Moderní skleněné obklady za kuchyňskou linku nebo do koupelny – jednobarevné, s grafickým motivem
Jednoduchá údržba, jednolitý povrch bez spár a designový vzhled – to jsou výhody skleněných obkladků za kuchyňskou plochu nebo do koupelny, které dodává Sklenářství Kohoutek s.r.o. z Ostravy.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Hydrogeologický průzkum a posudek pro stavební povolení, čištění studny a regenerace vrtu
Společnost TALPA – RPF, s.r.o. se sídlem v Ostravě provede hydrogeologický průzkum a vypracuje následný posudek pro stavební povolení, dále se zaměřuje i na čištění studní a regeneraci vrtů.
TALPA - RPF, s.r.o.
Komplexní čištění kanalizací a odpadů - rychlá a spolehlivá havarijní pohotovost
Rychlou havarijní pohotovost a komplexní čištění kanalizací a odpadů zajišťuje naše společnost S-KONTROL s.r.o. z Hradce nad Moravicí. Působíme v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji.
S-KONTROL s.r.o. Čištění, monitoring kanalizací Opava
Interiérové profily, přechodové lišty a schodové hrany – kompletní sortiment a služby k podlahám
Komplexní řešení týkající se pokládky podlah včetně dodávky interiérových profilů, přechodových lišt a schodových hran má ve svém sortimentu společnost Machů Podlahy působící hlavně v Opavě a Ostravě.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Stolařství Ostrava - výroba dětského pokoje, ložnice a veškerého nábytku na míru
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě klade důraz na kvalitu i osobní přístup a vyrobí Vám veškerý nábytek na míru do dětského pokoje, ložnice či kanceláře.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Kompletní instalatérské, topenářské a plynařské práce, okres Nový Jičín
Společnost Mgr. Tomáš Kupča nabízí kompletní instalatérské, topenářské a plynařské práce v okrese Nový Jičín.
Protipožární nátěry - ochrana kovových konstrukcí budov a prvků před vysokými teplotami
Chraňte kovové konstrukce budov před požárem, nejlepším pomocníkem jsou protipožární nátěry chránící před vysokými teplotami, které realizuje společnost Lason CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Lason CZ s.r.o.
Elektromontážní práce - elektromontáže, montáž vedení VN, NN, veřejné osvětlení
Potřebujete kvalitní a spolehlivou firmu, která se zabývá elektromontáží?Společnost Eltom s.r.o., která působí v Ostravě a Karviné, zajišťuje kompletní elektromontážní práce v oblasti VN a NN napětí.
Eltom, s.r.o.
Odborná a profesionální rekonstrukce plynovodů - opravy od špičkové firmy v oboru
Profesionální rekonstrukci, montáž i výstavbu plynovodů Vám zajistí společnost Glumbík s.r.o. z Ostravy, která má léta zkušeností, vysoce kvalifikovaný personál a vynikající technické vybavení.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Monitoring, revize a kamerové zkoušky kanalizací včetně záznamu
Jsme společnost S-KONTROL s.r.o. z Hradce nad Moravicí a pomůžeme vám vyřešit potíže s kanalizací v Opavě i Bruntále. Provádíme monitoring, revize a kamerové zkoušky kanalizací včetně záznamu.
S-KONTROL s.r.o. Čištění, monitoring kanalizací Opava
Topenářské, plynařské a vodoinstalatérské práce
Topenářské, plynařské a vodoinstalatérské práce nabízí společnost Martin Pospíšil z Krnova a služby nabízí v rámci celého Moravskoslezského kraje.
Výroba ocelových konstrukcí a zámečnických prvků
Společnost HLH Divize výroba O.K., s.r.o. se zabývá výrobou ocelových konstrukcí a zámečnických prvků již více než dvacet let.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Kvalitní výstavba, rekonstrukce, montáž, oprava plynovodů a ropovodů
Profesionální a kvalitní výstavbu, rekonstrukci a opravu plynovodů a ropovodů zajišťuje společnost Glumbík s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti a disponuje kvalifikovaným personálem.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Vrtné, injektážní a trhací práce pomocí elektrohydraulické vrtací soupravy HVS 030E
Veškeré vrtné, injektážní i trhací práce zajistí firma TALPA – RPF s.r.o. za pomocí elektrohydraulické vrtací soupravy HVS 030E i v těžko dostupných místech či uzavřených prostorech, nejen v Ostravě.
TALPA - RPF, s.r.o.
Volné pracovní pozice izolatér/pokrývač/klempíř, stavební dělník – práce na plný úvazek s nástupem ihned
Firma PPBAU servis eu s.r.o. přijímá nové zaměstnance na pozici izolatér/pokrývač/klempíř. Nabízíme také práci pro dělníky v oblasti výstavby a údržby budov na hlavní pracovní poměr.
Frézované nápisy, cedulky a piktogramy - CNC frézování dřeva a překližky
Pokud potřebujete vyfrézovat nápis do dřeva, můžete se obrátit na Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě, které provádí CNC frézování dřeva a překližky jakéhokoli plošného tvaru.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Zemní, výkopové a bourací práce Ostrava, výkopy, svahování, zimní údržba silnic
Společnost KROSMA stav s.r.o. se specializuje na zemní a výkopové práce. Dále provádí bourací práce, demolice a zimní údržbu silnic.
Demolice všech typů objektů, kompletní demolice, výkopové a zemní práce
Společnost Peroutka DopStav Ostrava s.r.o. se zabývá kompletní demolicí objektů všech typů od rodinných domů až po stavby komerčního charakteru.
Peroutka DopStav Ostrava s.r.o. Stavební práce
Komplexní služby v oblasti pokrývačských, klempířských a tesařských prací
Společnost Střechy Fides nabízí komplexní služby v oblasti pokrývačských, klempířských a tesařských prací. Realizujeme ploché i šikmé střechy, montujeme střešní okna a hromosvody.
Zemní a výkopové práce nebo odvoz suti a odpadu od Mahero stavby s.r.o. - Nový Jičín
Rádi a ochotně pro Vás zajistí zemní práce nebo odvoz nepotřebné suti či odpadu. To je společnost Mahero stavby s.r.o. z Nového Jičína.
Zednické práce a rekonstrukce domů a bytů Zednictví Pamula Ostrava
Hledáte spolehlivou firmu, která pro Vás zajistí veškeré zednické práce a rekonsturkce bytů nebo domů, pak se podívejte na nabídku Zednictví Pamula Ostrava.
Zednické práce, fasády, rekonstrukce, okres Opava
Daniel Kubatka již více než 10 let nabízí veškeré zednické práce v okrese Opava. Zabývá se fasádami, rekonstrukcemi bytů, omítkami, sádrokartony a další.
Marmolit – dekorativní stěrková omítka z malých zrníček na úpravu vnitřních i vnějších stěn
MANAZEP – Pavel Knop je firma specializující se na zednické, malířské a natěračské práce. Profesionálně Vám uděláme stěrkovou omítku marmolit a namícháme Vám jakýkoliv odstín, který si budete přát.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Zajištění komplexní dodávky regulačních stanic plynu - návrh, projektová dokumentace, výroba, dodávka
O veškeré práce spojené s výrobou regulačních stanic plynu se postará společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se sídlem v Třinci. Zajištění návrhu, projektové dokumentace, dodávky, výroby.
Foukaná tepelná izolace pro snížení nákladů na vytápění až o 50%
Společnost ITO TOCAUER s.r.o. je nejvýznamnější aplikátor foukané tepelné izolace CLIMATIZER PLUS v Moravskoslezském kraji. Foukaná izolace může snížit náklady na vytápění až o 50%.