Poradenství a konzultace ke stavbě nového komínu u staveb, splňující dané parametry dle norem a předpisů
Stavba nového komínu musí splňovat všechny dané parametry dle norem a předpisů. Firma Kominictví Papík s.r.o. se sídlem v Ostravě se zabývá poradenstvím a poskytuje konzultace před zahájením stavby.
Pokládka laminátových a dřevěných podlah, PVC podlah i linolea, podlahářské práce, prodej
Precizní pokládku jakékoli podlahové krytiny zajistí společnost Avatar group, s.r.o. z Ostravy. Položíme podlahu rychle a odborně s důrazem na kvalitu podlahového materiálu.
Avatar group, s.r.o.
O každoroční údržbu, čištění a revizi komínů se postarají naší specialisté v oboru kominictví
Pro bezpečí Vašeho domu je třeba dbát na pravidelné čištění, údržbu a revizi komínů, aby se předešlo ohrožení života. V Ostravě se Vám o dobrý stav komínů postarají odborníci z Kominictví PAPÍK.
Servis, revize, opravy plynových kotlů
Plynové kotle prodáváme, montujeme i opravujeme, a to ve městech Ostrava, Karviná, Frýdek – Místek i okolí. Naše společnost MaRel Corp s.r.o. pro vás zajistí kromě oprav také servis a revize.
Střešní práce, ploché i šikmé střechy na klíč, izolace plochých střech
Nové střechy spolu s tepelnou izolací a izolací proti vodě, komplexní střešní práce na klíč na plochých i šikmých střechách, izolace plochých střech realizuje Střechy Fides.
Zemní a demoliční práce, ruční a strojní výkopy, Ostrava
DEMONTSTAV, s.r.o. z Ostravy nabízí stavební a bourací práce, demolice, zemní, terénní a výkopové práce, zhotovení komunikací a zpevněných ploch i úpravu a údržbu zeleně.
Strojní omítky, rychle z certifikovaných materiálů, Opavsko
Strojní omítky do interiéru i exteriéru, izolační, sádrové, hliněné, vápenocementové provádí společnost PFB strojní omítky s.r.o., okres Opava.
Profesionální demoliční práce – demolice staveb, domů, mostů, ocelové konstrukce atd.
Demolicí průmyslových staveb, domů, mostů, ocelových konstrukcí a dále i recyklací stavební suti se zabývá společnost AWT Rekultivace a.s. nejen v okolí Ostravy a Karviné, ale i v dalších okresech.
AWT Rekultivace a.s.
Geodetická a projekční kancelář, znalecké posudky v oboru katastru nemovitostí, Opava
Vyměření pozemků a další činnosti na poli katastru nemovitostí poskytuje společnost GEOPORT, s.r.o. sídlící v Opavě. Kompletní geodetické služby v Moravskoslezském a Olomouckém kraji.
Stavební firma na severní Moravě, rekonstrukce a revitalizace domů, zateplování střech
Veškeré stavební práce včetně oprav zajišťuje společnost VDS, spol. s r.o. z Ostravy. Zateplíme střechu, vyměníme okna a to vše v domluveném termínu a za příznivou cenu.
Žulové stěnové teplovodní topení Kashmir gold - vytápění přírodním kamenem
Žulové stěnové teplovodní topení Kashmir gold nabízí naše společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED, která působí v okolí Opavy a Ostravy. Jedná se o stěnové vytápění přírodním kamenem.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Elektroinstalace v hutních, strojírenských, gumárenských provozech
Realizace elektroinstalací v oblasti hutních, strojírenských, gumárenských a dalších zpracovatelských provozech, elektromontáže výrobních linek zajišťuje H+D Elektromontáže s.r.o.
Fasádnické práce - nátěr i zateplení, kompletní nové omítky kvalitně dle Vašich požadavků
Kvalitní fasádnické práce od firmy Nowický David, Vám zajistí kompletní péči o Váš dům, včetně nových omítek, nátěru či zateplení rodinných či panelákových staveb v okolí Opavy a Ostravy.
Strojní zámečnické práce, montáž ocelových dílů i konstrukcí, zábradlí, Bruntálsko
Kompletní zámečnické služby včetně výroby zábradlí i ocelových dílů na zakázku poskytuje společnost Jiří Paštěka – zámečník z obce Břidličná v Moravskoslezském kraji.
Stavební firma, kompletní stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč, okres Nový Jičín
Veškeré stavební práce od přípravných činností až po zateplení fasády nového domu Vám zprostředkuje společnost Ing. Jaroslav Starůstka ze Sedlnic. Zajišťujeme kompletní rekonstrukce bytů i domů.
Kuchyňské pracovní desky z žuly a mramoru na míru - profesionální kvalita
Kuchyňské pracovní desky z žuly a mramoru na míru, přesně podle vašich požadavků vyrábí v profesionální kvalitě Kamenictví Vratimov - Martin Badura pro okolí Ostravy.
Kvalitní výroba, oprava pomníků, náhrobků, náhrobních kamenů
Výrobou a opravou kvalitních pomníků, náhrobků či náhrobních kamenů z přírodního i umělého kamene se zabývá firma Kamenictví Vratimov. Služby provádí ve Vratimově u hřbitova v okrese Ostrava.
Terénní úpravy, zemní a výkopové práce v okrese Bruntál, demolice i bourací úpravy
Veškeré terénní úpravy včetně inženýrských sítí Vám provede společnost Zemní a výkopové práce Josef Švédík z obce Velká Štáhle u Bruntálu. Připravíme Váš pozemek tak, abyste mohli začít stavět.
Zaměření a vytyčení stavby a hranic pozemku rychle a precizně od geodetů s dlouholetou praxí
Zaměření a vytyčení stavby a hranic pozemku realizuje geodetická kancelář GAKO-Oblouk s.r.o. se sídlem v Ostravě, působící v Moravskoslezském kraji, v Opavě, Karviné, Frýdku-Místku a v Novém Jičíně.
GAKO-Oblouk s.r.o.
Kamenictví Frýdek-Místek - kvalitní kamenické práce, výroba náhrobků a pomníků
Výrobou náhrobků a pomníků z přírodního i umělého kamene se zabývá Kamenictví Vratimov - Martin Badura, které své kamenické práce realizuje v okolí Frýdku-Místku, Ostravy i Havířova.
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, protlaky pod komunikacemi, stavební úpravy
Bourací práce i jiné terénní úpravy pro vybudování nové domovní přípojky Vám zajistí společnost PERGECOPE s.r.o. z Ostravy Přívoz. Kompletní zemní práce včetně strojních i ručních výkopů.
Nápisy na pomníky, sekání a oprava písma - spolehlivě a kvalitně
V okolí Ostravy i Havířova můžete využít služeb spolehlivé společnosti Kamenictví Vratimov - Martin Badura, která se specializuje na kvalitní tvorbu nápisů na pomníky, sekání i opravu písma.
Výrobky z přírodního a umělého kamene - spolehlivé kamenictví
Výrobou a prodejem výrobků z umělého i přírodního kamene se zabývá společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě, která má k dispozici materiály té nejvyšší kvality z tuzemska i zahraničí!
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Kompletní servis hromosvodů - revize, montáž, demontáž, opravy i nátěry
Firma Jana Fabiana z Frýdku-Místku poskytuje montáž, revizi, nátěry, opravy i uzemnění hromosvodů dle platných norem. Zpracuje cenovou nabídku, dodá materiál a provede montáž včetně revizní zprávy.
Výroba kamenných hřbitovních pomníků a hrobů na zakázku od zkušeného kameníka
Kamenictví Vratimov - Martin Badura se zabývá výrobou z umělého i přírodního kamene se specializací na výrobu hřbitovních pomníků a hrobů. Zakázky realizuje v Ostravě, Frýdku-Místku, Havířově a okolí.