Montáž sádrokartony, sádrokartonové konstrukce - nástavby, podhledy, příčky
Na montáž sádrokartonů, sádrokartonových konstrukcí se specializuje stavební firma Intezo, kterou využijete zejména v případě dřevostaveb, půdních vestaveb, nástaveb, podhledů a příček.
Ing. Petr Kazický Intezo
Stavební a zemní práce, kontejnerová a nákladní doprava od První hornoslezská stavební spol. s.r.o.
První hornoslezská stavební spol. s.r.o. z Dolního Benešova z okresu Opava pro Vás vykoná stavební a zemní práce, nebo zajistí dopravu nákladní a kontejnerovou.
Podlahářské práce, prodej podlahových krytin a příslušenství, obšívání koberců, Ostrava a okolí
Firma Podlahy Ostrava Jiří Holcman nabízí kompletní podlahářské práce a vše co s podlahami souvisí. Působíme v Ostravě a jejím okolí. Zabýváme se prodejem podlahových krytin a příslušenství.
Elektromontáže a prodej elektroinstalačního materiálu a klimatizací od Q - ELEKTRIK a.s.
Společnost Q - ELEKTRIK a.s. z Ostravy se již 30 let zabývá elektromontážními prácemi a prodejem elektroinstalačního materiálu, klimatizací a neželezných kovů.
Jeřábnické práce, pronájem zdvihacích zařízení, jeřáb AD080 PRAGA V35, servis a poradenství, Ostrava
Firma Jiří Boris se sídlem v Ostravě se zabývá jeřábnickými pracemi. Součástí naší činnosti nejsou jen jeřábnické práce, ale také pronájem zdvihacích zařízení s kvalifikovanou obsluhou.
Elektroinstalace - montáž, instalace, servis a údržba
Firma Furch Jiří se zabývá montáži, instalací, servisem a údržbou elektrických zařízení, strojů a hromosvodů. Poskytneme Vám kvalitní elektrikářské a elektroinstalační práce v Opavě a okolí.
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zalomeného klíče i opravy | Ostrava
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zlomeného klíče ze zámku v kteroukoliv dobu a další služby zámečníka poskytuje společnost Karla Bartoše v Ostravě a okolí.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha
Favoritem moderních interiérů se stávají plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha Vinyl. Jejich prodej a pokládku Vám zajistí nejen v Opavě firma Machů Podlahy.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Srovnávání terénu – přesouvání sypkých hmot a zahrnování výkopů rychle a efektivně
Terénní úpravy, srovnávání terénu, přesouvaní sypkých hmot a zahrnování výkopů ve Frýdku-Místku zajistí Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Kamenictví, kamenické práce, výroba pomníků, rekonstrukce hrobů, renovace pomníků - Ostrava
Kamenické práce v Ostravě nabízí pan Pavel Pokorný. Nabízíme zhotovení nových pomníků, rekonstrukci hrobů, renovaci pomníků a nápisů, sekání a pískování písma.
Vyklízení nemovitostí, bourací práce a úklid v okrese Bruntál
Vyklízení a úklid nemovitostí při stěhování, vystěhovávání, před rekonstrukcí, vyklizení bytů, sklepů, kanceláří či skladů, demoliční práce a odvoz suti zajistí MatyPro s.r.o.
MatyPro s.r.o. vyklízení nemovitostí
Pamětní desky - poctivá výroba na míru a dlouholetá životnost kamene
Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se postará o výrobu pamětní desky z přírodního i umělého kamene dle Vašich požadavků a představ. Na míru Vám vyrobíme klasické i atypické pamětní tabule.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Rozvody vody, plynu nebo montáž podlahového topení v okrese Nový Jičín
Instalatérské a topenářské práce v okolí města Nový Jičín pro Vás zařídí pan Mgr. Tomáš Kupča, který provádí rozvody vody, plynu nebo Vám nainstaluje podlahové topení.
Stavební a demoliční práce v Ostravě od Zdeněk Pastva s.r.o.
Ostravská společnost Zdeněk Pastva s.r.o. se zabývá stavebními a demoličními prácemi v Ostravě a jejím okolí. Individuální přístupy ke každé zakázce.
Zemní práce - montáže plynovodů, vodovodů a kanalizací v Českém Těšíně
IRP Dostálek s.r.o. z Českého Těšína poskytuje zemní práce u inženýrských staveb a sítí. Provádí montáže, zkoušky a revize plynovodů, vodovodů nebo kanalizací.
Výkopové práce s bagrem a příprava základů v okrese Nový Jičín
Společnost pana Martina Stupčuka z Kateřinic v okrese Nový Jičín se věnuje výkopovým pracím s bagrem a přípravě inženýrských sítí a základů.
Projekční práce kotelen, výměníkových stanic i solárních systémů - návrh strojní části
Ostravská společnost DK projekt, s.r.o. se specializuje na veškeré projekční práce u zdrojů na vytápění. Zároveň poskytuje občanům, podnikům a podnikatelům energetické poradenství zdarma.
DK projekt, s.r.o.
Montáž - prosklené vlakové a autobusové terminály, skleněné koridory
Sklenářství Kohoutek provádí montáž prosklených vlakových, autobusových terminálů a skleněných koridorů. V oboru je jednou z nejvýznamnějších firem a zakázky realizuje po celé ČR a v okolních zemích.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Zednictví Sliž - obec Bystřice (Moravskoslezský kraj)
Firma Zednictví Sliž se sídlem v obci Bystřice v Moravskoslezském kraji se již téměř 25 let zabývá komplexní stavební činností, především rekonstrukcemi bytů a výstavbou rodinných domů.
Stavební práce Nový Jičín, zednické práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů, nové koupelny
V okrese Nový Jičín, Frýdek Místek a v Ostravě provádíme zednické, zateplovací, sádrokartonářské, malířské a obkladačské práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů.
Sklenářské práce - řezání čirých i ornamentních skel od jedné z nejvýznamnější firem v Ostravě
Řezáním čirých i ornamentních skel, výrobou zrcadel, obrázkových klipů na míru a dalšími sklenářskými pracemi se zabývá společnost Sklenářství Kohoutek, která působí v Ostravě a okolí.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Hromosvody - kompletní dodávka, montáž, revize i opravy hromosvodů po celé Opavě i Ostravě
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou z Opavy, která se specializuje také na hromosvody. Nabízíme kompletní dodávku a montáž pasivních i aktivních hromosvodů.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Kominické práce Bruntál, revize komínů, vložkování komínů, frézování komínů, čištění komínů
Kominictví Bruntál zajišťuje kompletní kominické práce včetně frézování komínů, čištění komínů, kontroly a revize komínů, vložkování komínů a zdění komínů.
Sádrokartony, podhledy, půdní vestavby Opava, ohýbaný sádrokarton, podhledy, kazetové, minerální
Zajišťujeme montáže sádrokartonů, je to velmi oblíbený stavební velice dobrý tvárný prvek s širokým použitím při rekonstrukcích i v novostavbách, podhledy, příčky, předsazené stěny.
Stavební práce a rekonstrukce Opava, zateplení fasád, dlažby, sádrokartonářské práce
Naše firma z Opavy provádí veškeré profesionální stavební práce, včetně rekonstrukcí, sádrokartonářských prací, zateplení fasád, pokládky obkladů a dlažeb.