Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Balicí stroje pro balení zboží, výrobků a  potravin  - balící stroje vertikální i horizontální
Profesionálně zabalit potraviny nebo své zboží můžete s balící technikou brněnské firmy UNIPROX, spol. s.r.o., která se zaměřuje na prodej balících strojů.
Cyklónové odlučovače CYGG, rotační podavače RPGG - výroba, prodej a montáž
Firma G&G filtration CZ, s.r.o. z Brna se zabývá výrobou a prodejem cyklónových odlučovačů CYGG a rotačních podavačů RPGG včetně jejich montáže a servisu.
Dodávka a montáž hydraulických čel a plošin Brno, standardní, zasouvací, skládací, použité plošiny
Dodávka a montáž hydraulických čel a plošin Brno, standardní, zasouvací, skládací, plošiny pro tělesně postižené, plošiny pro furgony, prodej nových i použitých plošin.
Dodávky ekologických výtahů Brno, osobní, nákladní a lůžkové výtahy, autovýtahy, plošiny
Dodávky ekologických výtahů Brno, osobní, nákladní a lůžkové výtahy, autovýtahy, plošiny pro imobilní osoby, hydraulické a lanové výtahy.
Stravovací, docházkové, zabezpečovací systémy, výroba a montáž
Vývoj, výrobu a montáž stravovacích, docházkových i zabezpečovacích systémů zajišťuje společnost DUHA system, spol. s.r.o. z Brna.
Bodovací elektrody do bodovek a lisů, a z materiálu CuCrZr - zakázková výroba
Zakázkovou výrobou a prodejem speciálních bodovacích elektrod do bodovek, lisů a z materiálu CuCrZr se zabývá firma FORMICA WELD spol s.r.o. z Brna.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Průmyslové filtrace, čištění spalin a odpadních plynů - engineering, kompletní studie
Kompletní studie, poradenství a engineering v oblasti průmyslové filtrace, čištění spalin a odpadních plynů zajišťuje společnost G&G filtration CZ, s.r.o. z Brna.
Projekty pro provozy povrchových úprav – lakování, tryskání
Specialistou na projekční a inženýrskou činnost pro provozy povrchových úprav je společnost Metakon s.r.o. Vyřešíme pro Vás problémy s optimalizací procesů a úsporou nákladů v provozu.
Detekční technika, detektory netěsností vzduchového potrubí
Vývojem, výrobou a dodávkami diagnostické a detekční techniky, jako jsou například detektory netěsností v rozvodech stlačeného vzduchu, se zabývá společnost SONOTEC od prvopočátku své existence.
SONOTEC s.r.o.
Balicí stroje pro balení sýrů a mléčných výrobků - hygienické balení potravin
Brněnská firma UNIPROX, spol. s.r.o. pro Vás zajistí profesionální balící stroje pro balení sýrů a mléčných výrobků. Snadné, rychlé a hygienické balení potravin.
Výroba filtračních zařízení - hadicové, lamelové a kapsové filtry, centrální vysavače
Vysoce kvalitní filtrační zařízení vyrábí společnost G&G filtration CZ, s.r.o. z Brna. Dodáváme hadicové, lamelové, pásové filtry a centrální vysavače pro průmyslové provozy.
Výrobní linky a navazující technologické provozy - strojírenské technologie na míru
Různé strojírenské technologie na míru pořídíte u firmy Metakon, s.r.o. sídlící v Brně. Dodáváme výrobní linky, lakovny, tavírny a jiné funkční navazující technologické provozy.
Speciální a jednoúčelové stroje - dodáváme nová a repasujeme stará zařízení
Firma Metakon, s.r.o. se sídlem v Brně prodává speciální a jednoúčelové stroje pro průmysl. Dodáváme nová a repasujeme stará zařízení, přičemž využíváme díly od ověřených výrobců.
Montování a demontování tvářecích strojů po celé ČR
Montážní a demontážní práce tvářecích strojů, stěhování a opravy malých i velkých tvářecích strojů v těžko dostupných místech zajišťuje KAPEN Press s.r.o.
Baličky, balící stroje pro gastro a potravinářský průmysl, Brno
Balící stroje pro potravinářský průmysl a gastro, balení do vakua, do rukávu, průtažné fólie, do misek, balení čerstvých potravin, termoetikety
Automatizované obráběcí stroje – automatizační řešení pro stroje DMG MORI
Standardní a nestandardní automatizační řešení pro flexibilní výrobní systémy dodává jednička na českém trhu, společnost DMG MORI Czech s.r.o.
Třídiče mincí, platební automaty, parkovací systémy Brno
automatická identifikace, třídiče mincí, parkovací systémy, platební automaty, čtečky, náhradní díly, spotřební materiál, turnikety
Pojízdná odlévací zařízení - výroba strojů pro lití slitin hliníku a šedé, tvárné litiny
Různé stroje pro lití slitin hliníku a tvárné, šedé slitiny dodává společnost Metakon, s.r.o. z Brna. Vyrábíme pojízdná odlévací zařízení v jednoduchém či dvojitém provedení dle použitého materiálu.
Pokročilé obrábění – přesné laserové obráběcí stroje
Inovativní přístup a pokročilé technologie v oblasti obrábění kovů, to jsou špičková vysoce přesná laserová obráběcí centra od DMG MORI Czech.
Hygienické balení potravin - profesionální a hygienické balení potravin do fólií
Brněnská firma UNIPROX, spol. s.r.o. poskytuje balící stroje a techniku pro hygienické balení potravin, stroje pro zpracování masa, balení ryb, sýrů, drůbeže, ovoce, zeleniny, cukrovinek, pečiva.
Sila, zásobníky na piliny a systém automatického šnekového vyprazdňování materiálu
Systém automatického šnekového vyprazdňování materiálu a různé varianty sil a zásobníků na piliny vyrábí a dodává firma G&G filtration CZ, s.r.o. z Brna.
Profesionálně udržovaný trávník, efektivní výsledek - sekačky, mulčovače a traktory
Profesionálně udržovaný trávník i na těžko dostupných místech je hračka s vybavením od firmy GARDENTECH Brno. Svahové sekačky, mulčovací sekačky a traktory.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Soustružnické stroje – horizontální a vertikální soustružení
CNC soustružnické stroje pro horizontální i vertikální soustružení vyrábí ve špičkové kvalitě jednička na světovém trhu, společnost DMG MORI Czech s.r.o.
Mokré, suché a práškové průmyslové lakovny – projekt, návrh, výroba
Projektování, návrhy, výrobu a dodávky technologií pro mokré, suché a práškové průmyslové lakovny zajišťuje společnost METAKON s.r.o.
CNC obráběcí stroje – technologie soustružení a frézování
Výrobou špičkových technologií pro soustružení a frézování, i komplexními technologickými řešeními, se zabývá přední výrobce CNC obráběcích strojů, společnost DMG MORI.