Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Pronájem jeřábů a demoliční práce
Jeřáby a plošiny k zapůjčení, likvidace a demolice starých a rozpadlých objektů, vyprošťovací služby, převozy velkých nákladů na zakázku – Autojeřáby Demolice s.r.o.
Spolehlivé docházkové systémy nejen pro malé a střední firmy
Nejen výrobou a instalací spolehlivých docházkových systémů pro malé a střední firmy se zabývá společnost DUHA system, spol. s.r.o. z Brna, jež působí na českém trhu již přes dvacet let.
Brněnský dodavatel klimatizačních jednotek
Klimatizační systémy pro domácnosti, průmyslové prostory, firmy, nabídka revizních a servisních služeb pro již instalované klimatizace – FriGOM s.r.o.
Realizování technologických linek, chladící kolony, granulační lisy
Realizaci technologických linek pro výrobu krmných směsí, chladící kolony, granulační lisy a další sortiment zajistí AGROING BRNO s.r.o.
AGROING BRNO s.r.o.
Pronájem montážních plošin Brno, pracovní plošiny až do výšky 30 metrů, bezpečné pracovní plošiny
Práce s plošinami, kterými disponujeme je pohodlná a rychlá. Naše plošiny jsou moderní teleskopické konstrukce na podvozcích Man s celkovou hmotností do 7,5 t.
Průtokoměry kapalin pro malé průtoky, monitorovací systémy
Snímače pro měření malých průtoků kapalin vyrábí společnost SONOTEC, specialista na měřící a diagnostickou techniku. Dodáváme průtokoměry pro malé průtoky, displeje a monitorovací systémy.
SONOTEC s.r.o.
Klimatizace do rodinných domů Brno, klimatizace chladí a alergikům čistí vzduch, tichý provoz
Naše firma DAIMOND - chlazení, spol. s r.o. dodává klimatizace, co mají široké využití a jistě pro ni ve vašem domě najdete místo.
Chladící technika - opravy, záruční, pozáruční servis ledniček, mrazniček
Specialistou na opravy a záruční i pozáruční servis ledniček, mrazniček a chladící techniky je firma Chladservis VaRa, spol. s r.o. z Brna.
Parkovací systémy, sledování pohybu vozidel na parkovišti vývoj, montáž
Výrobou a vývojem parkovacích systémů, které umožní přehled o pohybu vozidel na parkovišti se zabývá společnost DUHA systém, spol. s.r.o. z Brna.
Montáž a servis tepelných čerpadel - nízkonákladové řešení pro vytápění a ohřev vody
Máte-li zájem o nízkonákladové řešení pro vytápění a ohřev vody, pak vsaďte na naši společnost Tušl Technologies, s.r.o. z Brna. Zajišťujeme montáž tepelných čerpadel Danfoss včetně servisu.
Výroba SPIRO potrubí, potrubí pro vzduchotechniku
Výrobu SPIRO potrubí na nejmodernějším stroji švýcarské kvality, lisování kovů, kovovýrobu, vzduchotechnické komponenty a další zajistí na Plzeňsku firma GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Prodej, distribuce, e-shop, motorová sekačka LC 356 AWD Husqvarna
Robustní a vysoce účinná rotační motorová sekačka se sběrným košem typ LC 356 AWD Husqvarna. Tuto kvalitní sekačku zakoupíte také v e-shopu firmy Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Plošinový zvedák SKYLIFT 2021 užitkových vozidel - zvedání nákladních automobilů a autobusů
Kvalitní zvedací zařízení dodává firma MITERAL z Brna. Pořiďte si všestranný plošinový zvedák SKYLIFT 2021 užitkových vozidel. Spolehlivě nahradí montážní jámu a zvedá nákladní automobily i autobusy.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Sledování výkonnosti zaměstnanců a evidence docházky s docházkovým programem
Píchačkám odzvonilo, protože firma DUHA systémy s.r.o. z Brna přichází s novým programem k evidenci docházky, který rovněž sleduje výkonnost zaměstnanců na pracovišti.
Zahradní nářadí, zahradní pomůcky, internetový prodej, e-shop, dodávka Brno
Zahradní ruční nářadí, prodejce zahradních pomůcek, motyk, přihrnovaček a dalšího kvalitního zboží zakoupíte v e-shopu od firmy Gardentech s.r.o., z Brna.
Gardentech s.r.o.
Zdravotnické přístroje pro soukromé kliniky, ambulance, nemocnice
Vybavení pro zdravotnická zařízení nemocnic, poliklinik, rehabilitačních oddělení, lázní a wellness dodává a servisuje společnost Kardio - Line spol. s r.o.
Eshop - Prodej autonabíječky klasické i automatické. Svářečky značky SIL.
Autonabíječka do každé garáže. Ať už klasické či plně automatické autonabíječky naleznete na našem eshopu MITERAL. Dále tak potřebné svářečky.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Stroje pro zpracování masa, ryb, drůbeže, stroje pro balení potravin
Stroje pro zpracování masa, ryb, drůbeže, stroje pro balení potravin třeba do průtažných fólií zajistí v Brně firma UNIPROX, spol. s r.o.
Autorizovaný servis mrazniček, chladniček, bílé techniky - kvalitní servisní služby
O kvalitní servis mrazniček, chladniček a bílé techniky se vám postará autorizovaný servis firma Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně.
Elektronický způsob evidence - rychlé, snadné a všestranné řešení s jednou kartou
Brněnská firma DUHA system, spol. s.r.o. poskytuje program pro elektronickou evidenci, která usnadní přehled v příchodech a odchodech zaměstnanců, školeních nebo stravovacím systému.
Prodej zouvačky pneu pro osobní a užitková vozidla, vybavení pneuservisu, Brno
Vybavení pneuservisu za dostupnou cenu nabízí firma MITERAL Ing. Alice Smejkalová z Brna. Zakoupíte profesionální zouvačky pro osobní a užitková vozidla a další vybavení.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
E-shop, eshop, internetový obchod  zahradní techniky Brno
E-shop, eshop, v internetovém obchodě na zahradní techniku firmy Gardentech s.r.o. naleznete široký sortiment techniky a nářadí pro ulehčení Vaší práce na zahradě.
Gardentech s.r.o.
Perfektní vyvážení kol, vyvažovačka pro autoservisy a pneuservisy. Autodiagnostika.
Perfektní vyvážení kol dosáhnete digitální vyvažovačkou kol od firmy MITERAL Brno. Vyberte si špičkové vyvažovačky pro Váš pneuservis nebo autoservis.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Jeřábnické práce, pronájmem autojeřábů a montážních pracovních plošin
Pronájem autojeřábů, montážních pracovních plošin a také provádění kompletních jeřábnických prací v Jihomoravském kraji zajišťuje společnost ZIPP Brno s.r.o.
Detekování úniku, průtokoměry vzduchu a technických plynů
Detekce úniku průtokoměry vzduchu a technických plynů, monitorovací systémy, vysoce kvalitní a přesné zařízení seženete u firmy SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.