Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Ponorné čerpadlo do studní a nádrží, do vrtů, na čistou vodu - e-shop, prodej
Pokud sháníte na zahradu do studny, vrtu či nádrže ponorné čerpadlo na čistou vodu, navštivte e-shop společnosti CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o., kde prodávají široký sortiment čerpadel.
Kola, kladky, kolečka Räder Vogel pro skladovou techniku i průmysl
ČEMAT trading, spol. s r. o., Vám nabízí kvalitní průmyslové kola, kladky a kolečka Räder Vogel pro skladovou techniku příslušenství pro manipulační a stavební techniku v České a Slovenské republice.
Zahradní technika Al-ko - sekačky, traktory, vše pro péči o zahradu
Zahradní techniku Al-ko vám poskytne naše společnost AGROZEM Opava s.r.o., která Vám nabídne široký sortiment pro péči o zahradu od motorových kos a sekaček až po traktory.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Lechler - přesné průmyslové trysky pro rozstřik s příslušenstvím
Průmyslové trysky značky Lechter s příslušenstvím nabízí servisní společnost ADAMEC – ADRO s.r.o. se sídlem u Opavy. Trysky jsou vhodné pro rozprašování a rozstřik.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Dodávky měřící, regulační techniky i počítačů s jejich komponenty
Dodávky měřící, regulační techniky i počítačů s jejich komponenty zajišťuje společnost Braintrast s.r.o. v Třinci, která se specializuje mimo jiné také na automatizované systémy řízení.
BRAINTRAST, s.r.o.
Automatické sekačky na trávu – robotické stroje s vysokou výkonností a snadnou instalací pro více času pro Vás
U společnosti ALDA Opava s. r. o. naleznete výkonné automatické sekačky, které se postarají o perfektně vypadající trávník bez Vaší pomoci. Robotická sekačka je pouze dalším pomocníkem pro Váš dům.
Automatizace pásových dopravníků pro přepravu hmot, snímače a spínače
Komplexní řešení pro automatizaci pásových dopravníků pro přepravu sypkých hmot, výrobu spínačů a snímačů pásu, provozních hodnot zajišťuje ZAM - SERVIS s.r.o.
Montážní plošiny - přídavné zařízení pro práci ve výškách na vysokozdvižné vozíky (VZV)
Pokud sháníte vybavení pro výškové práce v Ostravě či Bohumíně, pak si pořiďte montážní plošiny od společnosti ČEMAT trading, spol. s r. o.. Jedná se o přídavné zařízení na VZV pro práci ve výškách.
Pneumatické prvky - lineární pohony, pneumatické válce, vakuové systémy
Pneumatické prvky dodává do České republiky firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. Pneumatické motory, válce, lineární pohony pneu, manipulátory a další.
Drátěné pásy – spolehlivá přeprava potravin i dalších výrobků
Drátěné pásy, které Vám zajistí spolehlivou přepravu potravin i dalších výrobků nabízí společnost Transportní technika Tůma s.r.o.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Sněhová radlice jako přídavné zařízení na vysokozdvižné vozíky
Sněhové radlice na vysokozdvižné vozíky z masivní svařované konstrukce s dlouhou životností seženete u společnosti ČEMAT trading, spol. s r. o., která působí v Ostravě, Bohumíně a okolí.
Čerpadlo ponorné, kalové, povrchové - prodej, servis, montáž, opravy
Prodej, servis, montáž a opravy čerpadel ponorných, kalových i povrchových zajišťuje firma CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o. z Ostravy, která poskytuje komplexní služby v oblasti čerpací techniky.
Prodej nových vysokozdvižných vozíků, opravy, repasování VZV
Nové a repasované vysokozdvižné vozíky, aktuální nabídka na webu, opravy, servis, diagnostika a technické prohlídky VZV zajišťuje Zdislav Taňcula – HURT, okres Karviná.
Řetězové pohony, strojní komponenty pohonů a další příslušenství
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. Vám nabízí celou řadu pohonů, jako jsou řetězové pohony, strojní komponenty pohonů a další příslušenství.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Systém pro zabezpečení vjezdu do objektů, identifikaci vozidel a kontrola podvozku
Společnost VOP CZ poskytuje unikátní systém, který zajistí kontrolu podvozků osobních a nákladních motorových vozidel při vjezdu do objektu a zároveň slouží k identifikaci a sledování vozidel.
Přenosný, kompaktní, rychlý a přesný ruční spektrofotometr RapidMatch GO
Přenosný ruční spektrofotometr RapidMatch GO, identifikující i tmavé barvy, dodává společnost NEXA AUTOCOLOR. Seženete u autorizovaného prodejce AUTOLAKY JANOUŠEK Havířov.
Autolaky JANOUŠEK
Sklápěčové zemědělské korby v mnoha provedeních - jednostranné, dvoustranné i třístranné
Sklápěčové zemědělské korby pro všechny typy podvozků a v mnoha provedeních od jednostranných až po třístranné vyrábí společnost Porgest, a.s. - výrobu zajistíme pro celý Moravskoslezský kraj.
Servis, rekonstrukce a opravy bojových, vyprošťovacích i velících tanků
VOP CZ, s.p. poskytuje servis, rekonstrukce, modernizace a opravy tanků převážně pro armádu České republiky, ale také pro zahraniční zákazníky.
Tvrdoměry - statické zkoušky a měření tvrdosti za pomocí tvrdoměrů
Společnost Labormachine, s.r.o. se zaměřuje na prodej zkušebních strojů, jako jsou tvrdoměry, které jsou vhodné pro měření tvrdosti.
Čistění, ošetření a ochrana povrchů budov, omítek, střech a fasád.
Firma SK FASÁDY z Ostravy má dlouholeté zkušenosti v oblasti odstraňování graffitů, ochrana povrchů a čistění fasád, střech a budov, to vše včetně poradenství.
SK Fasády s.r.o.
Tepelná čerpadla, ventilace - zpětné získávání tepla
Firma SEFEN spol. s r.o. se specializuje na kombinované systémy elektrického vytápění pro rodinné domy, byty, administrativní a obchodní centra, průmyslové objekty, školy, zdravotní zařízení a další.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Výroba jednoúčelových strojů, testovacích zařízení i automatizačních a montážních linek
Návrhy a realizaci automatizačních linek včetně zařízení a strojů pro tváření odlitků z Al slitin, plastů a gumy Vám poskytne společnost ze Světlé Hory ELAP výrobní družstvo okresu Bruntál.
ELAP výrobní družstvo
Výkonná tepelná čerpadla - komfortní dodávka, montáž i servis
Odbornou dodávku, montáž i servis tepelných čerpadel Vám poskytuje firma Jan Carbol, a to téměř v celém Moravskoslezském kraji, především v regionech Frýdek Místek, Třinec, Nový Jičín a Karviná.
Měření úniku tepla z budov – práce s termokamerou, úspora energií a peněz
Společnost RUDOLF LANGER s.r.o. Vám v Opavě a okolí za pomocí termokamery změří únik tepla a tepelné ztráty z Vašeho domu, aby jste už nemuseli zbytečně platit, za navíc protopené energie.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Kompresorové stanice a pneumatické systémy, projekce, dodávka, montáž a servis
Kompletní projekt kompresorových a dusíkatých stanic Vám zajistí firma PNEUKOM, spol. s r.o. z Ostravy. Vyprojektujeme a dodáme Vám potřebné zařízení na výrobu a využití stlačeného vzduchu.