Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Tepelná čerpadla pro pasivní domy - vyšší úspora snadno a bez starostí
S výběrem tepelných čerpadel pro pasivní domy se můžete obrátit na společnost Centrum tepelných čerpadel s.r.o. v Ostravě, která se na ně specializuje a zajistí vám tak vyšší úsporu bez starostí.
Servis pneumatického, hydraulického nářadí a zvedacích zařízení
PD profi, s.r.o. v Ostravě provádí servis pneumatického, hydraulického nářadí, zvedacích zařízení, autorizovaný servis pneumatického nářadí pro doly, ručního zvedacího zařízení.
Profesionální instalace, servis EPS, elektrická požární signalizace
Profesionální instalace, servis EPS, elektrická požární signalizace, to vše realizuje společnost FMIB, s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti. Působí v okolí Ostravy a Karviné.
Jeřáby mostové, podvěsné, portálové - montáž, servis i revize zdvihacích zařízení
Montáž, servis i revize mostových, podvěsných a portálových jeřábů zajišťuje společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o., která se mimo jiné zabývá také jejich výrobou a dodávkou po celé republice.
Modernizace a rekonstrukce výtahů Opava
Modernizaci a rekonstrukce výtahů provádí firma VÝTAHY SILESIA s.r.o., působící v regionu Opava. Nabízíme kompletní dodávky výtahů, revitalizace, rekonstrukce, cenově dostupné pro všechny.
Tepelná čerpadla NORDline - alternativní zdroj energie, pro vytápění a ohřev vody
Tepelná čerpadla NORDline nabízí nejen v Ostravě, ale i po celé ČR, naše společnost NOSRETI velkoobchod s.r.o. Jedná se o alternativní zdroj energie a slouží k vytápění interiérů a pro ohřev vody.
Pronájem zájezdových autobusů pro tuzemské i zahraniční zájezdy
Pokud si potřebujete pronajmout autobus, obraťte se na ČSAD Karviná a.s., kde Vám poskytnou pohodlný a spolehlivý zájezdový autobus pro tuzemské i zahraniční zájezdy.
Prodej autolaků, vybavení autolakoven - kvalitní příslušenství pro autolakýrníky
Kvalitní příslušenství pro autolakýrníky vám dodá do vaší autolakovny firma Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. z Havířova, která prodává autolaky a vybavení autolakoven.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Profesionální vakuová balička potravin pro restaurace, hotely, obchody
Profesionální vakuovou baličku potravin pro restaurace, hotely a obchody nabízí firma NOSRETI velkoobchod s.r.o. sídlící v Ostravě, s působností po celé České republice.
Výstavba, opravy, rekonstrukce, revize výtahy, výtahové plošiny Opava
Společnost VÝTAHY SILESIA s.r.o. se zabývá montážemi, opravami a servisem výtahů v Opavě a okolí.
Klimatizace, klimatizační systémy a tepelná čerpadla pro chlazení i ohřev
Klimatizační systémy a tepelná čerpadla pro chlazení i ohřev vám dodá firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova, která provádí montáž a servis chladicích zařízení a klimatizací.
Opravy, rekonstrukce zdvihacích zařízení, výtahů
Opravy a rekonstrukce výtahů v Opavě a okolí provádí firma VÝTAHY SILESIA s.r.o.
Drogerie - dodávka, čisticí prostředky, utěrky i kosmetika pro firmy všech velikostí
Společnost FROS ZPS s.r.o. provozuje velkoobchod, maloobchod i e-shop s drogerií všeho druhu. Postaráme se o pravidelnou dodávku čistících prostředků, utěrek i kosmetiky do firem všech velikostí.
Pákový zvedák RZX – novinka s moderním designem
Kombinace tradice, kvality a moderního designu – to je zcela nový pákový zvedák RZX, který vám nabízíme ve společnosti BRANOMARKET. Potřebujte lehký a zároveň spolehlivý pákový zvedák, který obstojí při práci na stavbě, ve výškách i při náročných vyprošťovacích či manipulačních činnostech? Pak je pro vás naše novinka - pákový zvedák RZX ...
Ponorná čerpadla Gardena pro čerpání vody - vodo topo elektro prodejna
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě je specializovaná prodejna voda - elektro - topení, v našem nabízeném sortimentu jsou také ponorná čerpadla Gardena nejen pro rychlé čerpání vody ze studny.
GAVENDA s.r.o. Prodejna Vodo-Topo-Elektro Opava
Tepelná čerpadla NIBE, IVT - prodej, servis, úsporné vytápění pro domy, haly i školy
Komplexní realizaci, odborný servis a prodej úsporného vytápění pro rodinné, bytové domy, sportovní haly či školy zajišťuje společnost Centrum tepelných čerpadel, s.r.o.
Skutečně kvalitní a profesionální svářecí technika - prodej, dodávka
Sháníte-li skutečně kvalitní svářecí techniku, pak se obraťte na společnost SVARMETAL - svářecí techniku dodává firmám, které vyrábí ocelové konstrukce nebo pro robotizovaná pracoviště i manipulátory.
Pilové pásy na kov a dřevo a další příslušenství pro řezání
KVP servis s.r.o. v Opavě prodává pilové pásy, pásové pily na kov a dřevo a příslušenství pro řezání. Dále přenosné jednofázové svařovací stroje a elektrické nářadí.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Klimatizace LG, Toshiba pro byty, rodinné domy i kanceláře - dodávka, montáž a servis
Klimatizace LG či Toshiba vhodné pro byty, rodinné domy i kanceláře dodává společnost Arctis Čeleda s.r.o., zajišťuje také jejich montáž a servis v okolí Frýdku Místku, Nového Jičína a Třince.
Gastro zařízení a chladící technika - pro prodejny, restaurace a jiné gastro provozy
Gastro zařízení a chladící techniku nakoupíte u firmy NOSRETI velkoobchod s.r.o se sídlem v Ostravě a s působností po celé ČR. Vybavíme vaši prodejnu či restauraci kompletním gastro zařízením.
Kotlíková dotace na tepelná čerpadla i solární kolektory NORDline
Společnost NOSRETI velkoobchod s.r.o. sídlící v Ostravě dodává tepelná čerpadla i solární kolektory NORDline, na které je možno čerpat kotlíkové dotace.
Prodej trakčních baterií pro vysokozdvižné vozíky - s výměnou u zákazníka
Prodejem trakčních baterií pro vysokozdvižné vozíky s výměnou u zákazníka po celém Moravskoslezském kraji se zabývá firma J & R servis Jan Macháček z Havířova.
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře - dodávka i montáž
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře dodává a montuje s více než 20-ti letou zkušeností firma KLIMA INVEST s.r.o. Opava.
Chytré domy Loxone - jednoduché ovládání, inteligentní automatizace
Firma TRIWARE spol. s. r. o. nabízí chytré inteligentní domy Loxone, které se přizpůsobí vaším potřebám, snadno se ovládájí a mají inteligentní automatizaci.
Montáž a servis klimatizačních technologií - klimatizace, klimatizační jednotky
Montáží, servisem a prodejem klimatizačních technologií a jednotek se zabývá firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova. Obraťte se na nás, vybereme pro vás tu pravou a spolehlivou klimatizaci.