Izolace proti vodě, radonu a agresivním látkám
Společnost SIAS OPAVA spol. s r. o. se zabývá izolací staveb proti vodě, radonu a agresivním látkám. Hydroizolací zabraňují pronikání podpovrchové vody do konstrukcí a dalších prostor.
SIAS OPAVA spol. s r. o.
Vysokorychlostní a rekuperační hořáky Kromschröder - servis, modernizace
Servis, úpravy, modernizace vysokorychlostních a rekuperačních hořáků firmy Kromschröder spolehlivě provádí společnost PIRES s.r.o., která se specializuje na hořákové a topné systémy průmyslových pecí
PIRES s.r.o.
Elektromontážní práce, veřejné osvětlení výstavba, opravy | Ostrava
Společnost ELTOM, s.r.o. se postará o kompletní elektromontážní práce včetně elektroprojekce, o výstavbu a opravy veřejného osvětlení nejen v Ostravě, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Eltom, s.r.o.
Instalatérství, plynoinstalace, plynařské práce, topenářské práce, vodo-topo-plyn
Instalatérství Mikuláš Bezkid nabízí veškeré práce v oboru vodo-topo-plyn v Moravskoslezském kraji.
Podlahářské práce, realizace podlah, prodej podlahových krytin, renovace podlah
Prodejem a pokládkou podlah se zabývá společnost Podlahy Řeháček. Nabízíme kompletní podlahářské práce.
Kamenické práce – výroba nových náhrobků a renovace původních za výhodné ceny
Výhodné ceny kamenických prací a tvorbu jedinečných nových náhrobků nebo renovaci těch původních zajišťují specialisté s mnohaletými zkušenostmi ze společnosti Kamenictví Škrobánek v Ostravě.
Kamenictví Slezská Ostrava Kamenictví Škrobánek P+R
Profesionální výroba nábytku z masívu, schodiště, schody - rozmanité tvary
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě - Vítkovicích se již řadu let zabývá nejen zakázkovou výrobou nábytku, ale také výrobou rozmanitých tvarů schodišť z masívu.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Kvalitní foukaná izolace – tepelná i zvuková, která vám navíc vylepší akustiku
Kvalitní foukanou izolaci realizuje společnost Intezo Ing. Petra Kazického, která je vám kromě Ostravy k dispozici také v okolí Opavy či Krnova. Izolace je tepelná a zvuková, která vylepší i akustiku.
Ing. Petr Kazický Intezo
Profesionální čištění studní a vrtů - vysokotlaké čištění a dezinfekce
Společnost pana Jiřího Konráda z Oder v okrese Nový Jičín se zabývá čištěním vrtů a studen pomocí vysokotlakých strojů a profesionálních čerpadel.
Montáž a poradenství v oblasti vodoinstalací, plynoinstalací a topenářství
Společnost Fa Jurik sídlící v Českém Těšíně nabízí komplexní služby včetně poradenství v oblasti vodoinstalací, plynoinstalací a topenářství.
Dodávka i montáž potrubních rozvodů vody, páry, vzduchu a tepla i rekonstrukce kotelen
O dodávku a montáž potrubních rozvodů vody, vzduchu, páry i tepla se postará společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. sídlící v Třinci. Rovněž zajistí rekonstrukce kotelen atd.
Zemní a jeřábnické práce Moravskoslezský kraj – skvělé reference a bohaté zkušenosti
Je pozemek okolo vašeho domu žalostný? Jeho nerovnosti vás přivádějí k šílenství a nevíte si s tím rady? Není nic jednoduššího než si nechat provést terénní úpravu a s tím vám ráda pomůže naše firma.
Rekonstrukce, zateplení fasády rodinného domu od profesionální firmy
Rekonstrukcí a zateplováním fasád rodinných domů se zabývá ostravská společnost INTOZA s.r.o., která má dlouholeté zkušenosti a jejíž prioritou jsou stavby s nízkými provozními náklady.
Elektroinstalační a elektromontážní práce na míru, elektronické vytápění, zabezpečovací systémy, montáž hromosvodů
Firma Aleš Jiřík se zabývá komplexními elektroinstalačními a elektromontážními pracemi na míru. Dále nabízíme také instalace, návrhy a realizaci elektronického vytápění a zabezpečovacích systémů.
Nábytek, který má styl - výroba vkusného, designového a originálního nábytku na míru
Stolařství VIPAMA s.r.o. se zabývá kvalitní výrobou nábytku. Díky dlouholeté tradici vyrobíme kuchyně na míru, skříně, dveře a veškeré vybavení do ložnice i dětského a obývacího pokoje.
VIPAMA s.r.o.
Zeměměřičská a kartografická činnost Vítkov – podrobné měření a vytyčování hranic pozemků
Pokud sháníte profesionální zeměměřické služby v okrese Opava obraťte se na paní Martinu Víchovou. Provádí nejen podrobné zaměřování, ale také se zabývá tvorbou a zpracováním map.
Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, záruční a pozáruční servis, Nová zelená úsporám, Kotlíkové dotace
Společnost Good Climate s.r.o. se sídlem v Opavě se zabývá realizací, projekcí a facility managementem v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a vytápění v rámci celé ČR.
Elektromontážní práce Třinec – staráme se o to aby vaše bydlení bylo bezpečné
Chcete ochránit svůj majetek a pořídili jste si zabezpečovací techniku do vašeho domu? Nechte si ji odborně namontovat a vyhnete se tak zbytečným problémům.
Epitafy a urnové hroby - kvalitní kamenické práce v Ostravě za nízké ceny
Kamenictví Slezská Ostrava Škrobánek P+R Vám zajistí kvalitní kamenické práce za nízké ceny a s rychlou realizací! Potřebujete rychle zhotovit epitafy nebo urnové hroby? Kontaktujte nás ještě dnes.
Kamenictví Slezská Ostrava Kamenictví Škrobánek P+R
Elektrotechnické zařízení a systémy, kabeláže pro LAN nebo Wi-fi a diagnostiky od Reelgate s.r.o.
Společnost Reelgate s.r.o. z Ostravy je specialista na elektrotechnické zařízení a zajišťuje montáže, servis, diagnostiku a měření elektrotechnických zařízení.
Kuchyně, kuchyňské linky na míru - truhlářství a profesionální realizace
Kuchyně a kuchyňské linky na míru můžete bez obav svěřit do rukou společnosti Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě, která má dlouholeté zkušenosti a zajistí profesionální realizaci.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Stěrková omítka místo štuků - hladký a rovný povrch stěn, funkční a ekonomické řešení
Naše firma MANAZEP- Pavel Knop pracuje s kvalitními materiály a za pomocí stěrky Vám vytvoří dokonale hladký povrch Vaší omítky. Jedná se o praktické a ekonomické řešení téměř do každé stavby.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Stavební činnost a instalace vody, topení, plynu a kanalizací od DESIA s.r.o.
DESIA s.r.o. z Ostravy Vítkovic je stavební firma, která postaví železobetonové konstrukce a zařídí instalaci vody, topení, rozvodů plynu a kanalizaci.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce - stavba, rekonstrukce a oprava střechy
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce provádí ostravská firma Střechy Višňovský, která se Vám postará o stavbu, rekonstrukci i opravu Vaší střechy. Své zakázky realizuje i v okolí Nového Jičína.
Střechy Višňovský Jaroslav
Náhrobní desky - kvalitní a odolné náhrobky z umělého i přírodního kamene na míru
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu pomníků a náhrobních kamenů.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava