Elektromontážní a zemní práce, veřejné osvětlení Ostrava
Elektromontážní práce v Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji provádí firma ELTOM, s.r.o., včetně projekce, spolehlivě, kvalitně, odborně a profesionálně.
Eltom, s.r.o.
Kyslíko-palivový hořák uspoří plyn i čas, a tím vaše finance
Kyslíko-palivové hořáky mají nespočet výhod, především ušetří nejen čas ale díky výhřevnosti i úsporu spotřeby plynu. Kyslíko-palivové hořáky dodává firma Pires s.r.o. se sídlem v Třinci.
PIRES s.r.o.
Opravy a renovace hrobů - profesionální rekonstrukce a obnova starších hrobů
BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví, které Vám poskytne opravu hrobů v celém Moravskoslezském kraji, převážně v Opavě a Ostravě. Jsme odborníci na zpracování přírodního i umělého kamene.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Vložkování a frézování komínu - komínové vložky, veškeré komínové práce
ZAMZE - spol. s r.o. je klempířská firma, se specializací na vložkování a frézování komínu. Nabízíme komínové vložky a veškeré kominické práce v okolí Krnova a Hlučína.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Rozvody elektroinstalací v rodinných domech a bytech – komplexní a profesionální elektrikářské práce
Na rozvody elektroinstalací v rodinných domech a bytech a komplexní elektrikářské práce se zaměřuje společnost ADAMEC - ADRO s.r.o. působící nejen v okolí Opavy a Ostravy.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Svěřte se zkušenému týmu s vodoinstalačními prácemi, rozvody vody a kanalizací
Spolehlivá a kvalitní firma, která se zabývá vodoinstalacemi, přípojkami, rozvody vody a kanalizací ve Frýdku-Místku je společnost Roman Lupík. Ohledně instalačních prací se obraťte na nás.
Dotace Roman Lupík
Dřevěné obklady na stěnu i na strop vhodné do interiérů i exteriérů. kryty na radiátory
Výrobou a montáží dřevěných obkladů na stěny a stropy, kryty na radiátory, obklady ze dřeva vhodné do interiérů i exteriérů, se zabývá společnost Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Čištění komínů - odstranění nežádoucích sazí a usazenin z komínového průduchu a kouřovodu
Nechte si vyčistit komín u Vašeho domu firmou ZAMZE - spol. s r.o. z Opavy, která je specialistou na veškeré kominické práce.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Realizace, montáž, rekonstrukce fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád - zaručujeme vysokou kvalitu odvedené práce
Stavební společnost Brozire s.r.o. z Ostravy se specializuje na realizaci, montáž a rekonstrukci fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád. Precizně odvedená práce s kvalitními materiály.
Brozire s.r.o.
Realizace plochých střech rodinných domů a průmyslových objektů
Pokud potřebujete novou střechu a chcete kvalitní práci odborníků, obraťte se na společnost Brozire s. r. o. z Ostravy, která se vám postará o ploché střechy rodinných domů a průmyslových hal.
Brozire s.r.o.
Kuchyňské desky z přírodní žuly od specialistů - pracovní žulové desky na míru
Žulové pracovní desky na kuchyňskou linku jedině od kamenictví BETON. A KAMEN. AUG-FRED! Pořiďte si i vy kvalitní kuchyňskou desku ze žuly, působíme v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Montáž a připojení plynových kotlů na klíč – dokonalé využití energie, účinné vytápění i ohřev vody
Plynové kotle díky moderním technologiím dokáží efektivně využít energii a zajistit účinné vytápění i ohřev vody. Montáž a připojení plynových kotlů na klíč provádí firma WSG Future Energy.
WSG Future Energy
Demolice, likvidace kovů a objemných kovových celků
Specializací Sběrny Havířov jsou demolice a likvidace kovů, ať už průmyslové pece, haly, dopravníky, ocelové komíny. Práce provádíme především v regionech Ostrava, Karviná, Frýdek Místek.
Sběrna Havířov
Vrtání a vložkování komínů od profesionální kominické firmy
Vrtáním a vložkováním komínů se věnuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž z Frýdlantu nad Ostravicí, která má spokojené zákazníky ve všech okresech Moravskoslezského kraje.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Výroba přepážek na ochranu proti koronaviru – pro lékárny, čerpací stanice, výdejní okna atd.
Výrobou a upevněním přepážek, které slouží jako ochrana obsluhy před nákazou koronavirem, se zabývá společnost Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě. Pro zamezení přímého kontaktu se zákazníky.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Realizace rozvodů počítačových sítí ve firmách, halách a firemních areálech
Rozvody počítačových sítí ve firmách a podnikových areálech instaluje v okolí Opavy a Ostravy opavská firma 4M zabezpečovací systémy.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Vodovodní a kanalizační přípojky od profesionálů pro váš komfort
Vodovodní a kanalizační přípojky od profesionálů zajišťuje společnost HYDROSPOR spol. s r. o. se sídlem v Ostravě pro váš komfort.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Kvalitní zámečnictví, zámečník - oprava zaseknutého zámku, otevírání bytů
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se zaměřuje na veškeré zámečnické služby, především na opravu zaseknutých zámků, otevírání bytů, aut a na výrobu klíčů. Naší prioritou je dobře odvedená práce.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Návrh vhodného řešení i instalace elektrického podlahového vytápění firmy Fénix
Návrhem vhodného řešení i instalací elektrického podlahového vytápění firmy FENIX se zabývá společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. v okolí Havířova, Karviné a Frýdku-Místku.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Prodej a profesionální pokládka PVC podlah a linolea - podlahářství
Podlahářství Tom&Ka z Opavy Vám zajistí prodej i pokládku PVC či linolea. Jako firma s dlouholetými zkušenostmi Vám zaručujeme profesionální služby a pomůžeme Vám s podlahou dle Vašich představ.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Profesionální skleněné střechy a prosklené protihlukové stěny
Profesionální skleněné střechy a prosklené protihlukové stěny po celé České republice i v Praze realizuje firma Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o., která je ve svém oboru jednou z nejvýznamnějších.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Elektroinstalace na klíč - elektro revize a opravy, dodávka i montáž osvětlení
Kompletní elektroinstalační práce na klíč včetně dodávky a montáže osvětlení provádí společnost DK projekt, s.r.o. z Ostravy, na kterou se můžete s důvěrou obrátit.
StavbyDay Realizace staveb
Průmyslové plynovody a spotřebiče, plynové zařízení - opravy, revize, zkoušky
Montáže, opravy, revize a zkoušky průmyslových plynovodů, spotřebičů a plynových zařízení vám spolehlivě provede firma PIRES s.r.o. se sídlem v Třinci, která se zabývá poskytováním služeb pro průmysl.
PIRES s.r.o.
Rekonstrukce kanalizací, výkopové práce, demoliční práce
Rekonstrukci kanalizací, výkopové práce i demoliční práce můžete bez starostí přenechat společnosti JANKOSTAV s.r.o., která se o tyto práce stará už více než 30 let.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Profesionální podlahářské práce, broušení parket, hloubkové čištění podlah, suché podlahy, dřevěné podlahy, vinylové podlahy, reko
Podlahy Řeháček nabízí profesionální podlahářské práce pro váš domov. Firma provádí broušení, čištění, montáž, rekonstrukce a opravy podlah z kvalitních materiálů.