Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Strojní plazmové řezací zařízení  - pro zpracování silných nerezových materiálů
Strojní plazmové řezací zařízení prodává firma FORMICA WELD spol. s r.o. For CUT 263 A je zařízení nejvyšší třídy pro řezání. Je vhodné pro řezání silných nerezových materiálů.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Zprostředkování planetových průmyslových převodovek typu EX/EXB
Planetové průmyslové převodovky typu EX/EXB na těžké a náročné aplikace pro vás zprostředkovává firma SPONA – ROL s.r.o. , která své služby zajišťuje v oblasti Brna a jeho okolí.
Silniční sada k zahradním traktorům – světlomety, držák na SPZ, zrcátko a mnoho dalšího
Na prodej silničních sad obsahující světla, držák na SPZ a zrcátko vhodných k zahradním traktorům, které umožňují přihlášení na úřadě jako pracovní stroj, se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Prodej hliníková rohože, gumová PVC, textilní nebo kartáčová násada
Prodej hliníková rohože od firmy DIAMANT AK s.r.o. Vybrat z textilní nebo kartáčová násada kombinace dle přání zákazníka. Poradenství i návrh následnou odbornou montáž.
DIAMANT AK s.r.o.
Pracovní montážní plošina na podvozku nákladního auta - pronájem, půjčovna
Půjčovna Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský pronajímá pro nejrůznější výškové práce pracovní montážní plošinu na podvozku nákladního auta. Zaručujeme perfektní stav s bezpečnou a odolnou konstrukcí.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Posezónní servis zahradních strojů – sekačky, křovinořezy, mulčovače v perfektním stavu
Na posezónní servis, vyčištění a opravy zahradních strojů jako jsou sekačky, křovinořezy, mulčovače a další se zaměřují vyškolení technici ze společnosti Gardentech s.r.o. z Brna.
Gardentech s.r.o.
Sněhová fréza potřebná na efektivní úhrnování sněhu. Sněhová fréza se širokým záběrem.
Sněhová fréza na čistění chodníku v zimním období zakoupíte u firmy GARDENTECH Brno - Černovicích. Efektivní úhrnování sněhu za krátký čas.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Realizace aneb kompletní dodávka vzduchotechniky - návrh, výroba a montáž zařízení
Společnost GIOMETAL s.r.o. z Brna zajišťuje realizaci, kompletní dodávku vzduchotechniky. Postaráme se o zpracování prvotního návrhu, výrobu, a také finální montáž zařízení.
GIOMETAL s.r.o.
Prodej automatické sekačky, robotické sekačky v našem eshop, samostatný pomocník
Novinka v našem eshopu automatické sekačky, robotické sekačky Automower Husqvarna u firmy Gardentech s.r.o. Brno. U osobního odběru zaškolení specialistou.
Gardentech s.r.o.
Výpočty poplatků za znečištění ovzduší, o ochraně ovzduší
Výpočty poplatků za znečištění ovzduší provádí firma Detekta s.r.o. z Brna. Provádíme služby dle požadavků vyhlášky o ochraně ovzduší.
Detekta s.r.o.
Prodej plasmové pálicí stroje odbočkové značka ForCUT
Prodej plasmové pálicí stroje odbočkové značka ForCUT koupíte v eshopu či na prodejně v Brně u firmy FORMICA WELD spol. s r.o.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Pěnové vzduchové filtrace, průmyslová vzduchotechnika - sycené, retikulované
Pěny sycené aktivním uhlím, odlučovače ropných látek a pěnové vzduchové filtrace vyrábí společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna, která se zaměřuje na oblast průmyslové vzduchotechniky.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Průmyslové převodovky - široký výběr čelních, šnekových i speciálních převodovek
Vyberte si z široké škály průmyslových převodovek od brněnské firmy SPONA - ROL s.r.o., která se zaměřuje na prodej čelních, šnekových i speciálních převodovek.
Prodej a dodávka filtrů pro průmysl, filtrační technologie, filtrační zařízení
Velkoobchod, prodej filtračního zařízení, filtry pro průmysl, filtrační technologie, filtrace vzduchu a veškerý sortiment dodává firma C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Široký výběr elektromotorů - fázové asynchronní, integrované nebo pro výtahy
Brněnská firma SPONA - ROL s.r.o. se zaměřuje na prodej elektromotorů. V nabídce najdete jak elektromotory fázové, tak integrované, se změnou počtu pólů nebo elektromotory pro výtahy.
Obiloviny-zpracování pomocí přisávacích šrotovníků a mačkačů Brno
Technologie pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí, jako jsou například přisávací šrotovníky či mačkače dodává česká společnost AGROING BRNO s.r.o.
AGROING BRNO s.r.o.
Motorové pily Husqvarna, typ - benzínové motorové pily, prodej i zaškolení
Motorové pily Husqvarna - typ benzínové motorové pily jsou výkonné a ideální pro profesionály i chalupáře. V prodejně GARDENTECH Brno Černovice Vás na ně zaškolí zdarma.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej benzínový a Aku křovinořez Husqvarna, ochranný štít a žací struna ZDARMA - v našem eshopu
Benzínové a Aku, elektrické křovinořezy Husqvarna prodává v eshopu firma Gardentech s.r.o. Osobní odběr Brno-Černovice. Ochranný štít a žací struna ZDARMA.
Gardentech s.r.o.
Autorizované měření emisí - jednoduché rozptylové studie
Autorizovaným měřením emisí se zabývá naše firma Detekta s.r.o. z Brna. Vytváříme jednoduché rozptylové studie v akreditované laboratoři.
Detekta s.r.o.
Široký výběr lineárních vedení a pohonů - kladičkové, kuličkové, přímočaré a další
Brněnská firma SPONA - ROL s.r.o. poskytuje široký výběr lineárních vedení a pohonů v různých řadách a typech - kladičkové, kuličkové, přímočaré a další.
Požární ochrana a prodej protipožárních prostředků od PB Alfa s.r.o. z Brna
Společnost PB Alfa s.r.o. z Brna nabízí služby v oblasti požární ochrany a to od kontrol, oprav a revizí požárních systémů až po prodej hasících přístrojů.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Filtry a filtrační technologe pro průmysl, velkoobchod, prodej, distribuce
Distribuce, velkoobchod, prodej filtrů, filtračních vložek a filtrační technologie pro průmysl zajisťuje firma C-FILTER FILTRY, s.r.o., z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Záruční i pozáruční servis, opravy chladniček a mrazniček - rychle a spolehlivě
Nevíte u koho rychle a spolehlivě opravit vaši chladničku nebo mrazničku? Hledáte firmu, která vám poskytne záruční i pozáruční servis? Obraťte se na firmu Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně!
Kuželočelní průmyslové převodovky
Výkonné a kvalitní kuželočelní převodovky vhodné pro využití v průmyslovém odvětví dodává obchodní společnost SPONA – ROL s.r.o. z Brna.
Pronájem plošiny - pracovní a montážní Brno
Pronájem pracovní a montážní plošiny v Brně a okolí vám poskytne firma s dlouholetou zkušeností - Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský