Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Výkonné velkoplošné solventní tiskárny Mimaki pro profesionální využití
Autorizovaný prodejce tiskáren Mimaki, firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně dodává výkonné a cenově dostupné velkoplošné solventní tiskárny pro profesionální využití.
ELECTRON, spol. s r.o.
Paletové vážící vozíky pro obchodní i neobchodní vážení, vozíky s displejem
Paletové vážící vozíky vhodné pro obchodní i neobchodní vážení vám zajistí firma LESAK s.r.o., Brno.
LESAK s.r.o.
Textilní rohože, rohožové systémy, rohožky, vstupní čistící zóny, prodej, dodávka, montáž
Výrobu, dodávku, montáž textilních rohoží, rohožových systémů, rohožek, vstupních čistících zón s logem, rýmy, lemovkami a dalšími doplňky zajistí firma DIAMANT AK s.r.o.
DIAMANT AK s.r.o.
Prodej čističky na obilí, předčističky nečistot z obilovin a luskovin
Prodej čističky na obilí, předčističky nečistot z obilovin a luskovin od firmy AGROING BRNO s.r.o. Jsou určeny pro předčištění a čištění surovin před skladováním.
AGROING BRNO s.r.o.
Zvedací zařízení pro vysokozdvižné vozíky - plošinové zvedáky, přízvedy a sloupy
Plošinové zvedáky, pneuhydraulické přízvedy a mobilní sloupy dodává firma MITERAL se sídlem v Brně. Máme široký výběr zvedacích zařízení pro vysokozdvižné vozíky podle druhu práce.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Průmyslové a dopravní řetězy výroba Brno
Společnost CONTRA Praha s.r.o. a její pobočka v Brně nabízí výrobu průmyslových a dopravních řetězů pro různá průmyslová odvětví podle požadavků a se zárukou bezporuchovosti a dlouhé životnosti.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Brno
Servomotory řady TGN s různými snímači polohy dle přání zákazníka
Servomotory řady TGN s různými snímači polohy dle přání zákazníka dodává TG drives, s.r.o. z Brna. Servomotory TGN se vyrábějí pro různá napětí stejnosměrného meziobvodu a na různé jmenovité otáčky.
TG Drives, s.r.o.
Dodávka vyrovnávacích můstků, těsnících límců pro nákladové rampy a předsazené nákladové kabiny
Na prodej a dodávku vyrovnávacích můstků, které mohou být buď s klopným nebo výsuvným čelem, a těsnících límců pro nákladové rampy se zaměřuje společnost TECHNOPARK CZ s.r.o. v Brně.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Prodej, servis a dodávka vážicích a etiketovacích systémů do všech provozů
Prodej, servis, dodávku vážících a etiketovacích systémů do všech provozů nabízí specialista v oboru firma LESAK s.r.o., působící v Brně - kvalitní zboží za rozumnou cenu.
LESAK s.r.o.
Kvalitní posklizňové linky na míru pro soukromé farmáře a zemědělské provozy
Moderní skladovací, čistící a sušící technologie naleznete u společnosti AGROING BRNO s.r.o.. Dodáváme kvalitní posklizňové linky na míru pro soukromé farmáře a zemědělské provozy.
AGROING BRNO s.r.o.
Zahradní travní traktory, prodej, dodávka zahradní techniky
Zahradní travní traktory, zahradní technika, prodej, sekaček, riderů a příslušenství poskytuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Elektrohydraulické mobilní sloupové zvedáky - pro stavební a zemědělské stroje
Firma MITERAL z Brna dodává elektrohydraulické mobilní sloupové zvedáky pro těžké stavební a zemědělské stroje a vozidla. Dodáváme moderní zvedací zařízení Stertil Koni s dlouholetou životností.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Plošné UV tiskárny Mimaki pro tisk 3D - Excelentní potisk 3D předmětů
Plošné UV tiskárny Mimaki pro tisk 3D - Excelentní potisk 3D předmětů, nové technologie tisku, odolné proti oděru a poškrábání dodává firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Kontinuální sušičky ECO DRY, S4 pro různé obiloviny - efektivní technologie, dodávka
Efektivní sušící technologie nejen pro zemědělství prodává společnost AGROING BRNO s.r.o.. Dodáváme kontinuální sušičky ECO DRY a S4 pro širokou škálu obilovin.
AGROING BRNO s.r.o.
Dodávka, montáž, oprava, servis, bazar hydraulických čel a plošin Brno
Společnost CARLIFT SERVICE CZ, s.r.o. nabízí dodávku, montáž, opravu a prodej použitých hydraulických čel a plošin.
Plošinové zvedáky - hevery pro vozidla - vertikální, prodej, dodávka
Plošinové vertikální zvedáky pro vozidla, vertikální elektro-hydraulický zvedák, hevery pro vozidla dodává firma MITERAL Ing. Alice Smejkalová.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER firmou DIAMANT AK s.r.o. Vstupní hliníkové, z pryže, textilní, s logem, rámy.
DIAMANT AK s.r.o.
Dílenské sady nářadí pro automechaniky – prodej, e-shop
Dílenské sady nářadí pro automechaniky naleznete v e-shopu společnosti PROFIKRAFT TRADING s.r.o. z Brna, která prodává kompletní ucelený sortiment pro profesionály z automobilového průmyslu.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Lasery na razítka, laserové gravírky, lasery GCC - autorizovaný prodejce
Dodávkou laserů na razítka, laserových gravírek i značkovacích systémů GCC StellarMark C se zabývá autorizovaný prodejce firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Prodej geometrie kol, geometrie podvozků, osobních a nákladních aut
Prodej geometrie kol, geometrie podvozků, osobních a nákladních aut jedině od firmy MITERAL Ing. Alice Smejkalová Brno. Vybavují servisy po celé ČR.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Návrh, výroba a montáž jednoúčelových strojů, měřících automatů a montážních linek
Firma MEA systems, s.r.o. je výrobcem a dodavatelem technologických zařízení, měřidel, měřicích zařízení a systémů a víceúčelových měřicích automatů.
Kvalitní váhy pro různá odvětví a provozy - gastro, pultové, expediční nebo řeznické
Široký výběr kvalitních váh pro různá odvětví a provozy seženete od brněnské firmy LESAK s.r.o., která se zaměřuje na vážící systémy, závaží a příslušenství k nim.
LESAK s.r.o.
Velkoplošné inkoustové UV LED tiskárny Mimaki - autorizovaný prodej a servis
Autorizovaný prodej a servis revolučních velkoplošných inkoustových UV LED tiskáren Mikami zajišťuje společnost ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Autoservisní nářadí, kompletní vybavení pro autoservisy – prodej na e-shopu
Kompletní vybavení pro autoservisy zakoupíte na e-shopu firmy PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. z Brna. Dodáváme autoservisní sady nářadí, zvedáky, lehátka a další pomůcky pro údržbu vozidel.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Průmyslové váhové terminály s dotykovým LCD displejem do každého provozu
Brněnská firma LESAK s.r.o. zajišťuje pokladní a vážící systémy, ke kterým patří i průmyslové váhové terminály s dotykovým LCD displejem, které jsou vhodné do každého provozu.
LESAK s.r.o.