Odborná elektro montáž designových svítidel  pro hotely, restaurace, firmy i domácnosti
SpolečnostRUDOLF LANGER s.r.o. Vám zajistí odbornou elektro montáž svítidel ve Vašem objektu – ať už se jedná o restauraci, hotel, kancelář či Vaši domácnost. Působíme v okrese Opava a Nový Jičín.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Geodetické práce v investiční výstavbě, zpracování geometrických plánů, vytyčování vlastnických hranic
Geodetické práce v katastru nemovitostí včetně zajišťování podkladů k projektování Vám poskytne společnost GEOPORT, s.r.o. z Opavy. Provádíme kvalitní geodetickou činnost při realizaci staveb.
Profesionální instalatérské práce - výměna dřezu, umyvadla, sprchového koutu, WC
Firma Jana Carbola se specializuje na vodoinstalatérství, proto se Vám postará o kvalitní a bezproblémovou výměnu dřezu, umyvadla, sprchového koutu a WC ve Vašem rodinném domě, bytě či jiném objektu.
Profesionální systémové bednění, sanace a opravy betonu rychle a kvalitně
Společnost KAPPI CZ, s.r.o. se zaměřuje na profesionální realizace hrubých staveb, systémové bednění, sanace a opravy betonu rychle a kvalitně v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Zajištění terénních úprav jako jsou zemní a výkopové práce
Vynikajícím partnerem v oblasti zajištění terénních úprav jako jsou zemní a výkopové práce, vám bude jistě společnost Černohorský s.r.o.. Svou činnost realizuje v oblasti Opavska i Ostravska.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Kotle na pelety a tuhá paliva - odborná montáž, oprava
Firma Jan Carbol s bohatými zkušenostmi Vám v regionech Frýdek Místek, Nový Jičín a Karviná poskytuje odbornou montáž kotlů na pelety a tuhá paliva i jejich opravu.
Elektro projekce, revize – komplexní údržba elektrických zařízení
ReSpol s.r.o. provádí veškeré revize elektrických zařízení. Firma se věnuje údržbě vysokého a nízkého napětí a zároveň se zabývá regulacemi odběru elektrické energie a kompenzacemi.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Montáž a revize - plynových zařízení, výměna topných těles, čerpadel
Jan Carbol ve Frýdku-Místku poskytuje komplexní a profesionální služby v oblasti plynařství, topenářství a vodoinstalatérství. Působí také v oblasti Nového Jičína, Kopřivnice, Příboru, Karviné.
Elektroinstalace, elektromontáže, rozvody a revize elektro
Elektroinstalace, rozvody elektřiny, montáž elektrického zařízení, výměna jističů i rozvaděčů, revize nářadí realizuje společnost Babilon elektromontáže s.r.o., okres Frýdek-Místek.
Montáž, revize elektro, realizace sluneční elektrárny, Opava
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o. Vám v Opavě a okolí zajistí montáž a servis fotovoltaických zařízení a elektrických zařízení do 1000 V. Spolehnout se také můžete na revizi hromosvodů a elektra.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Projekty vytápění, kanalizace, přípojky inženýrských sítí - realizace
Projekty pro vytápění, kanalizace i přípojky inženýrských sítí realizuje DK Projekt s.r.o. v Ostravě s dlouholetými zkušenostmi s projekčními pracemi v oblasti plynu, vody i kanalizací a vytápění.
DK projekt, s.r.o.
Kvalitní vodoinstalace - montáž a servis s aktivním přístupem
Kvalitní montáž a servis vodoinstalace v okolí Frýdku Místku a Havířova provádí firma Jan Carbol, která vyniká svým aktivním přístupem k zákazníkům a skvělými cenami.
Kotle na tuhá, pevná paliva - kvalitní a rychlá montáž s individuálním přístupem
Kvalitní a rychlou montáž kotlů na tuhá, pevná paliva v okolí Frýdku Místku a Třince zajišťuje s individuálním přístupem instalatérská firma Jan Carbol, která je odborníkem v této oblasti.
Volné pracovní místo v oboru svářeč, zámečník - práce na plný úvazek
Společnost Porgest, a.s. nabízí volné pracovní místo na plný úvazek v oboru svářeč a zámečník. Pokud hledáte práci v okolí Nového Jičína, Kopřivnice či Valašského Meziříčí, neváhejte nás kontaktovat.
Monolitické železobetonové stavby - realizace hrubé stavby montovanou technologií
Realizací hrubé stavby formou montované či monolitické technologie se zabývá společnost KAPPI CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která své zakázky provádí také v okolí Frýdku-Místku i Karviné.
Topenářské práce, úsporné kotle, krby, podlahové topení, montáže a výměny radiátorů
Úsporné vytápění s možností čerpání dotace včetně záručního i pozáručního servisu Vám poskytne společnost Roman Lupík - Kotlíkové dotace z Frýdlantu nad Ostravicí. Snížíme Vám náklady za topení.
Dotace Roman Lupík
Výroba nábytku do dětského pokoje, ložnice - postele, stoly, dětské kuchyňky
Truhlářství a sklenářství Hranol se zabývá zakázkovou výrobou nábytku z masívu, dýhy i lamina a přesně podle Vašich představ Vám zhotoví skříně, šatny, postele, stoly, dětské kuchyňky atd.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Revitalizace, rekonstrukce, zateplení fasády bytového domu
Revitalizaci, rekonstrukci i zateplení fasád bytových domů zajišťuje stavební společnost INTOZA s.r.o. v Ostravě, která je specialistou ve svém oboru.
Zpevněné plochy, pokládka zámkové dlažby, chodníku - profesionální provedení
Zpevněné plochy, pokládku zámkové dlažby i chodníků realizuje společnost TIMO profistavby s.r.o., která se specializuje na stavebnictví a zajišťuje profesionální provedení.
Tesařské práce, konstrukce dřevostaveb, krovů, pokládka podlah
Tesařské práce, konstrukce dřevostaveb, krovů, půdních vestaveb, altánů, pokládka podlah, schodů, obklady, dětské sestavy realizuje tesařství Miroslav Bár, okres Nový Jičín.
Plochá zatravněná zelená střecha, výhodná realizace s dotekem přírody
Ploché zatravněné střechy, které si pro svůj dotyk přírody získaly název "zelené", pro Vás výhodně realizuje společnost TIMO profistavby s.r.o. Ostrava, která se specializuje na pozemní stavitelství.
Montáž hromosvodů - rychlá instalace, profesionální montáž a bezproblémový servis a údržba
Potřebujete zajistit kvalitní výškové práce a instalaci, opravu či revizi hromosvodů? Firma Furch Jiří Vám zajistí profesionální montáž, instalaci, servis a údržbu ve Vaší firmě nebo ve Vašem domě.
Elektro práce - kompletní elektrikářské práce pro firmy, sklady i kanceláře
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou z Opavy, která provádí elektromontážní a elektrikářské práce v průmyslových halách, kancelářích, firmách a dalších objektech.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Výstavba rodinných domů, kompletní služby všech řemesel za velmi rozumné peníze
Hlavní činnost firmy MANAZEP Opava jsou zednické, obkladačské, malířské a natěračské práce. Firma Vám zajistí výstavbu rodinných domů a zprostředkuje Vám všechny potřebné řemesla a kompletní servis.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Výstavba a rekonstrukce trafostanic -elektroinstalace Opava
ReSpol s.r.o. z Opavy se zabývá údržbou elektrických zařízení vysokého a nízkého napětí. Montujeme regulační systémy odběru elek. energie a v oblasti rozvaděčů nízkého napětí jsme uznávaným výrobcem.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava