Výroba kamenných hřbitovních pomníků a hrobů na zakázku od zkušeného kameníka
Kamenictví Vratimov - Martin Badura se zabývá výrobou z umělého i přírodního kamene se specializací na výrobu hřbitovních pomníků a hrobů. Zakázky realizuje v Ostravě, Frýdku-Místku, Havířově a okolí.
Zateplování budov a fasád - tepelné izolace sníží náklady na topení
Naše stavební firma Nowický David provádí kompletní stavební práce, jsme odborníky na zateplování budov a fasád v Opavě a okolí. Naše tepelná izolace Vám výrazně sníží náklady na topení.
Zkušený elektrikář, elektroinstalační práce, elektro revize, opravy elektrických rozvodů
Firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku poskytuje elektroinstalační práce včetně elektro revizí a oprav slaboproudých i silnoproudých rozvodů. Při své práci používá nejkvalitnější materiál a součástky.
Montáž rozvaděčů, vývoj software, dodávka počítačů Třinec
Dodávkou počítačů, vývojem a tvorbou softwaru, montáží rozvaděčů na měřené a regulací se zabývá společnost BRAINTRAT, s.r.o. v okolí Třince, Frýdku-Místkua Ostravy.
BRAINTRAST, s.r.o.
Spolehlivé kamenictví, výroba pomníku, náhrobku, oprava a renovace hrobu
Hledáte kvalitního a spolehlivého kameníka, který Vám poskytne opravu a renovaci hrobu? Obraťte se na Kamenictví Vratimov - Martin Badura, které se specializuje na výrobu a opravy pomníků či náhrobků.
Elektroinstalační, elektromontážní, elektrikářské práce Frýdek-Místek
Opravy, revize, projekce, elektromontážní práce pro rodinné domy, byty, bytová družstva, firmy, průmyslové areály, obchodní centra atd provádí firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku.
Elektroinstalace, elektro práce od spolehlivé elektromontážní firmy
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou s působností v okolí Opavy i Ostravy, která provádí elektromontážní a elektrikářské práce v bytech, domech a dalších objektech.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Kamenictví - kuchyňské pracovní desky, obložení krbů,
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu kuchyňských pracovních desek a krbových obkladů.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Kamenictví, kamenické služby - renovace, přebrušování pomníků a náhrobků
Kamenictví Vratimov - Martin Badura je spolehlivé kamenictví, které se zabývá opravami, renovací i přebrušováním pomníků a náhrobků přesně podle Vašich představ.
Náhrobky - výroba náhrobních kamenů a rámů z přírodního kamene
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví působící převážně v Opavě. Jsme odborníci na zpracování přírodního i umělého kamene a vyrábíme kvalitní náhrobky i pomníky.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Odstranění poruch na elektroinstalaci – nepřetržitý havarijní servis
Kvalifikovaní elektrikáři z firmy Jana Fabiana poskytují veškerý havarijní servis při poruchách elektroinstalace v Moravskoslezském kraji – především v okolí Frýdku-Místku. K dispozici jsou non-stop.
Kamenictví - kamenické práce, pomníky, náhrobky z přírodního i umělého kamene
Kamenictví Martina Badury Vám poskytuje v okolí Ostravy komplexní služby v oblasti kamenických prací, vyrábí pomníky, náhrobky, kuchyňské desky, parapety a další výrobky z přírodního i umělého kamene.
Profesionální opravy veřejného osvětlení, osvětlení na halách, stožárech, parkovištích
Jan Fabian z Frýdku-Místku se specializuje na elektroinstalační práce včetně oprav veřejného osvětlení, osvětlení na halách, parkovištích i stožárech a to i v okolí Třince, Karviné a Havířova.
Hroby a dvojhroby - kvalitní výroba náhrobků a pomníků
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu kvalitních pomníků a náhrobků.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Zemní, výkopové a demoliční práce na Karvinsku, bagrování základů staveb
Demolice budov, odvoz a recyklace suti, zemní, výkopové práce na Karvinsku, hloubení základů staveb, terénní úpravy realizuje společnost František Vjater, Rychvald.
Jeřábnické práce, manipulace s těžkými břemeny, autojeřábnické práce
Spolehlivé jeřábnické služby v rukou profesionálů naleznete u společnosti David Veverka - Jeřábnické práce z Třanovic u Frýdku-Místku. Zemní práce rychle a efektivně.
David Veverka - Jeřábnické práce
Kvalitní zahradní elektroinstalace - osvětlení pro bezpečnou chůzi po Vaší zahradě
Flexibilní a pružní elektrikáři od firmy Jana Fabiána z Frýdku-Místku Vám na Vaší zahradě provedou elektroinstalaci, která bude splňovat bezpečnostní předpisy a je odolná vůči klimatickým podmínkám.
Mramorové koupelny a umyvadla - koupelnové doplňky
Mramorové koupelny a doplňky do koupelen a k umývadlům nabízí kamenictví BETON. A KAMEN. AUG-FRED, které působí v celém Moravskoslezském a Olomouckém kraji, převážně v Opavě a Ostravě.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Kominické práce – čištění, revize a kontrola komínu pro všechny druhy paliv
Veškeré kominické práce provedené dle platné vyhlášky – čištění, revize a kontrolu komínu pro všechny druhy paliv provádí společnost Stavby COMPLET s.r.o. v Moravskoslezském kraji.
Posuvné stěny, které oživí interiér a ušetří místo - pro zastínění velkých ploch či předělení prostoru
Oživte interiér posuvnými stěnami, které skvělé oživí interiér. Hodí se do velkých prostor, kanceláří i domácností. Objednávejte u opavské společnosti HON-okna, dveře, s.r.o..
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Nábytek na míru - kvalitní výroba nejen pro váš interiér
Stolařství VIPAMA s.r.o. z Opavy se zabývá komplexním řešením interiérů a kvalitní výrobou nábytku na míru. Realizujeme kuchyně, dřevěná schodiště, dveře i vybavení kanceláří.
VIPAMA s.r.o.
Vrtané studny, vrty do nesoudržných hornin i skalního podloží
Vrtané studny na klíč, individuální i hromadné zdroje podzemní vody, vrty do nesoudržných hornin i skalního podloží realizuje společnost Ing. Petr Ulahel hydro-geo, Krnov.
Šikmé sedlové střechy - stavba, rekonstrukce, rychle a bez starostí
Na šikmé sedlové střechy se specializuje firma Střechy Višňovský, která provádí jak jejich stavby, tak rekonstrukci a to rychle a bez starostí. Působí v okolí Ostravy a Karviné.
Střechy Višňovský Jaroslav
Střešní práce, kompletní realizace šikmých i plochých střech, klempířské, tesařské a pokrývačské práce
Jedničku na střešní konstrukce a s nimi i kvalitní pokrývačské, tesařské a klempířské práce naleznete u společnosti COVERING s.r.o. v Ostravě. Řešení Vaší střechy přímo na míru.
Elektroinstalace, elektromontáže, inteligentní elektroinstalace
Elektroinstalace nízkého napětí v průmyslových a bytových objektech, elektromontáže výrobních hal, inteligentní elektroinstalace ovládané na dálku realizuje H+D Elektromontáže s.r.o., Odry.