Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Klimatizace, vzduchotechnika, vytápění a chlazení
Komplexní služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizačních zařízení i tepelných čerpadel poskytuje firma Lukáš Drahoš. Zajistí výrobu, prodej, opravu i servis systémů vzduchotechniky a vytápění.
Nakládání s odpady, sběr, svoz a třídění, čištění, úklid a údržba místních komunikací Třinec
Komplexní služby při nakládání s komunálními odpady poskytuje společnost Nehlsen Třinec, s.r.o. Zajišťujeme svoz a zpracování odpadů včetně zimní údržby místních komunikací.
Strojírenská výroba, kovoobrábění, manipulátory, jednoúčelové stroje, vrtání a broušení
Modernizovat výrobu v oblasti strojírenství pomáhá společnost TRIOM, spol. s r.o. z Frenštátu pod Radhoštěm. Vyrábíme spolehlivou manipulační techniku s důrazem na automatizace technologií.
Alarmy - zabezpečovací systémy, profesionální montáž bezpečnostní techniky a non-stop servis
Společnost 4M zabezpečovací systémy se v Opavě a okolí zabývá montáží alarmů, poplachové, bezpečnostní techniky a kamerových systému pro ochranu Vašich domů, bytů, kanceláří i firemních objektů.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Zdvihací, uchopovací a manipulační technika
Prodej a nákup uchopovací a manipulační techniky, montáž mostových jeřábů a drah, výrobce atypických hydraulických zvedacích stolů – Bazala zdvihací zařízení s.r.o., Frýdek – Místek.
Výkonná zemědělská technika a nástavby pro Váš nový i postarší nákladní automobil
Firma PORGEST, a.s. z Nového Jičína se specializuje na přestavby nových i postarších nákladních automobilů pro zemědělskou produkci a jejich maximální využití v terénu
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů – eshop, prodej
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů můžete najít v eshopu společnosti LABORATORNÍ A ZDRAVOTNICKÁ TECHNIKA OPTING servis, která je dodavatelem pro ordinace, nemocnice, laboratoře i lékárny.
Čištění vratných obalů, průmyslové mytí boxů a palet
Mytí velkoobjemových boxů, průmyslové mytí a doplňkové čištění vratných obalů, boxů, palet, KLT a blistrů poskytuje společnost NEXT-ON Group a.s. se sídlem Štefánikova 264/20e v Kopřivnici.
Komplexní služby v oblasti zdvíhacích zařízení, školení, poradenství
Technické poradenství, BOZP a prevence rizik i školení pracovníků a další komplexní služby v oblasti zdvihacích zařízení a ocelových konstrukcí poskytuje PH poradce servis s.r.o. z Ostravy - Hrabové.
Ložiska, maziva a mazací příslušenství - prodej kvalitních ložisek předních výrobců pro veškeré použití
Kvalitní ložiska předních značek SKF, INA, ZVL, ZKL, TIMKEN, FAG,EZO,FKL atd. prodává společnost AGROZEM Opava s.r.o., dále nabízíme také maziva a mazací příslušenství pro zákazníky z Opavy i Ostravy.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Řemeny, řemenice, řetězy, řetězová kola, hřídelové spojky
Kompletní sortiment pro zhotovení strojů různé druhy řemenů, řemenic, řetězů, řetězových kol, hřídelových spojek prodává DS ložiska, s.r.o., Kopřivnice.
Ložiska všech typů, gumové těsnění, hadice a řetězy pro průmyslovou výrobu a strojní zařízení
Pestrý sortiment ložisek a dalších výrobních komponentů představuje společnost DS ložiska, s.r.o. z Kopřivnice. Prodáváme nářadí, řetězy i těsnění od významných českých i světových výrobců.
Přídavná zařízení pro stavební a zemědělskou techniku, výroba a prodej náhradních dílů
Vysoce kvalitní součástky pro stavební a zemědělské stroje zhotovuje společnost Jaromír Konvička z Osoblahy v Moravskoslezském kraji. Vyrábíme svahovací a podkopové lžíce i trhací háky.
Závěsná optotypová tabule s osvětlením i bez - pro snadné vyšetření ostrosti zraku
Závěsné optotypové tabule s osvětlením i bez něj pro snadné vyšetření ostrosti zraku zajišťuje pro ordinace, nemocnice i ambulance firma Laboratorní a zdravotnická technika Opting Servis v Ostravě.
Hydraulická zařízení, montáž a servis, odborné opravy paletových vozíků a multikár, Havířov
Profesionální servis motorů, válců i čerpadel u hydraulických systémů poskytuje společnost HZ mont, s.r.o. Havířova Dolní Suchá. Opravíme a seřídíme veškeré hydraulické pohony, stroje i zařízení.
Ubrusy, prostírání, ručníky, utěrky, prachovky, hadry na podlahu - textilní zboží do restaurací a jídelen
Textilní zboží do restaurací a jídelen na jednom místě? jedině ve velkoobchodu Chovancové Ilony v Opavě, kde seženete ubrusy, prostírání, ručníky, utěrky i prachovky a hadry na podlahu.
Zakázková výroba, díly pro vagóny, zemědělská technika, automotive a CNC obrábění
Kvalitní zakázkovou výrobou, výrobou dílů pro vagóny, zemědělskou a manipulační technikou a automotive a nyní i svařováním a CNC obráběním se zabývá firma ISMM & EGAS s.r.o. s provozovnou v Pustějově.
Sklápečové korby - zemědělské přestavby a nástavby nákladních vozidel
Chcete si pořídit zemědělské sklápěčové korby nebo nástavby pro převoz obilovin a siláže? Firma Porgest, a.s. je tou správnou volbou. Vyrábí sklápěčové korby s různými možnostmi a přizpůsobením.
Řetězové kladkostroje se snadnou údržbou a nosností až do 20 tun
Řetězové kladkostroje se snadnou údržbou a nosností až do 20 tun naleznete v okolí Opavy u společnosti BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí.
Čelisti na role, svěrací vidlice na vysokozdvižné vozíky
Čelisti na role či svěrací vidlice na vysokozdvižné vozíky Vám nabízí naše firma ČEMAT trading, spol. s r.o., která je jedním z hlavních distributorů příslušenství pro manipulační a stavební techniku.
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků různých značek – Hyundai, Toyota
Prodejem nových vysokozdvižných vozíků, především značek Hyundai a Toyota, dále pak použitých VZV i jiných značek, dle aktuální nabídky, se zabývá společnost VZV EXTERNÍ SERVIS RP s.r.o. Ostrava.
Nástavce na vidlice na vysokozdvižné vozíky - vysoká pevnost a životnost.
Pořiďte si nástavce na vidlice na vysokozdvižné vozíky s vysokou pevností, které Vám usnadní manipulaci s břemeny. Nakupujte u společnosti ČEMAT trading, spol. s r. o. s působností po Ostravě i Opavě.
Nůžkové, nízkoprofilové, nákladní zvedací plošiny i pro extra dlouhý či těžký náklad
ČEMAT má široký výběr plošin a doplňků pro zvedání nákladu. U nám nabízíme nůžkové či nákladní zvedací plošiny pro rovnoměrně rozložený náklad i pro práci s extra dlouhými či těžkými náklady.
Sklápěčové zemědělské korby - výroba, oprava a servis
Chcete-li vyrobit, opravit nebo zajistit servis sklapěčové zemědělské korby, pak se obraťte na firmu Porgest, a.s., která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
Zapůjčíme vám nosiče na kolo, čističe koberců i sekačky na trávu
Kromě úklidových služeb vám firma U-SERVIS z Opavy nově zprostředkovává možnost půjčení čističe koberců, sekaček na trávu i nosičů kol včetně navigace.
U-SERVIS Tomáš Šindler