Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Produkty HIWIN, lineární technika, vedení, motory, pohony, lineární a rotační osy
Výhradním distributorem produktů HIWIN pro Českou republiku a Slovensko je společnost HIWIN s.r.o. V sortimentu naleznete lineární techniku, vedení, motory, pohony, lineární a rotační osy.
Pronájem autojeřábů, pronájem plošin, autojeřábnické služby
Autojeřábnické služby, pronájem plošin a jeřábů nabízí společnost TOMÁŠ NOVOTNÝ - AUTOJEŘÁBY DEMOLICE s.r.o.
Profesionální sekačka AS 531 4T AS Motor, prodej, dodávka, distribuce, e-shop
Prodejce, distributor, e-shop se zahradní technikou. Kvalitní čtyřtaktní profesionální sekačku AS 531 4T AS Motor zakoupíte u firmy Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Prodej, servis a kalibrace měřící techniky
Společnost WHP TECHNIK s.r.o. se zabývá prodejem, servisem a kalibrací měřící techniky. Zabývá se také návrhy měřící techniky dle vašich požadavků.
Svářecí technika, svařovací stroje, plazmové stroje, autogenní technika - příslušenství, prodej a servis, Brno
Široký sortiment svářecí techniky, plazmových strojů, brusiva, ochranných pracovních pomůcek, autogenní techniky - příslušenství, prodej a servis od firmy FORMICA WELD spol. s r.o., z Brna.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Dílenské vozíky pro autoservisy a pneuservisy – s vybavením i bez, prodej na e-shopu
Dílenské vozíky pro autoservisy a pneuservisy naleznete u naší firmy PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. z Brna. Vozíky jsou k zakoupení s vybavením i bez na e-shopu.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Výroba potrubí pro vzduchotechniku - kruhové, hranaté nebo spiro potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje komponenty pro vzduchotechniku. Vyrábí, dodává a montuje kvalitní hranaté potrubí, kruhové potrubí a spiro potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Vysoce kvalitní odvětrávací potrubí pro šikmé i ploché střechy finské výroby
Prodej různých typů kvalitních odvětrávacích potrubí, které jsou vhodné pro šikmé i ploché střechy od finské značky VILPE zajistí společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o. v Brně.
VILPE Brno
Bodovky pro karosářské práce. Karosářské stroje vybavené pro bodování a vytahování.
Na bodovky pro karosářské práce se specializuje firma FORMICA WELD spol. s r.o. Brno, která poskytuje i další sortiment příslušenství.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Rotavátory, kypřiče a kultivátory, prodej, dodávka
Prodej, maloobchod, dodávka rotovátory, kypřiče, kultivátory zn. Husqvarna, Honda, McCulloch, Vari zakoupíte od naší firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
MAREL, kalibrační zařízení a stroje na zpracování masa
Komplexní dodávky pro obchody a potravinářský průmysl, včetně kalibrační techniky a strojů na zpracování masa MAREL, zajišťuje UNIPROX, spol. s.r.o.
Vybavení prodejen a pokladní systémy, které přispívají bezproblémovému chodu obchodu
Veškeré potřebné vybavení pro zajištění pohodového chodu Vašich prodejen, včetně spolehlivých pokladních systémů naleznete u společnosti UNIPROX, spol. s.r.o., sídlící v Brně.
Teleskopické autojeřáby s natáčecími nápravami - půjčovna, pronájem
Teleskopické autojeřáby s natáčecími nápravami, vysokou terénní dostupností a stabilitou - půjčovna, pronájem od firmy AUTOJEŘÁBY A PLOŠINY Velčovský v Brně.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Špičkové stroje pro krájení či porcování masa značky I – CUT 11
Špičkové stroje pro krájení a porcování masa značky I – CUT 11 pro vás zprostředkovává firma UNIPROX spol s.r.o. z Brna, jež je výhradním dovozcem i jiné techniky pro zpracování masných výrobků.
Návrh a realizace automatických závlahových systémů v zahradách, parcích i sportovištích
Automatický závlahový systém, který ušetří Váš čas při zalévání trávníku na zahradách, v parku i na sportovištích, navrhne a nainstaluje Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Zprostředkování unikátních potravinářských strojů a kombinačních vah
V oblasti zpracování a porcování masa vám bude jistě výborným partnerem firma UNIPROX spol s.r.o. z Brna, jež poskytuje unikátní potravinářské stroje i kombinační váhy od prověřené značky MAREL.
DEMAG autojeřáb, půjčovna, pronájem autojeřábů včetně posádky
Hledáte-li půjčovnu autojeřábů včetně posádky, pak neváhejte a obraťte se na firmu AUTOJEŘÁBY A PLOŠINY Velčovský z Brna, která má dlouholeté zkušenosti v oboru.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Internetový obchod - tip na dárek jako zahradní technika - naleznete v našem eshopu
Zahradní technika potěší každého zahrádkáře či chalupáře, tip na dárek naleznete v našem eshopu Gardentech s.r.o. Brno.
Gardentech s.r.o.
Autorizované měření emisí, autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin
Autorizované měření emisí, autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin, plynné emise na všech tepelných zdrojích určuje a provádí Detekta s.r.o., Brno.
Detekta s.r.o.
EXMONT-Energo a.s. - Brno (Jihomoravský kraj)
Společnost EXMONT-Energo a.s. se sídle ve městě Brně se zabývá výrobou vodních a parních turbín, elektromotorů, generátorů a opravami elektrických motorů.
Pokladní systémy a pokladny pro elektronickou evidenci tržeb -  jednoduché řešení pro EET
Jednoduchým řešením pro EET jsou pokladní systémy a pokladny, které zakoupíte na e-shopu firmy LESAK s.r.o. se sídlem v Brně.
LESAK s.r.o.
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren
Měření, údržba a optimalizace výkonu fotovoltaických elektráren od firmy S.G. CZ, spol. s r.o. Kompletní servis služeb i s pravidelnými prohlídkami střídačů a stringů.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Potravinářské stroje MAREL - špičkové balení, zpracování masa a drůbeže
Zařízení pro špičkové balení, zpracování masa a drůbeže dodává firma UNIPROX, spol. s r.o. z Brna. Zakoupit můžete kvalitní stroje MAREL pro vážení, třídění a dávkování potravin.
Autojeřáb LIEBHERR - pronájem autojeřábů včetně posádky
Autojeřáb LIEBHERR s nosností 50t a teleskopickým výložníkem vám pronajme včetně posádky firma Autojeřáby a Plošiny Velčovský v Brně.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Průmyslové váhy a váhové systémy pro obchody
Sortiment kvalitních a prověřených průmyslových vah a váhových systémů dodává společnost UNIPROX s.r.o., spolehlivý prodejce vybavení pro obchody a potravinářský průmysl.