Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Profesionální pákové a konferenční kávovary pro hotely a restaurace - pronájem, servis
Jsme společnost FOODEX s.r.o. z Brna a dodáváme moderní přístroje pro gastronomii včetně servisu. Prodáváme a pronajímáme profesionální pákové a konferenční kávovary pro hotely a restaurace.
Pořez dříví - Prodej, dodávka benzínové a elektrické řetězové pily
Pořez dříví, prodej, dodávka benzínové a elekrické pily, kvalitní pily pro profesionály tak i pro domácí kutily zakoupíte od firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Dodávka a montáž hydraulických plošin a čel
Potřebujete jednoduše manipulovat s objemným nákladem ložného prostoru vašeho nákladního automobilu? Nechcete se zbytečně unavovat s těžkými břemeny?
Horizontální a vertikální stroje ULMA - prodej prvotřídní balící techniky
Prodejem prvotřídní balící techniky se zabývá firma UNIPROX, spol. s r.o. z Brna. Dodáváme horizontální, vertikální stroje ULMA pro potravinářský a technologický průmysl.
Práce s autojeřáby a pronájem autojeřábů od kvalitní firmy za dostupné ceny
Pokud hledáte firmu, která pronajímá autojeřáby a provádí autojeřábnické práce v Brně a okolí, pak neváhejte a vyzkoušejte nás - firmu Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský. Poskytujeme dostupné ceny!
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Kvalitní výkonný křovinořez s akumulátorovým, elektrickým a benzínovým motorem, prodej
Kvalitní výkonný křovinořez s akumulátorovým, elektrickým nebo benzínovým motorem poskytuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger, sídlící v Brně.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Výroba čerpadel Brno, dodávky vzduchomembránových čerpadel, odstředivých čerpadel
Společnost Tapflo je evropský, nezávislý rodinný výrobce a celosvětový dodavatel vzduchomembránových čerpadel, odstředivých čerpadel a jiných průmyslových technologických zařízení.
Provzdušňování a prořezání trávníku po zimě - vertikutace, prodej vertikutátory, odmechovače
Vertikutace, provzdušňování a prořezání trávníku po zimě, prodej, dodávka benzínového provzdušňovače a odmechovače, vertikutátor od firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Horkovzdušné smršťovací tunely ULMA - balení potravin, výrobků do folie
Výhradním dovozcem horkovzdušných smršťovacích tunelů ULMA je firma UNIPROX, spol. s r.o. z Brna, která prodává kvalitní stroje pro balení potravin a výrobků přímo do folie.
Snímače, tiskárny čárového kódu, dodávka platebních terminálů a parkovacích systémů
Identcode s.r.o., společnost sídlící v Brně, jež se zabývá vývojem a výrobou softwarů pro parkovací systémy, dále dodáváme terminály a snímače čárových kódů či platebních automatů na výběr poplatků.
Dodavatel, prodejce - filtry a filtrace pro mobilní techniku, velkoobchod
Velkoobchod, prodejce, dodavatel a specialista na filtry a filtraci pro mobilní techniku. Vzduchové filtry, olejové filtry a další sortiment nabízí firma C-FILTER FILTRY, s.r.o., z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Parkovací systémy automatické pokladny, internetový dálkový dozor
Parkovací systémy pro parkoviště obchodních center, nemocnic s automatickými pokladnami, závorami a internetovým dálkovým dozorem dodává společnost Identcode s.r.o.
Prodej a pronájem automatických kávovarů pro kanceláře - kvalitní zrnková káva
Chcete-li mít vynikající zrnkovou kávu přímo na pracovišti, pak se obraťte na naši společnost FOODEX s.r.o. z Brna. Prodáváme a pronajímáme moderní automatické kávovary pro malé i velké kanceláře.
Výroba komponentů a potrubí pro vzduchotechniku, podklady pro výrobu
Firma GIOMETAL s.r.o. se zabývá výrobou komponentů a potrubí pro vzduchotechniku, a rovněž zajistí i konzultaci a podklady pro výrobu.
GIOMETAL s.r.o.
Automatizační prvky, měřidla a technika v oblasti čárových kódů
Jste výrobní či obchodní společnost? Potřebujete zajistit vše v oblasti čárových kódů? Chcete zautomatizovat část výroby? V této oblasti Vám pomůže naše společnost WHP TECHNIK s.r.o. z Brna.
Výroba jednoúčelových strojů Brno, výroba technologických zařízení dle specifikací zákazníka
Firma MEA systems s.r.o. z Brna je dodavatelem víceúčelových měřicích automatů, jednoúčelových strojů, montážních linek, zakázkových dílenských měřidel a přípravků.
Míchačky na krmivo, technologie pro zpracování krmných směsí prodej
Míchačky na krmivo a technologie pro zpracování krmných směsí prodává na Brněnsku firma AGROING BRNO s.r.o. Dodáváme nejenom po celé České republice ale také na Slovensko, Maďarsko, Rakousko a Polsko.
AGROING BRNO s.r.o.
Velkoochod, prodej, automatické sekačky na trávu, robotické sekačky Automower
Prodej, distribuce - automatické sekačky na trávu, robotické sekačky Automower, to vše nabízí a distribuuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Autojeřáby a plošiny, pronájem jeřábů a plošin, jeřábnické práce
Pronájem autojeřábů a plošin, autojeřábů Liebherr LTM1090/2 a dalšího strojního vybavení i jeřábnické práce zajišťuje firma ZIPP Brno s.r.o. v Brně.
Servopohony, servomotory, převodovky, řídící systémy - komplexní dodávka
Komplexní dodávku a zprovoznění servopohonů, dodávky řídících systémů, servomotorů, digitální servozesilovače zajišťuje firma TG Drives, s.r.o. v Brně.
TG Drives, s.r.o.
Velkoplošné textilní tiskárny Mimaki pro přímý potisk různých druhů textilu
Velkoplošné textilní tiskárny Mimaki pro přímý potisk různých druhů textilu dodává společnost ELECTRON, spol. s r.o. z Brna, která se zabývá prodejem a servisem tiskáren japonské značky Mimaki.
ELECTRON, spol. s r.o.
Sledování výrobních linek a výrobních procesů za pomoci systému pro sledování výroby
Brněnská firma DUHA system spol. s.r.o. poskytuje všestranné a praktické programy a systémy pro sledování výrobního procesu a výroby. Elektronické sledování procesu výroby, výrobních linek.
Odborné základní, rozšířené i opakované školení řidičů VZV a manipulační techniky, revize
Základní, rozšířené a opakované školení řidičů VZV a manipulační techniky, revize a technické kontroly VZV zajistí společnost Revize a školení s.r.o. v Brně. Školení provádí certifikovaný lektor.
Revize a školení s. r. o.
Laboratorní vybavení pro diagnostiku v lékařství
Vybavení pro laboratoře, přístroje, technika i spotřební materiál pro mikrobiologické i imunologické laboratoře vyvíjí a vyrábí společnost BioVendor - Laboratorní medicína a.s. z Brna.
BioVendor - Laboratorní medicína a.s. laboratorní technika, přístroje
Pronájem jeřábů a demoliční práce
Jeřáby a plošiny k zapůjčení, likvidace a demolice starých a rozpadlých objektů, vyprošťovací služby, převozy velkých nákladů na zakázku – Autojeřáby Demolice s.r.o.