Spolehlivý instalatér - profesionální svislé i vodorovné rozvody vody a topení
Na spolehlivého instalatéra v Ostravě se můžete obrátit u společnosti Vokamont - sdružení instalatérů, která provádí profesionální svislé i vodorovné rozvody vody, topení a další služby.
Úsporné topení pro rodinný dům - šetrné k životnímu prostředí
Úsporné topení pro rodinný dům realizuje společnost Centrum tepelných čerpadel, s.r.o., působící v okresech Ostrava, Frýdek Místek i Karviná. Zaměřujeme se na vytápění šetrné k životnímu prostředí.
Žulové schody, sokly, parapety a různé doplňky k domům a na zahradu
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví, které působí v celém Moravskoslezském především v Opavě a Ostravě. Nabízíme žulové schody, sokly, parapety a různé doplňky k domům a na zahradu.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Elektroinstalace pro rodinné domy i bytová družstva | Frýdek - Místek
Kompletní elektroinstalaci pro rodinné domy i bytová družstva, revize elektroinstalace i servis pro domácnosti provádí firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku a v blízkém okolí.
Instalatérské služby - kompletní rekonstrukce koupelny, rozvody topení a vody
Profesionální instalatérské služby poskytuje Vokamont - sdružení instalatérů, která pro vás zrealizuje kompletní rekonstrukci koupelny i rozvody vody a topení. Působíme v okolí Opavy a Nového Jičína.
Kvalitní podlaháři, pokládka koberce, PVC, lina, linoleum - komplexní péče o dům
Kvalitní podlaháři zajišťující pokládku koberců, PVC, lina, linolea pracují ve firmě Virtuální dům služeb v Havířově. Realizujeme komplexní služby v péči o Váš rodinný či bytový dům.
Malířské práce, malování interiérů Opava
Malířskými pracemi a malováním interiérů se v Opavě zabývá firma Nowický David.
Spolehlivé kamenictví - výroba nových a renovace starých pomníků
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je spolehlivé kamenictví z okolí Opavy, které se zabývá výrobou nových a renovací starých pomníků.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Zakázková výroba z nerezu pro vaše originální bydlení
Zakázkovou výroba z nerezu pro vaše originální bydlení Vám poskytne naše spolehlivá firma Roman Mička, se sídlem v Opavě.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Rozvody topení, vody, plynu - prodej a realizace kotlů
Rozvod topení, vody a plynu Vám nabídne firma Centrum nářadí s.r.o., která se také zaměřuje na prodej a realizaci kotlů.
Výroba schodiště - vyhotovení schodů z přírodního i umělého kamene
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě nabízí výrobu a vyhotovení schodů a schodiště z přírodního i umělého kamene.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Zednické práce - obklady, sadrokartony a omítky
Firma MANAZEP PAVEL KNOP se zabývá zednickými pracemi v okolí Opavy a Ostravy. Poskytne vám kvalitní omítky, obklady i sádrokartony.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Datové sítě, strukturovaná kabeláž – návrh a instalace
Datové sítě, strukturovaná kabeláž a jejich návrh, instalaci realizuje společnost FMIB s.r.o.,která Vám je k dispozici pro získání kvalitní, vyhovující datové sítě. Působíme v okolí Ostravy a Karviné.
Rekonstrukce domu, bytu, zednické práce, zedník
Rekonstrukce domu, bytu i zednické práce prováděné kvalifikovanými zedníky realizuje Virtuální dům služeb v okolí Havířova a Frýdku, jejichž služby lze objednat přes internet z pohodlí vašeho domova.
Malování bytů - zkušení malíři, kvalitní malířské práce
Firma MANAZEP PAVEL KNOP má svou hlavní činnost zaměřenou na komplexní služby v oboru malování. Nabízíme kvalitní malířské práce, které Vám provedou zkušení malíři v Opavě a okolí.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Instalace domovního a průmyslového vytápění - elektomontážní práce
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou v Opavě, která provádí instalace domovního a průmyslového vytápění.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Rekonstrukce a výstavba nových střech - pokrývači, klempíři, stačí jen zavolat
Firma Jiří Lichovník s.r.o. se sídlem v Březové působí v oblasti klempířství a pokrývačství v okolí Opavy. Provádíme veškeré montáže střešních doplňků, renovace a rekonstrukce střešních krytin.
Revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení nízkého napětí do 1000 V
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou, která provádí revize a kontroly elektrických spotřebičů a zařízení nízkého napětí do 1000 V. Působíme v Opavě a okolí.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Montáž a servis klimatizačních technologií - klimatizace, klimatizační jednotky
Montáží, servisem a prodejem klimatizačních technologií a jednotek se zabývá firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova. Obraťte se na nás, vybereme pro vás tu pravou a spolehlivou klimatizaci.
Profesionální instalatér - instalatérské práce vodo-topo-plyn
Instalatér zajišťující profesionální instalatérské práce vodo-topo-plyn, je součástí společnosti Jan Carbol a využít jej můžou domácnosti i objekty občanské vybavenosti v okolí Frýdku a Havířova.
Montáže, revize a opravy hromosvodů od profesionální elektromontážní firmy
Montáže, revize a opravy hromosvodů v okolí Opavy Vám nabízí profesionální elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Laminátová podlaha - dekory dřeva i kamene
Firma Machů Podlahy se zabývá prodejem a pokládkou laminátových podlah, které dodáváme v různých dekorech jako je dřevo a kámen.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Malířské a natěračské práce včetně úklidu po malířích
Pokud hledáte zkušeného a prověřeného malíře, tak je zde pro vás firma HORÁK-STAVITEL s.r.o., která provádí kvalitní malířské a natěračské práce včetně úklidu po malířích.
Nátěry oken, dveří, střech, průmyslových podlah a konstrukcí
Firma MANAZEP PAVEL KNOP má svou hlavní činnost zaměřenou na komplexní služby v oboru malování a nátěry v Opavě a okolí. Nátěry se týkají oken, dveří, střech, průmyslových podlah a konstrukcí.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Hromosvody - montáž, opravy a revize od spolehlivé elektomontážní firma
Spolehlivá elektromontážní firma SV - Elektro, s.r.o. Vám zajistí profesionální montáž, opravu či revizi hromosvodu v Ostravě a okolí.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize