšší kvality.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Prodej barev, autolaků, vybavení lakoven - kvalitní produkty pro snadnou práci
Prodej barev, autolaků a dalšího vybavení do lakoven zajišťuje společnost Autoslužby Janoušek s.r.o. Naše společnost nabízí kvalitní produkty, které Vám usnadní práci!
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov