Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Dodávka i montáž tepelných čerpadel vzduch-vzduch - úsporné vytápění pro chatu a chalupu
Tepelné čerpadlo vzduch-vzduch Vám dodá firma Arctis Čeleda s.r.o. z Havířova, která se specializuje na prodej, montáž i servis tepelných čerpadel, chladírenské techniky a klimatizačních technologií.
Kvalitní sušiče do hotelu, penzionu i wellness
Pokud vlastníte hotel nebo penzion a chcete si pořídit nové prádelenské zařízení, pak je pro vás ideálním partnerem firma Primus Alliance Laundry CE - pořídíte zde kvalitní sušiče, žehliče i pračky.
Rekonstrukce a modernizace výtahů - mějte bezpečnější a modernější výtah
Bezpečnější a modernější výtahy díky společnosti VÝTAHY SILESIA s.r.o., která se v Krnově, Bruntále a okolí zabývá rekonstrukcí výtahů.
Kompletní vybavení pro rehabilitační ústavy, lázně a speciální léčebné zařízení
Ostravská společnost INDICO s.r.o. Vám dodá rehabilitace všeho druhu - vytipuje objekt, postará se o stavební úpravy, kolaudaci a následnou dodávku veškerého zdravotnického nábytku a vybavení.
Kvalitní zakázková výroba - profesionální zemědělská technika
Společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. v Ostravě je dodavatelem jednodušších i složitých svařovaných sestav pro mnoho významných Evropských firem vyrábějících zemědělskou techniku.
Zušlechtěné strojní součásti, ozubená, řetězová kola, hřídele - výroba
Pokud potřebujete vyrobit zušlechtěné strojní součásti, ozubená, řetězová kola nebo hřídele, obraťte se na firmu BRAVA-TECH s.r.o., která se specializuje na strojírenskou výrobu.
Komerční klimatizace do kanceláře, budovy, serverové místnosti
Společnost Arctis Čeleda s.r.o. z Havířova se řadu let specializuje na prodej a servis klimatizačních technologií. Postará se Vám o dodávku i následnou montáž komerční klimatizace kdekoli potřebujete.
Šrouby, matice, čepy, pouzdra, svařence - výroba strojních komponentů a dílů
Výrobu kvalitních strojních dílů, komponentů a součástí jako jsou šrouby, matice, čepy, pouzdra i svařence zajišťuje firma BRAVA-TECH s.r.o.
Dodávka a následná profesionální montáž klimatizace do bytu či rodinného domu
Dodávku a montáž klimatizace v bytě či rodinném domě Vám zajistí havířovská společnost Arctis Čeleda s.r.o., která je díky dlouholeté praxi specialistou v oblasti chladící a klimatizační techniky.
Zdravotnický nábytek, zařízení, vybavení pro ambulance, ordinace i lékárny
Zdravotnický nábytek a další zařízení a vybavení pro ambulance, ordinace i lékárny zajišťuje společnost Indico s.r.o., která je specialistou na modernizaci těchto prostorů.
Zařízení lekářské ordinace, ambulance na klíč – rekonstrukce a vybavení
Chystáte se otevřít či zrekonstruovat lékařskou ordinaci? Firma INDICO s.r.o. Vám pomůže. Specializuje se na veškeré vybavení zdravotnických zařízení a zajistí Vám ambulanci na klíč.
Průmyslové pračky, sušiče, žehliče pro sociální sféru i veřejnou službu - prodej
Spolehlivou prádelenskou techniku pro praní v sociálních sférách nebo pro veřejnou službu si vyberete u firmy Primus Alliance Laundry CE s.ro. - zajistíme vám průmyslové pračky, sušiče i žehliče.
Oprava, servis vysokozdvižných a paletových vozíků Linde, Jungheinrich, Toyota
Porouchal se vám váš vysokozdvižný či paletový vozík? Odbornou opravu a servis provádí společnost J & R servis Jana Macháčka, která působí v oblasti Opavy, Frýdku-Místku a okolí.
Inventorové svářecí zdroje KOWAX - chytré a výkonné přenosné svářečky
Pro efektivní a kvalitní svařování vám nesmí chybět inventorové svářecí zdroje KOWAX, přenosné svářečky, které jsou chytré a výkonné. Ve společnosti SVARMETAL si vyberete svářečku dle vašich představ.
Elektrocentrály pro snadné napájení zařízení - půjčovna, pronájem, servis i prodej
Na kvalitní elektrocentrály vhodné pro snadné napájení zařízení elektrickou energií se specializuje Dirett s.r.o., která zajišťuje jejich prodej, servis, pronájem i půjčení v okolí Karviné, Ostravy.
Větrací systémy HYDRA® - trubky a tvarové díly pro průmyslové větrání
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly a vyrábí nejrůznější větrací systémy. V sortimentu výrobku naleznete také trubky a tvarové díly pro průmyslové větrání HYDRA®.
Prodej kvalitních náhradních dílů pro vysokozdvižné, nízkozdvižné i paletové vozíky
Prodej kvalitních náhradních dílů pro vysokozdvižné, nízkozdvižné i paletové vozíky v okolí Havířova, Karviné i Frýdku Místku zajišťuje společnost J & R servis Jana Macháčka.
Výroba dílů na zakázku pro zemědělské stroje včetně práškového lakování
Výrobu dílů na zakázku pro zemědělské stroje zajišťuje společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje také na práškové lakování.
Vysokotlaké čističe – rychle a efektivní odstranění nečistot a špíny, akce
Společnost CHLEBIŠ s.r.o. se sídlem v Hlučíně nabízí prodej servis zahradní i komunální techniky. U nás naleznete také vysokotlaké čističe, které rychle a efektivně odstraní veškeré nečistoty.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Vakuová technika, vakuum, vakuové komory, kompresory, komplexní řešení
Vakuová technika, prodej servis, poradenství, instalace vakuové kompresory, vakuum, vakuové komory, vakuové systémy a další zajišťuje firma Activair s.r.o.
Výměnné zemědělské nástavby - korby pro siláž, obilí i univerzální
Chcete-li si pořídit univerzální korby nebo korby pro siláž či obilí pak oslovte firmu Porgest, která je profesionálem ve vývoji a výrobě výměnných zemědělských nástaveb pro nákladní automobily.
Dodávky, prodej, servis vakuové a tlakové techniky, filtrů, kompresorů, filtračních systémů
Komplexní dodávku vakuové a tlakové techniky, servis a prodej vakuové a tlakové techniky, prodej filtrů, kompresorů, dmychadel, chladičů zajistí firma Activair s.r.o. v Opavě.
Zdvihací technika, revize, inspekce, školení, poradenství, Ostrava
Revize, inspekce, revizní zkoušky a školení v oblasti zdvihací techniky provádí certifikovaný odborný technik Ing. Petr Holub ze společnosti PH poradce servis s.r.o. z Ostravy.
Servis, oprava nízkozdvižných a vysokozdvižných vozíků BT, Caterpillar, Huster
Kvalitní servis a opravu paletových, nízkozdvižných i vysokozdvižných vozíků Vám zajistí společnost J & R servis Jana Macháčka, která působí v oblasti Havířova, Karviné, Třince, Frýdku-Místku a okolí.
Vyrovnávací můstky pro rampy při přistavení vozidla - pohodlné a bezpečné nakládání
Vyrovnávací můstky pro rampy při přistavení vozidla můžete zakoupit u společnosti Hapur s.r.o. a tím zajistíte pohodlné a bezpečné nakládání. Kromě okolí Ostravy působíme v Olomouci, Brně i Zlíně.