Klempířské, pokrývačské a tesařské práce Moravskoslezský kraj
Plánujete rekonstrukci vaší stávající střechy? Zahajujete stavbu nového rodinného domu a hledáte spolehlivého dodavatele, který vám střechu zhotoví na klíč?
Hydrogeologie, vrtané studny Bruntál, projekty a realizace vrtaných studní, sledování kvality vody
Naše firma v okresu Bruntál provádí odborné služby v oboru hydrogeologie, zajišťujeme projekty a realizace vrtaných studní, sledování kvality vody, ověření vydatnosti zdrojů podzemních vod.
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce Bruntál, tepelná čerpadla, kondenzační kotle
Naše firma z Bruntálu provádí kompletní vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, rozvody plynu, vody, tepelná čerpadla, kondenzační kotle, rozvody stlačeného vzduchu, revize plynu.
Kovářské a drobné zámečnické práce Český Těšín, umělecké kovářství, brány, ploty, mříže
Provádíme kovářské a drobné zámečnické práce, naše umělecké kovářství zahrnuje výrobu kovaných doplňků do exteriéru, brány, ploty, mříže, kované plastiky, výroba zámků, kování.
Zemní a výkopové práce Ostrava, úpravy terénu, kopání výkopů pro základy, bourací práce, svahování
Naše firma KROSMA stav s.r.o. z Ostravy provádí veškeré zemní a výkopové práce, věnujeme se svahování terénů, kompletním terénním úpravám, dále provádíme bourací práce a zimní údržbu silnic.
Geodet, vytyčení pozemků, objektů, vyhotovení geometrických plánů
Geodetické služby v Moravskoslezském kraji, vytyčení hranic pozemků, objektů, liniových staveb, vyhotovení geometrických plánů realizuje GAKO-Oblouk s.r.o., Ostrava.
GAKO-Oblouk s.r.o.
Na poli zpracování plechů nabízíme komplexní služby a dodávky – NC Line a.s.
Od řezání laserem, CNC vysekávání a ohýbání plechů, přes svařování, zámečnické a montážní práce, až po různé druhy finálních povrchových úprav – to vše umíme.
Servisní služby pro plynová zařízení Moravskoslezský kraj
Revize, kontroly, servis a opravy plynových zařízení, profesionální služby v oblasti plynoservisu od společnosti Martiňák z Čeladné.
Plynoservis Martiňák Zbyněk Martiňák
Oborníci v oblasti sanací a izolací zdiva Moravskoslezský kraj
Sanační služby pro vlhké zdivo, odstranění plísní a uzdravení prostředí, izolace střešních plášťů a zdí vašich obydlí a průmyslových prostorů pro vás dělají profesionálové ze SIAS Opava spol. s r.o.
SIAS OPAVA spol. s r. o.
Vytápění pro vaši domácnost, firmu nebo průmyslový objekt
Moravskoslezská společnost zabývající se topnými systémy a vytápěním pro vaše obydlí, společnosti či jiné objekty – to je HEGAs s.r.o.
HEGAs, s.r.o. topné systémy
Světlíky pro každou budovu, dodávka, montáž i rekonstrukce
Rekonstrukce, dodávka a montáž světlíků a prosvětlovacích prvků. Rekonstrukce zasklení světlíků. Perfektní servis a vysoká kvalita od společnosti Luděk Tošenovjan.
Vnitřní a venkovní osvětlení - oprava, montáže, poradenství
Společnost Furch Jiří Vám v Opavě a okolí poskytne kvalitní elektrikářské a elektroinstalační práce, mezí kterými naleznete také opravu a montáž venkovního i vnitřního osvětlení.
Stavební firma Ostrava, zednické práce, výstavby, demolice, výstavba rodinných domů
Zabýváme se prováděním staveb, jejich změn a odstraňováním, provozováním silniční dopravy, zednickými pracemi a jinými řemeslnými činnostmi.
Peroutka DopStav Ostrava s.r.o. Stavební práce
Údržba plochých střech Ostrava, kompletní údržba, záruční a pozáruční servis střech
Specializujeme se na pravidelnou a kompletní údržbu plochých střech, údržbu v průběhu záruky a pozáruční servis.
Vypracování geometrických plánů, zaměření pozemku a další geodetické práce od profesionálů
O vypracování geometrických plánů a dalších geodetických prací, například vytyčení hranic pozemku a zaměření stavby se postará firma GAKO-Oblouk s.r.o. v regionech Opava a Nový Jičín.
GAKO-Oblouk s.r.o.
Strojírenství, strojírenská výroba Český Těšín, regály a stojany, rozvodné skříně, přístřešky
Na zakázku vyrobíme produkty strojírenské a zámečnické výroby, a to jak sériově, tak v jednotlivých kusech.
Stolařství René Košťál Frýdek-Místek, výroba nábytku z lamina, masivu a dýhy, grafické zpracování
Stolařství René Košťál z okresu Frýdek-Místek provádí výrobu nábytku na zakázku, výroba z lamina, masivu a dýhy, provádíme grafické návrhy.
Revize plynových zařízení a rozvodů
Revize a kontroly plynových spotřebičů, sporáků, kotlů, bojlerů, rozvodů, ale i horkovzdušných kotlů a průmyslových pecí realizuje revizní technik Milan Kreis.
Milan Kreis
Podlahářství, realizace podlah Nový Jičín, plovoucí a dřevěné podlahy, parkety, korek, koberce
Máme velkou praxi v rekonstrukcích starých podlah a pokládkou PVC. Řešíme složité skladby a pomáháme stavebním firmám v projektech.
Hodinový soused Frýdek-Místek, stavební i řemeslné činnosti, rekonstrukce, sestavení nábytku, opravy
Nabízím služby hodinového souseda nejen ve Frýdku-Místku, jedná se o drobné opravy, sestavení nábytku, rekonstrukce koupelen, pokládky koberců, sečení trávy, zámkové dlažby a další.
Vrtané studny a čištění studní Frýdek - Místek, studna vlastní zdroj pitné vody, vrty
Vrtané studny a čištění studní Frýdek - Místek, máme dlouholeté zkušenosti a moderní techniku, která nám umožňuje vrtat studny i na nepřístupných místech.
Kompletní elektro rozvody v rodinných domech - elektroinstalace za super ceny
Elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. nabízí zákazníků nejen z okolí Opavy a Ostravy své služby. Vyškolení pracovníci Vám kvalitně a kompletně provedou elektroinstalace a elektro rozvody.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Výkopové a zemní práce - terénní úpravy s výkonnou technikou
Společnost Černohorský s.r.o. provádí terénní úpravy, výkopové a zemní práce na Opavsku i po celém Moravskoslezském kraji. Ve svém portfoliu má tato stavební firma výkonnou techniku.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Renovace a opravy teracové dlažby pro obchodní centra supermarkety i hypermarkety
Povrch teracové podlahy je po určitém čase poškrábaný, matný a zašedlý od nečistot. Firma DAGETT 66, s.r.o vám však dlažbu zrenovuje a díky tomu bude opět jako nová.
DAGETT 66, s.r.o.
Analýza elektrické sítě, kvalitní dodávky energie a kompenzace jalového výkonu
Odbornou analýzu elektrické sítě provádí v Opavě a Krnově společnost Rudolf Langer s.r.o. Zkontrolujeme kvalitu dodávané el. energie, nerovnoměrné zatížení fáze, přepětí, podpětí a asymetrie odběru.
RUDOLF LANGER s.r.o.