Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Stacinární snímače čárových kódů vhodné pro vysokorychlostní montážní linky a prostředí s velkým objemem snímání
Speciálně navržené stacionární snímače, které automatizují proces identifikace výrobků založené na čtení čárových kódů, analýze nebo profilování položek dodává firma DATASCAN, s.r.o.
DATASCAN, s.r.o.
Vstupní čistící rohože s vysokou schopností zachytit nečistoty do hal
Vstupní rohože fungují jako čistící rohože do vstupních hal a firem, hotelů, určené pro vysokou zátěž a s vysokou schopností zachytit drobné nečistoty.
DIAMANT AK s.r.o.
Autorizované měření emisí, akreditovaná laboratoř pro kontrolu emisí
Autorizované měření emisí, akreditovaná laboratoř pro kontrolu emisí, autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin provádí firma Detekta s.r.o., pobočka Krnov.
Detekta s.r.o.
Svařovací stroje - novinka v eshopu multifunkční svařovací zdroj, invertor EWM PICOMIG
Svařovací stroje firmy FORMICA WELD spol. s r.o. přicházejí s novinkou ve svém eshopu. Multifunkční svařovací zdroj, invertor značky EWM PICOMIG.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Filtrace vody a vzduchu, odlučovače ropných látek a filtry do akvárií – bohatý sortiment kvalitního dodavatele
Širokou škálu různých druhů filtrací vody a vzduchu, odlučovačů ropných látek a filtrů do akvárií má ve svém bohatém sortimentu společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Vysouvací sloupky pro zamezení vjezdu vozidel – automatické, pevné, sklopné
Výsuvné automatické, pevné, sklopné a jiné sloupky pro zamezení vjezdu vozidel v městské zástavbě vám dodá i namontuje česká společnost TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Náhradní díly pro převodovky - samostatná ozubená kola, pastorky, hřídele, možnost výroby na klíč
Spolehlivým dodavatelem náhradních dílů pro převodovky, samostatných ozubených kol, pastorků a hřídelí je firma MDE - DIAGO s.r.o. z Brna.
MDE - DIAGO s.r.o. Strojírenské díly
Převodovky a lineární jednotky pro stroje a zařízení, planetové převodovky
Převodovky a lineární jednotky pro stroje a zařízení - planetové, cykloidní převodovky, rotační a lineární aktuátory dodává společnost TG Drives, s.r.o. v Brně.
TG Drives, s.r.o.
Revoluční velkoplošná inkoustová UV LED tiskárna Mimaki UJV55-320
Pokud si chcete pořídit novou tiskárnu, pak se určitě zaměřte na novou revoluční velkoplošnou inkoustovou tiskárnu UV LED Mimaki UJV55-320, kterou nabízí firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Diagnostická technika SONAPHONE Smart - využití pro různé aplikace v průmyslu
Ultrazvuková zařízení pro kontrolu těsnosti ventilů vyrábí společnost SONOTEC se sídlem v Brně. Dodáváme diagnostickou techniku pro různé aplikace v průmyslovém odvětví.
SONOTEC s.r.o.
Prodej, dodávka obchodních pultových vah, vážící zařízení
Na prodej a dodávku obchodních pultových vah a vážících systémů je zde firma LESAK s.r.o., z Brna.
LESAK s.r.o.
Vstupní rohože na hrubé nečistoty se zásobníkem nečistot. Prodej a montáž
Vstupní rohože na hrubé nečistoty se zásobníkem nečistot Vám prodá a namontuje firma DIAMANT AK s.r.o. Brno v rámci celé ČR. A to buď rohož STAR nebo ocelová rohož.
DIAMANT AK s.r.o.
Planetové převodovky pro montáž s různými typy elektrických servomotorů
Planetové převodovky pro montáž s různými typy elektrických servomotorů, které umožňují převod parametrů mechanického výkonu při velmi malých rozměrech, dodává společnost TG drives, s.r.o. z Brna.
TG Drives, s.r.o.
Měření průtoků technických plynů - průtokoměry, detektory, snímače
Firma SONOTEC s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu senzorů pro měření základních charakteristik stlačeného vzduchu a technických plynů. Dodáváme průtokoměry, snímače tlaku a teploty rosného bodu.
SONOTEC s.r.o.
Odstranění mechu, řas, plísní, prachu a dalších nečistot – čištění střech s následnou impregnací
Na čištění střech s následnou impregnací, odstranění hub, lišejníků, mechu, řas, plísní, prachu, smogu a jiných nečistot se zaměřují profesionálové ze společnosti SINTI-CLEAN.CZ.
SINTI-CLEAN.CZ
Prodej plazmové pálící stroje, pro strojní řezání, pro pálící CNC stroje
Prodej plazmové pálící stroje od firmy FORMICA WELD spol. s r.o. Brno Chrlice. Vhodné pro strojní řezání, pro pálící CNC stroje.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Detektory netěsností pro rozvody tlakového vzduchu - pro údržbu i rychlou prevenci
Brněnská firma SONOTEC s.r.o. se specializuje na vývoj a výrobu měřící a diagnostické techniky, k niž patří i detektory netěsností pro rozvody tlakového vzduchu, technických plynu a dalších.
SONOTEC s.r.o.
Ultrazvukové sondy - spolehlivé měřící a testovací přístroje
Ultrazvukové sondy SONOSCALE a SONOSCAN, jako testovací přístroje pro měření a detekci předmětů od technologické společnosti SONOTEC s.r.o.
SONOTEC s.r.o.
Speciální analýza - znečištění ovzduší, plynných a prachových škodlivin v pracovním prostředí
Speciální analýzu znečištění ovzduší a měření hlučnosti v pracovním prostředí provádí firma Detekta s.r.o. z Brna. Analýza spočívá především ve stanovení plynných a prachových škodlivin.
Detekta s.r.o.
Chytré snímače SONODEW - měření teploty rosného bodu vzduchu a technických plynů
Snímače SONODEW a jiná chytrá zařízení pro měření teploty rosného bodu technických plynů a tlakového vzduchu, pořídíte u firmy SONOTEC se sídlem v Brně.
SONOTEC s.r.o.
Automobilová váha MAV2550RJL do 10t, vážení menších nákladních aut a dodávek
Firma LESAK s.r.o., z Brna Vám doporučuje automobilovou váhu MAV2550RJL, která má nosnost do 10 tun, a rozměr 2500x5000mm - je vhodná pro vážení menších nákladních aut a dodávek.
LESAK s.r.o.
Automatické okenní pohony pro stínící techniku  – chytrá domácnost
Automatické okenní pohony pro žaluzie, rolety a jinou stínící techniku naleznete u společnosti TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna, která je největším dodavatelem pokrokové techniky pro chytrou domácnost.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Zimní uskladnění robotických sekaček - roční servis a aktualizace systému
Na roční servis robotických sekaček, aktualizaci systému, kontrolu funkcí, výměnu nožů a zimní uskladnění se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o. - specialista na zahradní techniku.
Gardentech s.r.o.
Odborné posudky podle zákona o ovzduší, rozptylové studie. Ochrana ovzduší.
Odborné posudky podle zákona o ovzduší a rozptylové studie provádí autorizovaná laboratoř Detekta s.r.o. Brno. Rozhodnutím MŽP ČR. Ochrana ovzduší.
Detekta s.r.o.