Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Balící technika, balení masa a masných výrobků, balení kuřat
Kvalitní stroje vhodné pro balení masných výrobků a masa v drůbežářských podniků, masokombinátů a závodů zpracujících ryby dodává společnost UNIPROX, spol. s.r.o.
Prodej, servis, montáž klimatizací Brno
Nefunguje-li Vám klimatizace, pak neváhejte a obraťte se na nás. My Vám ji rádi opravíme. Naše společnost PERFEKT SERVIS spol. s r.o., působí v Brně a mimo jiné se zabýváme také dodávkou a montáží klimatizací. Dodáváme klimatizace, které jsou výborným řešením pro kanceláře, do domácností, ordinací a jiná místa. Provádíme roční servisní ...
CNC frézovací obráběcí centra s vysokým technologickým standardem
Moderní a vysoce kvalitní CNC frézovací obráběcí centra se zárukou nejvyššího technologického standardu dodává renomovaná společnost DMG MORI Czech s.r.o.
Specialista v oboru měřicího vybavení z Jihomoravského kraje
Automatické montážní linky, instalace a zprovoznění měřících systémů, instalace a servis automatických linek návrh a konstrukce realizuje MEA systems, s.r.o.
Uchopovací systémy - lineární moduly, otočné jednotky a příslušenství pro roboty
Světový leader pro upínací techniku a uchopovací systémy, společnost Schunk Intec s.r.o. sídlící v Brně., vyrábí lineární moduly, otočné jednotky a příslušenství pro roboty.
Parkovací a přístupové systémy, parkování Praha, průmyslové terminály
průmyslové terminály, čtečky čárových kódů, přístupové systémy, servis snímačů a tiskáren, turnikety, vjezdový, výjezdový terminál, automatická pokladna
Pronájem a půjčovna zahradní techniky a příslušenství, pily, křovinořezy, vertikutátory Brno
Půjčovna, pronájem zahradní techniky a příslušenství, internetový obchod, e-shop, pily, křovinořezy, foukače, vertikutátor, elektrocentrály jedině od firmy Gardentech s.r.o. z Brna.
Gardentech s.r.o.
Klimatizace, klimatizační jednotka, tepelné čerpadlo
Klimatizační jednotky a tepelná čerpadla pro předejití horka či k zatopení v domě, bytě či kanceláří od společnosti FRIGOM, s.r.o., Brno – Líšeň.
Opravy a repase svěráků, paletových systémů, čelistí, upínačů nástrojů
Repasí upínací techniky pro strojírenské firmy, repasí svěráků, paletových systémů, čelistí, upínačů se zabývá firma Schunk Intec s.r.o., z Brna.
Výroba a prodej průmyslové armatury, pneumatické válce, pohony, filtry
Výroba, prodej průmyslových armatur, pneumatických válců, pohonů, pneumatické systémy, filtry, regulátory, hadice a další zakoupíte od firmy FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o., z Brna.
Přenosné chladící a výčepní zařízení - prodej, pronájem na doporučení a montáž
Veškeré vybavení pro čepování nápojů dodává firma VITOKONEX, s.r.o. z Brna. Zajišťujeme montáž, sanitaci, servis, prodej a pronájem přenosných, chladících a výčepních zařízení na doporučení.
Výroba, prodej průmyslových armatur, pneumatických prvků, ventilů
Pneumatické systémy a průmyslové armatury. Výrobu pneumatických "ISO" válců, ale také krátkozdvihových a nestandardních válců, zajišťuje firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o., z Brna.
Prodej pneumatické motory
Prodej pneumatické motory od firmy FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o., která je distributorem firmy Parker a Parker-Origa, Parker Rectus, Parker Legris, Domnick Hunter.
Svařovací inventory pro ruční svařování obalenou elektrodou. Vysoký výkon.
U firmy FORMICA WELD spol. s r.o. Brno naleznete svařovací inventory pro ruční svařování obalenou elektrodou. Vysokým výkon a dobré svařovací vlastnosti.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Systémy upínání nástrojů, upínací technika, čelisti - prodej a dodávka
Dodávkou a prodejem systémů upínání nástrojů a upínací techniky se zabývá společnost Schunk Intec s.r.o. v Brně. V široké nabídce naleznete čelisti, sklíčidla i magnetické desky.
Bezpečnost ochrana zdraví při práci, požární ochrana Brno, provádění pravidelných kontrol BOZP, PO
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana Brno, provádění pravidelných kontrol BOZP a PO, vedení dokumentace, roční prověrky bezpečnosti práce, periodické školení zaměstnanců.
Pronájem pracovních plošin a autojeřábů Brno, plošiny na dálkové ovládání, teleskopické plošiny
Pronájem pracovních plošin a autojeřábů na dálkové ovládání Brno, pronájem plošiny se strojníkem, teleskopické plošiny na automobilovém podvozku mají přístup k výšinám.
Přenosné hasicí přístroje pro hašení začínajícího požáru - prodej Brno
Máte na svém pracovišti umístěné přenosné hasící přístroje? Hasící přenosné přístroje jsou určeny pro prvotní protipožární zásah tj. pro hašení začínajícího požáru.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Jednoúčelové stroje, konstrukce a montáž, průmyslová automatizace
Jednoúčelová strojní zařízení, průmyslová automatizace, návrh, projekce, výroba, montáž a servis strojů od SYSTEMOTRONIC, s.r.o., Brno.
Dojící stroje, dojírny, konvenční a robotické dojení
Kruhové paralelní dojírny, rybinové dojírny a paralelní dojírny ideální pro krávy, kozy a ovce, velbloudy či bizony od společnosti Fullwood Packo CS s.r.o. z Brna.
Upínací technika - manuální, silová sklíčidla - výroba, dodávka
V oblasti upínací techniky patří firma Schunk Intec s.r.o. z Brna ke světové špičce. Vyrábí a dodává upínací techniku, jako jsou manuální a silová sklíčidla a další upínací systémy.
Vakuové systémy, vakuové generátory, ejektory, senzory, přísavky. Kompletní zakázka
Vakuové systémy firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. prodává i montuje kompletní zakázky. Vakuové generátory, ejektory, senzory, tlakové spínače přetlaku, přísavky.
Nezávislé posudky na výtahy, eskalátory a další zvedací zařízení podle certifikátu
Nezávislé posudky na výtahy, eskalátory a jiná zvedací zařízení podle certifikátu zajišťuje v celé České republice autorizovaná, certifikovaná firma TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. s pobočkou v Brně.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Koncipovaná aplikace pro servisní robotiky - mechatronická 5prstá uchopovací ruka
Koncipovaná aplikace pro servisní robotiky - mechatronickou 5prstou uchopovací ruku vyrábí společnost Schunk Intec s.r.o. v Brně.
Inspekční zprávy na výtahy a zvedací zařízení - podle autorizovaného certifikátu
Inspekční zprávy na výtahy a zvedací zařízení vydává autorizovaná a certifikovaná firma TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. s pobočkou v Brně. Technické inspekce provádíme v rámci celé České republiky.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno