Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Náhradní díly pro strojírenský průmysl - kvalitní systémy hydrauliky a pneumatik
Náhradní díly pro strojírenský průmysl pořídíte u firmy Ekosys, s.r.o. Ostrava. Stroje, které používáte, by se neobešly bez kvalitního systému hydrauliky a pneumatiky.
Strojní komponenty a pneumatické prvky - pojezdová kola, těsnicí prvky, kluzná ložiska
Společnost Transportní technika Tůma s.r.o. se zabývá dodávkami strojních komponentů a pneumatických rozvodů jako jsou pojezdová kola, těsnicí prvky, kluzná ložiska v okolí Opavy a Ostravy.
Transportní technika Tůma s.r.o. Ing. Aleš Tůma
Úsporné topení pro Váš domov – tepelná čerpadla vzduch-voda – dodávka a montáž
Tepelná čerpadla vzduch-voda Vám zajistí ekologické a úsporné topení. Společnost Marel Corp s.r.o. se postará o dodávku i montáž čerpadel v okolí Českého Těšína, Karviné, Ostravy a Frýdku -Místku.
Teleskopické manipulátory i montážní plošiny - pronájem a půjčovna
Potřebujete-li k práci montážní plošinu a nechcete investovat velké peníze, můžete si ji pronajmout od společnosti STALOTAS s.r.o. z Ostravy, která se specializuje na půjčovnu stavební mechanizace.
STALOTAS s.r.o.
Plnička velkoobjemových pytlů - plnicí průmyslové váhy pro plnění BIG BAGů
KADLEC, spol. s r.o. je spolehlivá společnost, která se specializuje na váhy a vážicí systémy v Praze, Brně a okolí. Zaměřujeme se hlavně na prodej průmyslových vah pro plnění BIG BAgů.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Cejchování obchodních vah a kalibrace s možností vystavení kalibračního listu
KADLEC VÁHY je spolehlivá firma, která se zaměřuje na oblast průmyslových vah a jejich servis. Nabízíme také kalibraci s vystavením kalibračního listu a cejchování obchodních vah v Opavě a okolí.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Jednofázové ponorné čerpadlo BLUE LINE PSP18 pro odpadní vody s plovákem
Jednofázové ponorné čerpadlo BLUE LINE PSP18 pro odpadní vody s plovákem, které je moderní a stane se Vašim ideálním pomocníkem, seženete na e-shopu ostravské firmy CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o.
Půjčovna gastrovybavení na společenské akce - využijte půjčovnu sklenic, talířů, příborů a dalšího inventáře
Restaurační a cateringový inventář, je k dispozici i s dopravou půjčeného nádobí u společnosti Chovancová Ilona z Opavy. Nabízíme zapůjčení talířů, sklenic, příborů a dalšího inventáře.
Prodej, montáž a servis jednoramenných nosičů kontejnerů a jejich náhradních dílů
Jednoramenný nosič kontejnerů od firmy CHARVÁT CTS, která se specializuje na výrobu nástaveb na užitkové a nákladní vozy. O jejich prodej, montáž a servis se postará společnost Unicon Ostrava s.r.o.
Náhradní díly pro hydraulické, pneumatické zařízení - strojírenský průmysl
Náhradní díly pro strojírenský průmysl, především pak pro hydraulické, pneumatické zařízení, řídící systémy a prvky i mazání zajišťuje společnost Ekosys, s.r.o. působící v okolí Frýdku Místku, Karviné
Kvalitní tvrdoměry Rockwell, Vickers - modernizace a opravy
Tvrdoměry kovu Rockwell, Vickers naleznete u naší společnost Labormachine s.r.o. z Opavy, která dodává i jinou zkušební techniku pro mechanické zkoušky materiálů.
Prodej kompresorů na stlačený vzduch  s kompletním servisem a poradenstvím od profesionálů
OSPOL TECH s.r.o. je specializovaná firma z Ostravy, zabývající se stlačeným vzduchem (kompresory). V tomto oboru Vám nabídneme prodej kompresorů, včetně jejich servisu a odborného poradenství.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Lanový zvedák pro napínání, těžbu dřeva a zvedání břemene - hupcuk pro lesnictví, stavebnictví a zemědělství
Lanový zvedák Brano seženete na eshopu nebo ve specializované prodejně BRANOMARKET, s.r.o. v Opavě. Zvedák využijete pro napínání a těžbu dřeva zejména v lesnictví, stavebnictví a zemědělství.
Přesné váhy - laboratorní, zlatnické, kapesní s vysokou přesností vážení
Pořiďte si přesné váhy u společnosti KADLEC z Opavy, která působí také v Ostravě a okolí a nabízí laboratorní, zlatnické, kapesní váhy s vysokou přesností vážení.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Eshop vybavení prodejen, řeznictví, pekárny Havířov, samoobsluhy, bistro, chladící pulty, vitríny
Eshop vybavení prodejen, řeznictví, pekárny Havířov, samoobsluhy, bistro, chladící pulty, chladící vitríny, cenovky, stojánky a držáky, mrazící skříně, obchodní i skladové regály.
Akreditovaná kalibrační laboratoř pro měření síly, tvrdosti a práce
Naše společnost Labormachine, s.r.o. vybudovala akreditovanou kalibrační laboratoř, která zahrnuje komplexní služby ke zkušebním strojům a přístrojům.
Digitální lékárenské teploměry pro bezpečné uchovávání a skladování léků
Uchovávejte a skladujte léky bezpečně! U společnosti Opting servis si můžete nyní zakoupit digitální lékárenské teploměry, díky kterým budete mít teplotu pro správné uchování pod kontrolou.
Laboratorní digestoř - praktická ochrana zaměstnanců před zplodinami
V sortimentu společnosti Opting servis, která sídlí v Ostravě, nyní najdete také laboratorní digestoř, která je vhodná především jako praktická ochrana zaměstnanců před zplodinami.
Jednoúčelové stroje pro slévárny, ocelárny a nástrojárny
Společnost VÚHŽ a.s. se zaměřením na automatizaci ocelářských procesů, výrobu speciálních válcovaných profilů i odstředivě litých odlitků sídlí v obci Dobrá v okrese Frýdek-Místek.
Stroje a zařízení ke zpracování trubek a tyčí
Jednoúčelové stroje na zpracování trubek v ocelářském a zpracovatelském průmyslu, dopravníky, automatizace, výrobní linky sestrojuje Prestar, s. r. o., Opava.
Kompresory a elektrocentrály na prodej i k výhodnému zapůjčení
OSPOL TECH s.r.o. je specializovaná firma z Ostravy, která se zabývá prodejem a půjčovnou elektrocentrál a kompresorů za výhodné ceny.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Pronájem a správa železničních nákladních vozů, čištění železničních vozů a autocisteren
Pronájem, správu a údržbu železničních nákladních vozů zajistí společnost AWT ROSCO a.s., která se také zabývá čištěním železničních vozů, cisteren, tank kontejnerů a jiných obalů.
Paletové váhy, elektrický paletový vozík s váhou pro vážení rozměrného zboží
Profesionál v oboru vah, to je KADLEC, spol. s r.o.! Jsme specialisté na vážicí systémy a působíme v Opavě i Ostravě. Nabízíme paletové váhy a paletové vozíky s váhou pro vážení rozměrného zboží
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Jednoúčelové stroje pro zpracování plechů, konstrukce a výroba
Profilovací linky, obráběcí CNC stroje, tvářecí nástroje a svařovací stoly pro kovovýroby na zakázku zhotovuje i renovuje společnost Company PMX s.r.o., Karviná.
Čerpadla, domácí vodárny Al-ko - vždy pod tlakem, k připojení na užitkovou vodu
Čerpadla a domácí vodárny Al-ko nabízí naše společnost AGROZEM Opava s.r.o., které jsou vhodné k připojení na užitkovou vodu a díky silným elektromotorům jsou vždy pod tlakem.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava