Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Bezbariérové výtahy a invalidní plošiny pro vozíčkáře a invalidy
Společnost VÝTAHY SILESIA s.r.o. se zabývá montážemi a servisem bezbariérových výtahu a plošin pro invalidy a vozíčkáře. Působéme po celém okrese Opava a Ostrava.
Kompletní rekonstrukce, modernizace a servis výtahů od profesionální firmy
Kompletní výměnou, rekonstrukcí, modernizací i servisem výtahů se zabývá společnost CENOK - výtahy, a.s. z Ostravy, která své zakázky realizuje po celém Moravskoslezském, Zlínském i Olomouckém kraji.
CENOK - výtahy, a.s.
Dveřní zavírače BRANO - pastorkové, hydraulické, podlahové, stavěče dveří
Zavírače seženete u firmy BRANOMARKET, s.r.o., která se zabývá jejich výrobou a prodejem. Nabízíme pastorkové, hydraulické, podlahové dveřní zavírače a stavěče dveří pro všechny z Opavy i Ostravy.
Nové výtahy i rekonstrukce výtahů včetně servisu
Společnost VÝTAHY SILESIA s.r.o. se zabývá montážemi, opravami a servisem výtahů v Opavě a okolí.
Pily, křovinořezy a foukače Husqvarna –zahradní technika, která Vám zpříjemní a usnadní práci
Společnost ALDA Opava, je autorizovaným prodejcem značky Husqvarna. Firma se zabývá zahradní, lesní a komunální technikou a představuje kvalitní pily, křovinořezy, foukače a specializovaný servis.
Domovní i průmyslové klimatizace - prodej a profesionální montáž společně se servisem
Klimatizace do bytů, rodinných domů i do průmyslových prostorů Vám dodá a profesionálně namontuje spolehlivá firma Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. z Ostravy, která má bohaté zkušenosti.
Systém závěsné dopravy v tunelech a důlních chodbách, tratě, lokomotivy
Systém závěsné dopravy pro přepravu materiálu a osob v tunelech a důlních chodbách, tratě, lokomotivy, kontejnery, kabiny, manipulátory vyrábí a prodává společnost FERRIT s.r.o.
Průmyslové armatury, pohony, pneumatické systémy, výroba pneumatických válců
Pneumatické systémy a průmyslové armatury, výrobu pneumatických válců, krátkozdvihových, nestandardních a bezpístnicových válců zajistí firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. v Opavě.
Elektrocentrály malé i velké a generátory značky Honda, Atlas Copco - prodej, servis
Prodejem a servisem malých i velkých elektrocentrál, generátorů Honda i Atlas Copco se zabývá ostravská společnost Unicon Ostrava s.r.o., která je specialistou na lehkou stavební mechanizaci.
Elektrické lanové navijáky, kladkostroje na klíč - výroba, repase, oprava
Elektrické lanové navijáky a kladkostroje vyrábí dle požadavků zákazníků na klíč společnost Bazala Zdvihací Zařízení s.r.o., která zároveň zajišťuje jejich repase a opravu.
Projekce i dodávka průmyslového chlazení - chladící, mrazící boxy, skříně a výrobníky ledu
Projekci, dodávku i servis průmyslového chlazení jako jsou chladící, mrazící boxy, skříně a výrobníky vody Vám zajistí firma Finiš Ostrava-Klimatizace s.r.o., působící po celém Moravskoslezském kraji.
Přídavné materiály ke svařování - svařovací dráty, elektrody, svářecí technika
Svařovací techniku a kvalitní přidavné materiály ke svařování nakoupíte u firmy KVP servis s.r.o. v Opavě. Kromě svářecí techniky máme také svařovací dráty a různé elektrody.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Výroba a dodávka hydraulických zvedacích plošin, zdvižných stolů i nájezdových ramp
Společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o. z Frýdku-Místku se zabývá výrobou a dodávkou hydraulických zvedacích plošin, ramp a zdvižných stolů, které se využívají převážně ve výrobních provozech.
Robotické sekačky Automower® - automatické roboty, výkonné sekačky i pro velké trávníky
Přijďte si zakoupit výkonnou, efektivní a bezkonkurenční robotickou sekačku Husqvarna Automower® ke společnosti ALDA Opava s. r. o.. Tyto výkonné sekačky jsou vhodné i pro velké plochy a trávníky.
Profesionální servis hydraulických jeřábů značky Fassi
Ostravská společnost Unicon Ostrava s. r. o. ve svém servisním středisku poskytuje profesionální záruční a pozáruční servis hydraulických jeřábů značky Fassi.
Vevařovací dřezy Ostrava – výběr různých rozměrů a hloubky
Nepostradatelné vevařovací dřezy různých rozměrů a hloubek nabízí k výrobě speciálních mycích desek restaurací nebo vědeckých pracovišť ostravská pobočka společnosti ITALINOX, s r.o.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Výkonné elektromotory Siemens všech typů - velkoobchodní prodej, dodávka, oprava
Prodejem, dodávkou i opravou výkonných elektromotorů všech typů značky Siemens se zabývá společnost EKOSYS v.o.s. se sídlem v Ostravě, která s firmou Siemens dlouhodobě spolupracuje.
Rekonstrukce a vybavení autolakovny, prodej laků a barev Nexa Autocolor
Rekonstrukcí a vybavením autolakoven se zabývá společnost Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. z Havířova. Zajišťuje také prodej laků a barev Nexa Autocolor, které se využívají při opravách a korekcích.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Váha pro svoz odpadu - vestavba vážícího zařízení do vozidel pro svoz odpadu
Společnost KADLEC VÁHY z Opavy se postará o vestavbu mobilních váh do automobilů pro svoz odpadu. Kromě prodeje Vám zprostředkujeme také rychlý, levný a kvalitní servis vah.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Klimatizace Daikin, LG, Toshiba - bytové i komerční klimatizace vhodné do bytu i celé budovy
Ostravská společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. poskytuje dodávku včetně montáže, prodej a servis klimatizací, které Vás ochladí i zahřejí. Působíme v rámci celého Moravskoslezského kraje.
Manipulační technika, malá paletizační technika, vysokozdvižné vozíky
Manipulační technika, malá paletizační technika, vysokozdvižné vozíky, prodej, opravy a servis nových a repasovaných strojů zajišťuje společnost HURT - Zdislav Taňcula.
Rekuperace tepla, vzduchotechnika rodinného domu - větrání s rekuperací
Dodávkou a montáží rekuperačních jednotek a vzduchotechniky se zabývá společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. v Ostravě, která působí i v regionu Frýdku-Místku, Karviné, Havířova a Opavy.
Vakuové manipulátory samonasávací, samopřísavné s dlouhou životností
Samonasávací vakuové maipulátory, které se pyšní dlouhou životností a dokáží se podtlakem sami přisát, vyrábí a dodává společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o. v okolí Ostravy.
Hygienické bariérové pračky pro nemocnice a kliniky - nejlepší ochrana před množením mikroorganizmů
Pro nemocnice a kliniky vyvinula firma Primus Alliance Laundry CE s.r.o. řadu hygienických bariérových praček, které zajistí nejlepší ochranu před množením mikroorganizmů.
Chladírenská technika, chladící nábytek, mrazící zařízení - prodej, servis
Pokud hledáte firmu, která vybaví Vaši prodejnu chladícím a mrazícím nábytkem a zařízením, obraťte se na ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova, která provádí servis, montáž a prodej chladírenské techniky.