Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Vertikální míchačky, přisávací šrotovníky, výroba krmných směsí
Společnost AGROING BRNO s.r.o. zajišťuje výrobu technologií pro zpracování obilovin a výrobu krmných směsí. Dodáváme vertikální míchačky a přisávací šrotovníky.
AGROING BRNO s.r.o.
Půjčovna zahradní techniky, Husqvarna, Honda, Vari a invalidních vozíků
Půjčení zahradní techniky značky Husqvarna, Honda, Vari a invalidních vozíků SELVO poskytuje prodejna Gardentech s.r.o. Brno - Černovice. Půjčovna i prodej.
Gardentech s.r.o.
Elektromotory pro výtahy a eskalátory od výrobce LAFERT
Špičkové elektromotory od renomovaného italského výrobce Lafert Motors dodává na český trh společnost SPONA – ROL s.r.o. sídlící v Brně.
Servis, oprava chladniček nejen značek AEG, Electrolux, Gorenje
Máte chladničku značky AEG, Electrolux, Gorenje nebo jinou a potřebujete zajistit jejich opravu nebo servis? Kontaktujte firmu Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně!
Prodej filtrů, filtračních vložek a materiálů k filtraci vzduchu, oleje a paliva
Distributor, dodavatel a prodej filtrů, filtračních vložek a materiálů k filtraci vzduchu, oleje i paliva, všechny druhy filtrů pro techniku, to vše od firmy C-FILTER FILTRY, s.r.o., z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Prodej nákladní elektrické tříkolky ADVENTO - známá taky jako E-tříkolka
Prodej nákladní elektrické tříkolky ADVENTO u firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger, Brno. Na menší zahrady, rozsáhlejší farmy, vinice či dokonce zemědělská družstva.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej, eshop motorové pily Husqvarna. S dárkem řetěz a olej zdarma.
Prodej, eshop motorové pily značky Husqvarna od firmy Gardentech s.r.o. Brno. Všestranná výkonná pila profesionální kvality s dárkem. Řetěz a olej zdarma.
Gardentech s.r.o.
Návrh, montáž a realizace průmyslové vzduchotechniky – kvalitní práce za příznivou cenu
Komplexní práce týkající se návrhu, montáže a realizace průmyslové vzduchotechniky a příslušenství za příznivou cenu realizují pracovníci společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Technologie a zařízení robotického lakování – inovace procesu u práškových i mokrých barev
Specialisty na technologie a zařízení robotického lakování a inovace v procesu lakování práškových i mokrých barev jsou pracovníci ze společnosti SURFIN Technology s.r.o. z Brna.
Dodávka, prodej filtrů, filtračního zařízení, materiálu pro filtraci
Filtry, filtrační zařízení, prodej materiálu pro filtraci, široký sortiment filtrů nabízí specialista v oboru firma C-FILTER FILTRY, s.r.o., z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Izolace vzduchotechnického potrubí, klimatizací a rozvodů tepla – profesionální práce a kvalitní prostředky
Profesionální práci s využitím kvalitních produktů při izolaci vzduchotechnického potrubí, klimatizací a rozvodů tepla provádí od roku 2003 společnost GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Prodej sekačky na trávu, benzínové, elektrické, vřetenové, bubnové
Prodej sekačky na trávu od firmy GARDENTECH jak v kamenné prodejně v Brně tak i na eshopu. Benzínová, elektrická, vřetenová, bubnová, automatická sekačka na trávu.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej, eshop pohonná jednotka nebo-li motor do malotraktorů VARI. Eko dotace 6000.-
Prodej, eshop pohonná jednotka nebo-li motor do malotraktorů VARI kupte na eshopu firmy Gardentech s.r.o.. Jak získat eko dotace 6000.- na tento motor?
Gardentech s.r.o.
Výroba a prodej granulačních lisů, drtičů granulí a chladících kolon
Výrobu granulačních lisů, drtičů granulí a chladících kolon, šrotovníků a dalších technologických linek zajistí firma AGROING BRNO s.r.o.
AGROING BRNO s.r.o.
Moderní technika a zařízení – linka pro práškové lakování a lakovací kabiny
Moderní techniku a zařízení, linky pro práškové lakování a speciální lakovací kabiny na míru dle potřeb zákazníků vyrábí specialisté ze společnosti SURFIN Technology s.r.o. z Brna.
Filtry podle typu filtrace - vzduchové filtry prodej a dodávka
Filtry podle typu filtrace - vzduchové, olejové, palivové a další filtry prodává, dodává a nabízí kompletní sortiment filtrů firma C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Prodej křovinořezy, vyžínače Husqvarna, VARI
Prodej křovinořezy, vyžínače Husqvarna, VARI v prodejně či eshopu firmy GARDENTECH. Lehký vyžínač s akumulátorem a nabíječkou. Možnost zvýšení nastavitelných řídítek.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny
Výhradní zástupce odvětrávacích systému značky VILPE, společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o., Vám zajistí prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny.
VILPE Brno
Výprodej v eshopu. Předváděcí kusy - benzínové sekačky, elektrocentrály, traktory se sběrným košem
Výprodej předváděcích kusů v eshopu firmy Gardentech s.r.o. Benzínové sekačky, elektrocentrály, traktory se sběrným košem, ale také vyžínač, elektrický prozvzdušňovač.
Gardentech s.r.o.
Prodej, dodávka servomotorů, servopohonů  a řídících systémů
Řídící systémy, servomotory, digitální servozesilovače, návrh, dodávka, programování, komplexní dodávku a prodej zajistí firma TG Drives, s.r.o. z Brna.
TG Drives, s.r.o.
Montáže vzduchotechniky včetně dodávky vzduchotechnických jednotek – práce prováděná specialisty
Kvalitní montáže vzduchotechniky včetně dodávky vzduchotechnických jednotek pro bezproblémový chod a funkčnost zajišťují odborníci ze společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Práškové lakování, robotizace a samoučící roboty – technologie šetrné k životnímu prostředí
Technologie do lakoven pro práškové lakování, samoučící roboty a robotizaci pracovišť nejen pro snížení dopadu na životní prostředí zajišťují odborníci společnosti SURFIN Technology s. r. o. z Brna.
Prodej průmyslové filtry - farmaceutický průmysl a zdravotnictví
Prodej průmyslové filtry - farmaceutický průmysl a zdravotnictví od firmy C-FILTER FILTRY, s.r.o. z Brna. Určené pro výrobu léčiv a zdravotnického materiálu.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Travní traktory SECO s různým vybavením - seřízení a odzkoušení zdarma, servis
Výkonnou zahradní techniku prodává naše firma GARDENTECH z Brna. Dodáváme travní traktory SECO s různým vybavením, které Vám seřídíme a odzkoušíme zdarma včetně předprodejního servisu.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Čistící zóny, interiérové a textilní rohože - výroba a prodej
Rámy, vstupní čistící zóny a rohože s logem, textilní, interiérové a na hrubé nečistoty vyrábí a prodává firma DIAMANT AK s.r.o. z Brna.
DIAMANT AK s.r.o.