Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Rázová charpyho kladiva Ibertest - nejmodernější technologie, vysoká kvalita
Společnost Labormachine, s.r.o. se zaměřuje na dodávku zkušebních strojů. V produktech naší firmy naleznete také rázová charpyho kladiva Ibertest. K rázovým kladivům nabízíme celou řadu příslušenství.
Vzduchotechnika a klimatizace k výměně vzduchu pro zdravější a čistější život
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v Opavě, která se zaměřuje také na oblast vzudochotechniky a klimatizace, která slouží k výměně vzduchu.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Zabezpečovací systémy a ochrana majetku pro váš klidný spánek
4M zabezpečovací systémy je specializovaná firma zabývající se kamerovými a zabezpečovacími systémy v okolí Ostravy a Opavy. Ochráníme Váš majetek a vy můžete klidně spát.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Zkušební trhací stroje a lisy Testometric pro měření tlaku, tvrdosti
Společnost Labormachine, s.r.o. se sídlem v Opavě je distributorem zkušebních trhacích strojů a lisů společnosti TESTOMETRIC Co. z Velké Británie pro Českou a Slovenskou republiku.
Technika na zahradu STIHL - AKU křovinořezy, elektrické vyžínače, motorové pily a zahradní nůžky v jarní akci
Je čas na to, co vás baví - je čas na zahradu! Přijďte si do prodejny CHLEBIŠ v Opavě pro zahradní techniku STIHL, máme pro Vás křovinořezy, vyžínače, motorové pily i zahradní nůžky v jarní akci.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Zatloukače kůlů také s teleskopickým vysouváním sloupu - možné použití na traktorech
Zatloukače kůlů také s teleskopickým vysouváním sloupu seženete na eshopu i v prodejně společnosti B AGRO Březová s.r.o. sídlící poblíž Opavy.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Permanentní zvedací magnety, elektromagnety pro snadnou a bezpečnou manipulaci
Díky společnosti Pavlínek s.r.o., která sídlí v Ostravě můžete nyní pro snadnou a bezpečnou manipulaci s těžkými předměty využít permanentní zvedací magnety a elektromagnety.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Čelní reflektor, svítilna, vyšetřovací zrcátko, binokulární lupa - prodej
Čelní reflektor, svítilnu, vyšetřovací zrcátko i binokulární lupu můžete snadno a rychle pořídit díky společnosti LABORATORNÍ A ZDRAVOTNICKÁ TECHNIKA OPTING servis.
Plnící váhy - dávkovací váha s plněním přednastavené dávky do pytlů
KADLEC, spol. s r.o. je spolehlivá společnost z Opavy, která Vám dodá kvalitní váhy a vážicí systémy. V sortimentu nabízíme také plnící a dávkovací váhy s plněním přednastavené dávky do pytlů.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Malá i velká laboratorní dvouplášťová digestoř, vhodná pro všechna pracoviště za rozumnou cenu
Prodej laboratorní dvouplášťové digestoře za příjemné ceny zajistí společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis se sídlem v Ostravě. Vhodná pro všechna pracoviště.
Regulace topení a termostaty - návrh, projekce i montáž
Společnost SEFEN, spol. s r.o. Frýdek-Místek nabízí regulace topení a termostatů včetně návrhu, projekce i montáže.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Chlazení na pivo - nápojové zařízení pro letní zahradní párty, chaty a chalupy
Firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se sídlem poblíž Opavy nabízí chladící a výčepní nápojové zařízení na pivo pro letní párty, chaty a chalupy.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Oleje, filtry, maziva - prodej a eshop
Obchodní, servisní a dopravní firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se specializuje na prodej kvalitních olejů, maziv a filtrů také na svém eshopu.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Požární a kouřové hlásiče - elektronická signalizace
4M zabezpečovací systémy je specializovaná firma z Opavy zabývající se kamerovými a zabezpečovacími systémy jako jsou elektronické požární signalizace a hlásiče.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Skleněný závěsný i stolní destilační přístroj - k výrobě destilované vody
Ostravská společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis Vám dodá skleněné destilační přístroje, které jsou určeny k výrobě destilované vody jejíž kvalita odpovídá ČSN 684063.
Automatizované systémy pro řízení technologických celků
Rozvaděče, automatizované systémy řízení, měřící a regulační techniky Vám dodá a namontuje Váš profesionální partner AUTEL montáže, a.s. se sídlem v Třinci.
Dopravní pásy, drátěné pásy a další transportní technika
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. dodává komponenty pro pohony, dopravní techniku a pneumatické rozvody v Ostravě a okolí.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Pojízdný vizitový vozík, stolek na chorobopisy a zdravotnický materiál s dlouhou životností
Profesionální pojízdné vizitové vozíky i stolky na chorobopisy a zdravotnický materiál s dlouhou životností můžete zakoupit na eshopu společnosti Laboratorní a zdravotnická technika.
Jeřábnické práce, pronájem autojeřábů Nový Jičín, nakládka a vykládka těžkých břemen
Jeřábnické práce, pronájem autojeřábů Nový Jičín, nakládka a vykládka těžkých břemen, pokládka vodovodů, kabeláží a plynovodů autojeřábem.
Kamerové a zabezpečovací systémy - chránit musíme to nejcennější
Chránit musíme to nejcennější, proto naše firma 4M zabezpečovací systémy Vám nabízí kamerové a zabezpečovací systémy v Opavě a okolí.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Odborný prodej a profesionální servis zahradní a komunální techniky
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika je firma, která Vám zajistí prodej kvalitní a bezpečné techniky na zahradu. Na naší prodejně v Opavě Vám poskytneme profesionální poradenství a servis.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Dezinfekci místností, prostorů i matrací zajistí generátor ozonu, který účinně zlikviduje viry
Dezinfekci místností, prostorů i matrací pomocí čištění ozonu zajistí společnost Lumír Sokol Plus s.r.o. v okolí Havířova i Karviné. Dále se zaměřují na prodej a pronájem generátoru ozonu.
Skleněné sálavé panely Campaver vám ušetří energii
Firma SEFEN, spol. s r.o. z Frýdku-Místku nabízí skleněné sálavé panely Campaver, které vám ušetří energii a náklady.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Síťový stabilizátor pro diagnostiku a kontrolu napětí - ochrana přístrojů proti přepětí a podpětí
Firma Opting servis v Ostravě vám dodá nebo zapůjčí kvalitní síťový stabilizátor vhodný k diagnostice a kontrole napětí, díky kterému můžete ochránit své přístroje proti přepětí a podpětí.
Domovní výtahy a plošiny pro rodinné domy k přepravě osob s omezenou schopností pohybu
Společnost CENOK - výtahy, a.s. je specialistou na výrobu, stavbu i servis domovních výtahů a plošin, které využijí především imobilní osoby. Své zakázky realizuje po celém Moravskoslezském kraji.
CENOK - výtahy, a.s.