Profesionální renovace parket na klíč - pro domy, byty, školy a jiné velké areály
Profesionální renovací parket na klíč se zabývá naše Podlahářství Tom&Ka s.r.o., jež v okolí Opavy a Ostravy provádí broušení a jiné povrchové úpravy parket pro domy, byty, školy a další velké areály.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Odborná kontrola spalinových cest Ostrava - měření spalin
Odbornou kontrolou spalinových cest (měření spalin) v okolí Ostravy se zabývá firma Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž, která se zabývá službami v oblasti kominictví a kamnářství.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Inženýrské sítě a vodohospodářské stavby pro obce i společnosti
Inženýrské sítě a vodohospodářské stavby patří k důležitým činnostem každé obce, města. Pro město Ostrava a okolí zajišťuje inženýrské sítě se zaměřením na vodovody a kanalizaci společnost HYDROSPOR.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Regulace a rozvody technických plynů v průmyslovém odvětví dle aktuálních norem a profesionálně
Ve společnosti Pires s.r.o. se profesionálně starají o to, aby byly regulace a rozvody technických plynů v průmyslovém odvětví vždy dle aktuálních norem.
PIRES s.r.o.
Zasklení okna, výlohy, zasklívání - profesionální sklenářství s tradicí
Profesionální společnost Sklenářství Kohoutek s.r.o. v Ostravě s tradicí od roku 1991 se zaměřuje na poskytování široké nabídky běžných sklenářských prací, a to včetně zasklívání oken a výloh.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Stavba, rekonstrukce a opravy parkovišť, chodníků, silnic, komunikací
Společnost JANKOSTAV s.r.o. v Ostravě se specializuje na stavbu a rekonstrukci dopravních staveb. Zajistí výstavbu parkovišť, silnic, chodníků a komunikací v rámci celého Moravskoslezského kraje.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Kvalitní komíny - vložkování, revize, frézování, kontrola, stavba
Stavbu kvalitních komínů, vložkování, revize, frézování i kontroly realizuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž ve Frenštátě i Rožnově a svým profesionálním přístupem zaručuje skvělé výsledky.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Výtahové tunely a šachty ze skla nebo s prosklenou stěnou s nadčasovou architekturou
Firma Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o. vyrábí podle návrhů renomovaných architektů skleněné nebo prosklené výtahové šachty a tunely. Dodáváme výtahové tunely s nadčasovou architekturou.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Parketové podlahy – pokládka nových parket, renovace a broušení parket
Komplexní servis parketových podlah, jako je pokládka nových parket nebo renovace a broušení starých parketových podlah poskytuje v okolí Opavy Podlahářství Tom&Ka s.r.o.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Zemní práce, rozbrušování vozovek a betonových ploch bouracím hydraulickým kladivem
Veškeré zemní práce, řezání i rozbrušování vozovek a betonových ploch bouracím hydraulickým kladivem provádí ostravská společnost HYDROSPOR, která působí v rámci celého Moravskoslezského kraje.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Sanace - odstranění vlhkosti, vysušení stěn, zdí a chemická hydroizolace
Sanace v okolí Ostravy provádí společnost DK Projekt s.r.o., na kterou se můžete obrátit, pokud potřebujete odstranit vlhkost, vysušit stěny, zdi a zajistit následnou chemickou izolaci.
StavbyDay Realizace staveb
Hydroizolace spodních staveb, výstavba a rekonstrukce parkovišť, obvodového zdiva na klíč
Montáže a dodávky hydroizolací spodních staveb na klíč zajišťuje firma PPBAU servis eu s.r.o. z Ostravy. Postaráme se o výstavbu nebo rekonstrukci parkovišť nebo obvodového zdiva.
Sklenářství, sklenářské práce - skla na míru, zasklívání oken, dveří a výloh
Sklenářské práce poskytuje firma Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě - Vítkovicích, která vám naplní vaše představy a přání.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Šetrné vytažení zalomeného klíče, oprava vložky, bezpečnostního kování
O šetrné vytažení zalomeného klíče a opravu vložky se Vám postará firma Zámečnictví Karel Bartoš, působící v Ostravě a okolí. Disponuje profesionálním nářadím a nejšetrnějšími postupy překonání zámků.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy za využití kvalitní mechanizace a zemních strojů
O zajištění zemních a výkopových prací, terénních úprav se postará společnost Stalotas s.r.o. se sídlem v Ostravě. Veškeré práce provádí za použití kvalitní mechanizace a zemních strojů.
STALOTAS s.r.o.
Sklenářství - výroba, montáž zrcadla, zasklívání, běžné i speciální sklenářské práce
Výrobou a montáží zrcadel či zasklíváním se zabývá společnost Sklenářství Kohoutek s.r.o. v Ostravě, která realizuje běžné i speciální sklenářské práce po celé České republice.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Kompletní zemní práce moderními stroji - provizorní i konečné úpravy povrchů
Společnost Eltom s.r.o. zajišťuje kromě elektromontážních prací také kompletní zemní práce, ať se jedná o provizorní či konečné úpravy a to pomocí moderních strojů. Působíme v okolí Ostravy i Karviné.
Eltom, s.r.o.
Komplet elektromontážní práce - výškové elektropráce na montážní plošině
Pokud potřebujete zajistit komplet elektromontážní práce za použití montážní plošiny, obraťte se na firmu ELTOM s.r.o., která má v oboru mnohaleté zkušenosti. Působíme v Ostravě i ve Zlínském kraji.
Eltom, s.r.o.
Stavba, rekonstrukce a realizace plochých střech na klíč
Realizaci a stavbu plochých střech na klíč svěřte do rukou profesionálů v oboru firmě PPBAU servis eu s.r.o. Na tuto firmu se můžete obrátit i v případě rekonstrukce střešní konstrukce ploché střechy.
Podlahářství Opava - podlahové krytiny, koberce, vinylové podlahy, dřevěné podlahy
Prodejem a pokládkou podlahových krytin se zabývá společnost Tom&Ka s.r.o. z Opavy, která má dlouholeté zkušenosti a pravidelně školené podlaháře s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Čištění dešťových svodů – dokonale vyčištěné ucpané rýny, okapy a žlaby
Na čištění dešťových svodů, ucpané rýny, okapy a žlaby se v okolí Opavy a Ostravy zaměřují odborníci ze společnosti S-KONTROL s.r.o., která se specializuje na čištění a monitoring kanalizací.
S-KONTROL s.r.o. Čištění, monitoring kanalizací Opava
Opravy a přestavby autozámků, výroba autoklíčů - otevírání aut všech značek bez poškození
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se specializuje na otevírání aut všech značek, včetně exkluzivních vozů, aby nedošlo k poškození. Používají nejnovější postupy a dostupnou otevírací techniku.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Výroba skříní do ložnice, vestavěných skříní na míru z kvalitního materiálu
Využijte maximálně Váš prostor v domě či bytě a nechejte si vyrobit vestavěné skříně od firmy Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě-Vítkovicích, která se zabývá výrobou veškerého nábytku na míru.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Elektrorevize, elektrická zařízení nízkého a vysokého napětí - montážní a údržbové práce
S elektrorevizí a dalšími montážními a údržbovými pracemi v oblasti elektrických zařízení nízkého i vysokého napětí, se můžete obrátit na firmu Eltom s.r.o., která působí v okolí Ostravy i Karviné.
Eltom, s.r.o.
Záruční i pozáruční servis, oprava a údržba plochých střech
Ostravská firma PPBAU servis eu s.r.o. se zabývá kompletním servisem plochých střech. Zajistíme opravy i pravidelnou údržbu plochých střech a jejich kontrolu odborníkem.