Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Gastrozařízení, gastrovybavení - velkosklad a e-shop
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod a e-shop s gastrovybavením do domácností, hotelů, kuchyní a podobných zařízení. V našem gastroskladě nalezete vybavení od příborů po úklidové prostředky.
Zavírače dveří BRANO - hydraulické, pastorkové a podlahové zavírače.
Hydraulické, pastorkové a podlahové zavírače dveří Vám nabídne společnost BRANOMARKET, s.r.o., která sídlí v blízkosti Opavy v Hradci nad Moravicí a nabízí široký sortiment zavíračů dveří Brano.
Zásobníkové váhy pro sila, nádrže a zásobníky – široké zkušenosti a spolehlivost naší firmy
KADLEC, spol. s r.o. Vám zajistí a zrealizuje zásobníkové váhové systémy určené pro vážení materiálu v zásobnících, silech či nádržích. Individuální přístup, odbornost a 25 let zkušeností v oboru.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Dodávka strojních dílů, odlitků a výkovků, zakázková výroba dle požadavků a dokumentace zákazníka
Strojní díly pro hutní provozy, díly pro těžební a železniční průmysl, odlitky a výkovky vyrábí a dodává společnost Products of Steel s.r.o. v Ostravě. Zpracováváme i zakázkovou strojírenskou výrobu.
Products of Steel, s.r.o.
Výroba - díly pro manipulační, zdvihací techniku, jeřáby a zvedací plošiny
Díly pro manipulační a zdvihací techniku, jeřáby a zvedací plošiny vyrábí společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o., která dodává sortiment významným firmám po celé Evropě.
Pákové (řehtačkové) zvedáky Brano, hupcuk - skvělý pomocník při zvedání a vlečení břemene
Pákové (řehtačkové) zvedáky, neboli hupcuky seženete u firmy BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí u Opavy. Tyto zvedáky oceníte při zvedání a vlečení břemene.
Čerpací technika a vodní čerpadla - montáž, servis a kompletní vystrojení vrtu
Montáž, servis i kompletní vystrojení vrtu u čerpací techniky a vodních čerpadel zajišťuje společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o., která působí v okolí Ostravy.
Mobilní žíhací zdroje a zařízení s jednoduchou obsluhou - prodej a dodávka
Prodej a dodávku mobilních žíhacích zdrojů a zařízení zajišťuje společnost Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o. se sídlem v Ostravě. Tyto žíhací zařízení vynikají především jednoduchou obsluhou.
Docházkové a přístupové systémy - kontrola vstupu a průchodu
Společnost 4M zabezpečovací systémy je specializovaná firma z Opavy zabývající se docházkovými a přístupovými systémy pro přehled a kontrolu vstupu a průchodu.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Plnící systém NEXA AUTOCOLOR pro autolakovny – plnič pro snadnou aplikaci
Plnící systém od NEXA AUTOCOLOR se využívá hlavně při bodové opravě v lakovně. Plnič seženete ve specializovaném obchodě pro autolakovny Autolaky Janoušek Havířov, Ostrava.
Autolaky JANOUŠEK
Montáž ventilačních turbín, hybridních ventilátorů pro snadné odvětrávání šachet
Ventilační turbíny a hybridní ventilátory pomáhají odvětrávat výrobní, montážní, skladové šachty. Montáž na panelových i rodinných domech provádí firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku.
Poradenství v oblasti měření a regulace, montáž a návrh MaR, servis měřící a regulační techniky
Odborné poradenství v oblasti měření a regulace, návrh a montáž MaR, ale i servis měřící a regulační techniky poskytuje společnost BRAINTRAST, s.r.o. v Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji.
BRAINTRAST, s.r.o.
Hever, hřebenový zvedák s nosností 2,5, 5 a 10 tun
Hever neboli hřebenový zvedák nakoupíte v našem BRANOMARKETU v Hradci nad Moravicí. Hever nabízíme s nosností 2,5, 5 a 10 tun. Máme blízko k zákazníkům z Opavy i Ostravy.
Prodej, servis Bodystat, analyzátor složení těla - bioimpedanční analýza
Společnost OPTING servis Luboše Ševčíka v Ostravě Vám jako specialista na laboratorní a zdravotnickou techniku exkluzivně nabízí bioimpedanční analyzátor složení těla - Bodystat.
Automobilové váhy pro vážení silničních vozidel
Nejen automobilové váhy pro vážení silničních i jiných vozidel pořídíte naleznete u profesionální firmy KADLEC spol s.r.o.. Své služby realizuje pro město Opava a její blízké okolí.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Mechanická přídavná zařízení – masivní lopaty pro snadnější manipulaci s nákladem
Mechanická přídavná zařízení, která Vám ulehčí manipulaci Vám zajistí společnost ČEMAT trading, spol. s r. o. Sortiment jako mechanické nebo hydraulické lopaty na nosné vidlice nebo na nosnou desku.
Realizace prodejny na klíč, vybavení pro řeznictví, potraviny
Realizace prodejny, supermarketu na klíč, vybavení pro řeznictví, uzenářství, potraviny, dodávku zařízení, regálů, stojanů, vitrín, košíků realizuje intaPLASTIC s. r. o., Havířov.
Důlní kolový nakladač pro podzemní doly a provozy je vhodný pro práci v náročných podmínkách
Důlní kolový nakladač vhodný pro práci v podzemních dolech splňuje vysokou úroveň bezpečnosti pro obsluhu i okolí, schopný pracovat i v těžkých podmínkách. Vyrábí a dodává společnost FERRIT s.r.o.
Čelisti na balíky, přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky
ČEMAT trading, spol. s r. o., je jedním z hlavních distributorů příslušenství pro manipulační a stavební techniku, který nabízí Čelisti na balíky a další přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky.
Efektivní průmyslová automatizace, řídicí a informační systémy
Pokud se zajímáte o efektivní průmyslovou automatizaci, oslovte firmu BRAINTRAST, s.r.o. v Třinci, která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
BRAINTRAST, s.r.o.
Váhy do výbušného EEx prostředí ATEX - elektrická zařízení  do provozu se zvýšeným rizikem výbuchu
KADLEC spol. s r.o. je dodavatelem vah do EEx prostředí. Námi dodávané stolní a podlahové váhy pro EEx jsou elektrická zařízení, které jsou vhodné do provozu se zvýšenou koncentrací výbušných látek.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Lékařská vyšetřovací, operační lampa, LED svítidlo pojízdné, nástěnné i stropní
Pro vyšetření či operaci prodává společnost Laboratorní a zdravotnická technika Opting servis lékařské lampy s LED svítidly, které mohou být pojízdné, nástěnné i stropní.
Systémy a zařízení na využití dešťové vody - filtrace, úprava, zásobníky, IRM systémy
Chcete-li pomocí dešťové vody finančně uspořit, obraťte se na společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o z Ostravy, která je specialistou na filtraci, úpravu, uskladnění a využití dešťové vody.
Prodej a servis svařovací techniky - zdroje, agregáty, autogeny
KVP servis s.r.o. se sídlem v Opavě působí v oboru prodeje a servisu svařovací techniky a technických plynů ke svařování. Dodáváme zdroje, autogeny i agregáty.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Komplexní dodávky průmyslové automatizace a automatizovaných systémů řízení (ASŘ)
Firma BRAINTRAST, s.r.o. z Třince poskytuje výrobu, servis, montáž a komplexní dodávku průmyslové automatizace i automatizovaných systémů řízení. Zakázky realizuje v oblasti Moravskoslezského kraje.
BRAINTRAST, s.r.o.