Instalatérské práce vodo, topo, plyn
Instalace vody, topení a plynu, montáže spotřebičů a zařízení, rozvody vody a topení, čištění potrubí realizuje Pavel Šomek – Instalservis, Ostrava.
Kancelářský nábytek na míru pro ideální pracoviště a reprezentativní vzhled
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě Vám pomůže vyplnit představy o ideálním pracovišti - na míru Vám vyrobí nábytek do kanceláře a zajistí, aby Vaše firma pro klienty působila reprezentativně.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Elektrorozvody - kabelové rozvody zvonků a telefonů
Naše firma Furch Jiří se zaměřuje elektroinstalační práce v Opavě a okolí. Mezi službami naleznete také elektrorozvody a kabelové rozvody zvonků či telefonů a jiné dorozumívací techniky.
Tesařské a stavební práce - Moravskoslezský kraj
Výstavby pergol, krovů garážových stání, přístřešků, zhotovení fasád, zateplení, interiérových zednických prací, možnost terénních úprav a výkopových prací - INCOME CITY s.r.o.
INCOME CITY s.r.o. tesařské práce
Práce s autojeřáby o nosnosti 20 až 28 tun Ostrava, beranění a opětovné vytahování štetovnic
Soustředíme se především na autojeřáby o nosnosti do 30 tun. Pokud máte těžší břemeno není problém pro nás zajistit autojeřáb o nosnosti až 250 tun.
Truhlářství, výroba nábytku Ostrava, výroba a montáž kuchyňských linek, schody, pergoly, interiéry
Truhlářství, výroba nábytku Ostrava, výroba a montáž kuchyňských linek, schody, pergoly, interiéry, venkovní dveře z masivu, nábytek do kanceláří, restaurací, pokládka plovoucích podlah.
Montáž LED osvětlení pod kuchyňskou linku, svítidel pod vrchní skříňky
Elektroinstalační práce všeho druhu zajišťuje firma ELEKTROPLUS Grusman z Opavy. Postaráme se o montáž led osvětlení pod kuchyňskou linku, svítidel pod vrchní skříňky a dalších typů osvětlení.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Profesionální revize strojů a strojních zařízení - pro občany i průmyslové provozy
Profesionální revizi strojů a strojních zařízení provádí firma RUDOLF LANGER s.r.o. z Opavy. Elektroinstalační služby poskytujeme pro občany, obytné objekty a průmyslové provozy.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Výroba altánu, pergoly, krovu, zahradní nábytek z masívu i lamina
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě pro Vaši zahradu vyrábí dřevěné altány, pergoly, krovy i zahradní nábytek z masívu i lamina.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Spolehlivé zateplení foukanou izolací pro šikmé střechy, stropy, podlahy i dělící stěny
Spolehlivé zateplení foukanou izolací pro šikmé střechy, stropy, podlahy i dělící stěny provádí společnost Ing. Petra Kazického v okolí Třince, Českého Těšína i Nového Jičína.
Ing. Petr Kazický Intezo
Regulace topení a termostaty - návrh, projekce i montáž
Společnost SEFEN, spol. s r.o. Frýdek-Místek nabízí regulace topení a termostatů včetně návrhu, projekce i montáže.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Montáž, servis, oprava plynové kotle Therm v co nejkratším čase
Pokud potřebujete servis, montáž nebo opravu vašeho plynového kotle Therm, obraťte se na firmu MaRel corp., s.r.o., která poskytuje kvalitní služby v nejkratším možném čase v okolí Těšína a Karviné.
Profesionální zateplení domu, střechy, podkroví, staveb
Zateplení domu, střech, podkroví v okolí Ostravy, Karviné i Frýdku-Místku realizuje INTEZO, která je zde pro vás již od roku 1992 a díky dlouholetým zkušenostem je odborníkem v zateplovaní staveb.
Ing. Petr Kazický Intezo
Specialisté na zemní a výkopové práce, terénní úpravy i stavbu příjezdových cest a chodníků
O zemní a výkopové práce, výstavbu příjezdových cest, terénní úpravy, výkopy bazénů a jímek a další práce se postará společnost SKALKA – zemní práce v okolí Bohumína, Karviné i Orlové.
Výroba, renovace a opravy pomníků a náhrobků- kvalitní kamenictví Ostravsko
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví, které působí v celém Moravskoslezském kraji, převážně v Opavě a Ostravě. Výrabíme, renovujeme a opravujeme náhrobky i pomníky.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Fasádní obklady, odvětrané fasády - stop rostoucím nákladům za topení
Na fasádní obklady a odvětrané fasády se specializuje firma Intezo, pokud vám rostou náklady na topení a zvažujete nad izolováním budovy, tak neváhejte a kontaktujte ji.
Ing. Petr Kazický Intezo
Elektrikář, elektroinstalační práce, elektro revize
Elektrikář Furch Jiří, provádí elektroinstalační práce, včetně elektro revizí v Opavě a okolí.
Jeřábnické práce, zemní práce, autojeřáb Frýdek-Místek, manipulace s těžkými břemeny
Jeřábnické práce, zemní práce, autojeřáb Frýdek-Místek, manipulace s těžkými břemeny, přemísťování velkých břemen za pomocí autojeřábu, zemní a výkopové práce.
David Veverka - Jeřábnické práce
Autodoprava a práce autojeřábem - moderní strojní vybavení a technika
Společnost Černohorský s.r.o. poskytuje autodopravu a provádí jeřábnické práce po celém Moravskoslezském kraji, především v Opavě a okolí. K dispozici máme moderní strojní vybavení a techniku.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Linoelum v rolích, pvc, vinylové podlahy v dílcích - prodej krytin s pokládkou
Spolehlivý partner pro výběr a prodej podlahových krytin včetně pokládky je firma Machů Podlahy z Opavy. Prodáváme linoelum v rolích, pvc a vinylové podlahy v dílcích a další podlahové krytiny.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Jeřábnické práce, pronájem autojeřábů Nový Jičín, nakládka a vykládka těžkých břemen
Jeřábnické práce, pronájem autojeřábů Nový Jičín, nakládka a vykládka těžkých břemen, pokládka vodovodů, kabeláží a plynovodů autojeřábem.
Výrobky z přírodního i umělého kamene do interiéru
Výrobky z přírodního i umělého kamene do interiéru vám nabízí naše firma BETON. A KAMEN. AUG-FRED, která působí v okolí Opavy i Ostravy.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Kvalitní výrobky z žuly a mramoru - kuchyňské desky a parapety
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví zabývající se výrobou a zpracováním přírodního i umělého kamene v Opavě a okolí, které nabízí prodej žulových leštěných a mramorových desek.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Elektro montáže, revize a kontroly elektrospotřebičů
Společnost ELEKTROPLUS Grusman s.r.o. poskytuje v Opavě a okolí elektro montáže, revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení do 1000 V.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Žulové pracovní desky na kuchyňské linky - kvalitní a levné
Kamenictví BETON. A KAMEN. AUG-FRED působí v celém Moravskoslezském a Olomouckém kraji, převážně v Opavě a Ostravě a nabízí Vám kvalitní a levné žulové kuchyňské desky.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný