Kamenické práce - výroba, oprava a renovace hrobů i pomníků
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je spolehlivé kamenictví, které Vám v celém MS kraji, zejména pak v Ostravě, nabídne opravy a renovace hrobů i pomníků podle Vašich představ.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Vodoinstalatérské, plynařské, topenářské práce - projekce, realizace
Kontaktujte MaRel corp s.r.o., která provádí vodoinstalatérské, topenářské i plynařské práce včetně projekce a realizace v okolí Českého Těšína, Frýdku Místku i Ostravy.
Tesařské práce, rekonstrukce střech, střechy na klíč podle vašich představ
Tesařské práce, rekonstrukce střech i střechy na klíč podle vašich představ realizuje společnost Střechy Višňovský se sídlem v Ostravě.
Střechy Višňovský Jaroslav
Realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech Frýdek - Místek
Realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech Frýdek - Místek, pokládka střešních krytin, nátěry a hydroizolace plochých i šikmých střech, nová střecha na klíč.
Podlahové krytiny Ostrava, podlahářské služby, renovace podlah, prodej koberců, linoleum, lamino
Podlahové krytiny Ostrava, podlahářské služby, renovace podlah, prodej koberců, linoleum, laminátové podlahy, dřevěné podlahy, podlahová chemie a příslušenství.
Avatar group, s.r.o.
Odborná pokládka kvalitních plovoucích, laminátových i PVC podlah v domě, bytě i v kanceláři
Rychlou a odbornou pokládku či renovaci plovoucích, laminátových a PVC podlah zajistí firma Podlahy Tomáš Müller z Ostravy, působící v celém Moravskoslezském, Olomouckém i Zlínském kraji.
Pokládka betonových podlah s vysokou odolností při zatížení v průmyslových skladech a halách
Pokládka betonových podlah, u kterých je požadována vysoká odolnost při zatížení, například v průmyslových skladech a halách, je specializací firmy Tomáše Müllera v Ostravě, Zlíně i Olomouci.
Rekonstrukce střech - tesař, klempíř, pokrývač, kvalitní služby
Rekonstrukce střech v okolí Ostravy zajišťuje společnost Střechy Višňovský, který má dlouholeté zkušenosti v tomto oboru a nabízí kvalitní služby tesařů, klempířů a pokrývačů.
Střechy Višňovský Jaroslav
Profesionální rámování a paspartování obrazů či fotek rychle a za příjemné ceny
Rámování a paspartování obrazů i fotek zajistí společnost ARTYG rámy s.r.o., kterou najdete ve Frýdku-Místku. Dále si zde můžete vybrat i dekorace a dárkové předměty.
ARTYG rámy s.r.o. Fajnkrámek.cz
Geodetické služby při komplexních pozemkových úpravách Opava, podrobné měření polohopisu, revize
Geodetické služby při komplexních pozemkových úpravách Opava, podrobné měření polohopisu, revize bodového pole, vytyčení pozemků, zjišťování hranic pozemků.
Profesionální plynař, topenář, instalatér - komplexní služby za příznivé ceny
Profesionální plynaři, topenáři a instalatéři společnosti MaRel corp. s.r.o. poskytují komplexní služby za příznivé ceny v oblasti Karviné, Ostravy i Frýdku Místku.
Rekonstrukce střech průmyslových objektů Vratimov, izolace, hydroizolace, SBS pásy, fólie, panely
Rekonstrukce střech průmyslových objektů Vratimov, rekonstrukce plochých střech, izolace PUR, izolace minerální vlnou, hydroizolační fólie, SBS pásy, střešní sendvičové panely.
Zámečnické práce Havířov, opravy a servis hydraulická zařízení, multikáry, paletové vozíky
Zámečnické práce Havířov, opravy a servis hydraulická zařízení, multikáry, paletové vozíky, zámečník.
Kompletní elektroinstalace na klíč Český Těšín, elektromontáže na domech, bytových jednotkách
Kompletní elektroinstalace na klíč Český Těšín, elektromontáže na rodinných domech, bytových jednotkách a dalších stavbách, NN přípojky, výroba rozvaděčů, hromosvody, revize.
Marian Ručka
Kvalitní střechy - profesionální stavba, rekonstrukce, oprava
Stavbu, rekonstrukci i kompletní opravy střech Vám ve Frýdku Místku, Karviné a okolí zajistí firma Střechy Višňovský, která v oblasti střech působí již více než 20 let
Střechy Višňovský Jaroslav
Pravidelné a spolehlivé prohlídky plynových kotlů Therm - revize, servis, dodávka
Firma MaRel corp s.r.o. sídlící u Českého Těšína provádí pravidelné servisní a revizní prohlídky plynových kotlů Therm včetně jejich dodávky. Své služby poskytuje v okolí Karviné, Frýdku i Ostravy.
Nátěry fasad, oken a dveří, malířské a natěračské práce - celkové malování, včetně úprav
Naše stavební firma Nowický David se zaměřuje také na malířské a natěračské práce, nátěry fasád domů a dveří v okolí Opavy i Ostravy. Nabízíme celkové malování včetně úprav.
Profesionální podlahář se postará o odbornou pokládku i montáž všech typů podlah
Montáž i pokládku všech typů podlah provede odborný podlahář Tomáš Müller z Ostravy. O veškeré práce spojené s podlahami se postará v okrese Frýdek-Místek, Zlín, Olomouc, Opava, Nový Jičín a Karviná.
Nízkonapěťové rozvaděče, elektrické zařízení - nejmodernější technologie, projekční a revizní činnost
ReSpol s.r.o. se specializuje na činnost v oblasti rozvaděčů nízkého napětí. Výroba rozvaděčů dle projektové dokumentace včetně revize v Moravskoslezském kraji od prověřené firmy z Hlavnice.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Dodávka plochých, šikmých střech na klíč - kompletní stavba s pečlivým provedením
Dodávkou plochých, šikmých střech na klíč s kompletní stavbou a pečlivým provedením zajišťuje společnost Střechy Višňovský Jaroslav v okolí Karviné i Frýdku Místku.
Střechy Višňovský Jaroslav
Demolice, výkopové a stavební práce Ostrava, příprava vodovodů a kanalizace, montáž plotů
Demolice, výkopové a stavební práce Ostrava, příprava vodovodů a kanalizace, montáž plotů, demoliční práce.
Veškeré odborné práce v oblasti topenářství, plynařství a vodoinstalatérství
Společnost MaRel corp s.r.o. realizuje kompletní práce v oblasti instalatérství, topenářství a plynařství v okresech Frýdek-Místek, Karviná i Ostrava. Disponuje pracovníky s dlouholetými zkušenostmi.
Bary, barové pulty a stoly - kvalitní nábytek do barů, restaurací a domácností v moderním designu
Kvalitní barové pulty a barové stoly do restaurací, cocktail barů, kaváren, hotelů i do domácností vyrábí stolařství VIPAMA s.r.o. z Opavy.
VIPAMA s.r.o.
Vodo – topenářství, instalatérské práce, tepelná čerpadla
Voda, topení, plyn, dodání tepelných čerpadel a solárních systémů. Realizace rekonstrukcí a výstaveb koupelen, čištění odpadů, instalace plynového zařízení v Moravskoslezském kraji.
Nová střecha na klíč, oprava a rekonstrukce ploché, sedlové, šikmé střechy
Kompletní střechu na klíč, opravu či rekonstrukci plochých, sedlových i šikmých střech zajistí firma Střechy Višňovský z Ostravy, která působí i v Olomouckém a Zlínském regionu.
Střechy Višňovský Jaroslav