Fotovoltaika, bojlery, topidla -  elektroinstalace, montáže, servis
Fotovoltaika, bojlery, topidla - to vše Vám namontuje ELEKTROPLUS Grusman s.r.o., který v Opavě poskytuje elektroinstalace a servis.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Revize elektra od revizního technika s osvědčením
Nechte si provést revizi elektra od profesionální elektromontážní firmy SV - Elektro, s.r.o.. Naši revizní technici s osvědčením Vám provedou revizi elektrických zařízení také v okolí Frýdku - Místku.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Čištění a monitoring potrubního zařízení a kanalizace
Čištění kanalizací Ostrava, prohlídky a sledování kanalizačního zařízení nejmodernějšími technologiemi. Ing. Michal Lach - pomůžeme rodinným domům i firmám.
Oprava a rekonstrukce ploché, sedlové i šikmé střechy včetně dodávky střešní krytiny
Ostravská společnost Střechy Višňovský působící na trhu řadu let, poskytuje kompletní opravu, rekonstrukci i stavbu plochých, sedlových a šikmých střech včetně dodávky střešních krytin.
Střechy Višňovský Jaroslav
Kominictví - frézování, vložkování, čištění, revize i údržba komínů zkušenými odborníky
Kominictví Ostrava - Antonín Papík působí v okolí Ostravy, Frýdku Místku i Karviné a realizuje díky zkušeným odborníkům kvalitní frézování, čištění, revize, vložkování a údržbu komínů.
Vložkování komínů na plyn i tuhá paliva - realizujeme během krátké dodací lhůty
Vložkování komínů na plyn i tuhá paliva v Opavě provádí firma ZAMZE-spol. s r.o. Zvýšíme životnost i tah vašich komínů.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Krby, biokrby a krbová kamna za rozumnou cenu
Vytápění domova, krby, krbová kamna a vložky, biokrb a pece na pizzu spolu s příslušenstvím a doplňky prodává a montuje Eurokam system s.r.o., Frýdek – Místek.
Eurokam system s.r.o.
Kompletní stavba střechy na míru - zpracování nabídkového rozpočtu zdarma
Firma Střechy Višňovský z Ostravy se specializuje na kompletní stavbu střech již více než 20 let. Díky dlouholetým zkušenostem svou práci provádí pečlivě, kvalitně a s naprostou precizností.
Střechy Višňovský Jaroslav
Náhrobky a pomníky - vlastní výroba ve vysoké kvalitě
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu pomníků a náhrobků ve vysoké kvalitě v Opavě a okolí.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Tesařské práce, výstavba střech, dřevěných konstrukcí a nízkoenergetických domů
Práce se dřevem v oboru tesařství, střechy, krovy, dřevěné konstrukce altánů a přístřešků, rekonstrukce roubenek a dřevěných staveb – Artes ve Frýdku – Místku.
Artes Milan Žák
Jeřábnické práce, zemní a výkopové práce, manipulace břemen
Jeřábnické manipulace s těžkými a nadrozměrnými břemeny, práce autojeřábem, zemní a výkopové práce v Moravskoslezském kraji od firmy David Veverka.
David Veverka - Jeřábnické práce
Odborná stavba nových komínů, rekonstrukce i opravy stávajících
Odbornou stavbu nových komínů, rekonstrukce a opravy stávajících komínů zajišťuje Kominictví - Antonín Papík v okolí Frýdku Místku, Hlučína i Ostravy.
Stavba kvalitní a moderní střechy bez starostí - kompletní služby od profesionálů
Stavba kvalitní a moderní střechy bez starostí zajišťuje společnost Střechy Višňovský z Ostravy. V rámci stavby se můžete spolehnout na kompletní služby od profesionálů.
Střechy Višňovský Jaroslav
Revize, údržba komínu a spalinových cest, odstranění sazí z komína
Odbornou kontrolu komína a spalinových cest Vám zajistí společnost Kominictví Papík s.r.o., která provádí kompletní a kvalitní kominické práce včetně revizí.
Náhrobky - výroba nových a renovace starých náhrobků za výhodné ceny
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se zabývá výrobou a renovaci starých náhrobků v Opavě. Vše nabízí za výhodné ceny.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Bourací práce a demolice staveb, zemní protlaky - ohleduplnost vůči životnímu prostředí
Sháníme šikovnou společnost na bourací práce, demolice staveb či výkopové práce na zemní protlaky? Naše stavební firma nabízí bourací práce a demolice objektů všech velikostí a typů konstrukcí.
Protihluková opatření, realizace včetně produktů - vyřešte své problémy s hlukem již napořád!
Potřebujete vyřešit nebo navrhnout konkrétní protihluková opatření? Společnost Ing. Jaroslava Vrány - AVAP v Ostravě poskytuje komplexní služby v oblasti protihlukových opatření.
Pravidelná kontrola, revize i čištění komínů a spalinových cest nejen v rodinných domech
Ostravská společnost Kominictví Papík s.r.o. provádí kompletní kominické práce a zajistí Vám pravidelné čištění, kontrolu a revizi spalinových cest v rodinných domech, bytových jednotkách i chalupách.
Revize, čištění, vložkování, frézování komínů od profesionálů
Nezanedbávejte péči o svůj komín a dopřejte mu kvalitní vyčištění, vložkování či frézování. Kominictví Papík s.r.o. v Ostravě zajišťuje veškeré kominické práce včetně odborných revizí komínů.
Elektrické podlahové a stropní vytápění domu a bytu - instalace, pravidelná revize
O elektrické podlahové a stropní vytápění v domě či bytě se vám postará naše firma ELEKTROPLUS Grusman s.r.o. z Opavy. Zajišťujeme instalaci, servis a pravidelnou revizi ve stanovených lhůtách.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Elektro a MaR, projekce, realizace a servisní služby
Služby v oblasti elektro a MaR pro obráběcí stroje, zdvihací techniku a technická zařízení od společnosti TS Ostrava, s.r.o., 30. dubna 621, 742 83 Klimkovice.
Kovářské práce, zámečnictví, výroba kovových dekorací
Umělecké kovářství, drobné zámečnické práce, zakázkovou výrobu ozdobných i praktických věcí Vám nabízí FABRI plus, s.r.o. ze Stanislavic v Českém Těšíně v okrese Karviná.
Vytvoření nového komínového pouzdra v komínovém průduchu s dlouholetou zárukou
Firma Kominictví Papík je specialista na veškeré kominické práce. Jednou z nich je i vytvoření nového komínového pouzdra. Působí po celém Moravskoslezském kraji – Ostrava, Karviná, Frýdek-Místek, atd.
Urnové hroby a pomníky - materiály té nejvyšší kvality
Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě Vám nabízí výrobu kvalitních urnových hrobů a pomníků z prvotřídních materiálu té nejvyšší kvality.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Vodohospodářské a dopravní stavby, inženýrské sítě, zemní a betonářské práce, Ludgeřovice
Kompletní terénní úpravy i zemní práce provádí společnost STAVBY Škrobánek s.r.o. z Ludgeřovic v okresu Opava. Dobře odvedená práce pomocí moderní stavební a manipulační techniky.