Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Servis výtahů nonstop, servisní práce u stávajících a nových výtahů, generální opravy výtahů dle norem Brno
Nonstop záruční i pozáruční servis všech druhů výtahů, splňujeme nejvyšší požadavky na kvalitu, servis výtahů, pohotovost nonstop Brno.
Průmyslové pojízdné schody pro snadnější přístup do budov nebo ke strojům
Brněnská firma Zarges CZ, s.r.o. poskytuje techniku pro práci ve výškách mezi niž patří i průmyslové pojízdné schody pro lepší a snadnější přístup do budov nebo ke strojům.
Detekce bublin v potrubích hadičkách, průtokoměry tlakového vzduchu
Specifická řešení pro detekci bublin v kapalině dopravované hadičkou / hadicí pomocí ultrazvukové měřící technologie, bezkontaktně a neinvazivně naleznete u společnosti SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.
Osobní, nákladní i lůžkové výtahy pro nové i stávající budovy, odborná montáž, servis
Spolehlivé a ekologické výtahy dodává společnost GMV Martini CZ, s.r.o. sídlící v Brně – Královo Pole. K dispozici máme bohatý výtahový sortiment včetně komponentů a příslušenství.
Hydraulická čela a plošiny pro vozidla a přívěsy, dodávka a montáž
Hydraulická čela a plošiny pro různé typy vozidel a přívěsů, zasouvací, standardní či pro tělesně postižené dodává, montuje a servisuje CARLIFT SERVICE CZ, s.r.o., Brno.
Identifikační, stravovací a docházkové systémy, turnikety, terminály, servis a údržba
Spolehlivé systémy pro snazší identifikaci i kontrolu osob navrhuje společnost Z-WARE s.r.o. sídlící v Brně Slatina. Systémy projektujeme na míru dle specifických požadavků každého zákazníka.
Řešení pro úspory energií, automatizace budov, měření a regulace
Inteligentní budovy, automatizace budov pro snížení energetické náročnosti, návrh řešení, opatření, konzultace v oblasti úspory energie realizuje BUILDSYS, a.s., Brno.
Špičková zdravotnická technika, prodej a distribuce prvotřídních lékařských přístrojů
Lékařskou techniku, servis i zákaznickou podporu poskytuje společnost MEDATA, spol. s r.o. z Brna – Černá Pole. Zprostředkováváme zdravotní přístroje na vysoké technické úrovni.
Čištění kanalizace Brno a okolí, spolehlivé revize kanalizace kamerou, moderní technologie
Spolehlivé vyčištění kanalizace zajišťuje společnost Kanalizace Kukačka sídlící v Brně v části Staré Brno. Čištění odpadů provádíme tlakovým vozem i frézovací technikou.
Vybavení autoservisů a pneuservisů, karosáren, zařízení za dostupnou cenu Brno
Prodej, velkoobchod vybavení autoservisů a pneuservisů, zařízení karosáren, klimatizace, plničky, zkušebny brzd a další vybavení od firmy MITERAL Ing. Alice Smejkalová, z Brna.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Výhradní distributor produktů APPLEDENTAL, zařízení pro stomatology a zdravotnictví
Kvalitní a spolehlivé stomatologické produkty Vám dodá společnost APPLEDENTAL CZ s.r.o. z Brna Žabovřesky. Prodáváme zdravotnické prostředky s těmi nejlepšími technickými vlastnostmi.
Průmyslové lakovny – ekonomická řešení pro změnu a modernizaci technologického parku
Ekonomická řešení pro změnu a modernizaci technologického parku průmyslových lakoven dodává společnost ASTOM TRADE, s.r.o. z Brna.
ASTOM TRADE s.r.o.
Vybavení provozů pro povrchové úpravy
Profesionální služby v oboru povrchových úprav poskytuje společnost ASTOM TRADE s.r.o. Dodáváme moderní technologie a vybavení provozů pro povrchové úpravy na klíč.
ASTOM TRADE s.r.o.
Lineární technika, kuličkové šrouby, vodící tyče, ložiska
Lineární technika s příslušenstvím, lineární vedení, kuličkové šrouby, pouzdra, vodící tyče, ložiska, hřebeny pro jednoúčelové stroje či CNC zařízení dodává HIWIN s.r.o., Brno.
Kompletní vybavení pro průmyslové lakovny
Kompletní vybavení pro průmyslové lakovny dodává společnost ASTOM TRADE, s.r.o. z Brna. Zkvalitněte a zefektivněte výrobu díky technologiím od ASTOM TRADE.
ASTOM TRADE s.r.o.
Povinnosti BOZP a PO,  Brno  - specialisté ve svém oboru
Školení zaměstnanců v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochraně, zpracování dokumentů BOZP a PO, revizi a prodej hasících přístrojů realizuje PB Alfa, s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Laserové skenování v dalších odvětvích - pro automobilový a letecký průmysl nebo zdravotnictví
Firma ADITIS s.r.o. poskytuje služby v odvětví laserového skenování budov a fasád, a také laserové skenovaní v dalších odvětvích, jako je automobilový či letecký průmysl.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Profesionální odstraňování graffitů pomocí speciálního vybavení k čištění fasád
Speciální vybavení pro profesionální čistění fasád od nečistot a graffitů a jiné moderní technologie zajistí firma ASTOM TRADE s.r.o.
ASTOM TRADE s.r.o.
Švédská tepelná čerpadla NIBE vysoké kvality, dodávky a montáž všech systémů čerpadel
Tepelná čerpadla vysoké kvality a dlouhé životnosti Vám poskytne energická společnost GEOHEAT s.r.o. se sídlem v Brně Bosonohy. Zajistíme Vám kompletní služby návrhem počínaje a montáží konče.
Balící technika pro balení pečiva - profesionální balící stroje pro potravinářský průmysl
Brněnská firma UNIPROX, spol. s.r.o. poskytuje profesionální balící techniku pro balení pečiva a ostatních potravin. Balicí stroje horizontální, vertikální nebo vakuové.
Stroje a linky pro zpracování technických vláken, vývoj, výroba
Jednoúčelové stroje pro zpracování skleněných vláken, fólií a tkanin, potiskovací, formátovací, řezací, pokládací a úpravářské linky vyvíjí a konstruuje společnost GF Machinery s.r.o., Brno.
Elektronické bezpečnostní systémy poradenství a řešení na míru
Elektronické bezpečnostní systémy od firmy SICURIT CS, spol. s r.o. Poradenství a řešení na míru pro Vaši firmu.
Testování alkoholu v krvi kvalitními alkohol testery
Kolik procent alkoholu máte v krvi Vám pomůžou zjistit kvalitní alkohol testery firmy Altest s.r.o. z Brna. Provádíme rovněž servis, kalibraci a poradenství při výběru vhodného typu alcotestu.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Servis, oprava či kalibrace alkohol testrů včetně vystavení kalibračního protokolu
Servis, opravu a kalibrace alkohol testerů včetně vystavení kalibračního protokolu provádí firma Altest s.r.o. Brno. Doporučujeme provádět kalibraci jednou za 6 měsíců nebo minimálně jedenkrát za rok.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Kalibrace a ověřování měřidel, metrologické ověřování a měření
Kalibrace a ověřování měřidel, metrologické ověřování a měření, schvalování typu měřidel to vše zajistí Český metrologický institut v Liberci