Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Stavební a zemní práce, výstavba a rekonstrukce domů na klíč
Komplexní stavební a zemní práce včetně staveb na klíč zajišťuje firma KONOPA Vladimír s.r.o. Součástí služeb je i autodoprava vč. přepravy sypkého materiálu.
Komfortní byty na Vysočině – nové bytové domy
Komfortní bydlení na Vysočině v nových bytových domech s byty do osobního vlastnictví v nově budovaném komplexu Rezidence Forota v Bystřici nad Pernštejnem.
Haly pro sklady a logistiku – projektová kancelář
Projekty pro stavbu hal pro skladování a logistiku včetně speciálních potravinářských provozoven připraví společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Stavební firma, rekonstrukce domů a bytů, pozemní stavitelství, Plzeň
Plzeňská stavební společnost Družstvo Stav Inter Kontakt provádí rekonstrukce domů a bytů, výstavbu budov, stavební, zednické a zemní práce.
Montované haly, montáž, opláštění, dodávka ocelových konstrukcí
Komplexní služby ve výstavbě montovaných hal, dodávka ocelových konstrukcí, montáž, opláštění, jeřábnické práce, montáž dveří realizuje KLEINEIDAM, s.r.o.
KLEINEIDAM, s.r.o.
Pozemní stavitelství Ústí nad Labem, výstavba a rekonstrukce budov
Novostavby, rekonstrukce budov, vestavby a přístavby pozemních staveb, rodinných domů, kancelářských objektů realizuje ART Stav, s.r.o., Ústí nad Labem.
Stavební firma na severní Moravě, rekonstrukce a revitalizace domů, zateplování střech
Veškeré stavební práce včetně oprav zajišťuje společnost VDS, spol. s r.o. z Ostravy. Zateplíme střechu, vyměníme okna a to vše v domluveném termínu a za příznivou cenu.
Realizace zateplení, revitalizace bytových a panelových domů - kompletní modernizace domů
Dlouholeté zkušenosti v oboru revitalizace bytových a panelových domů má Stavební firma OSP spol. s.r.o. Kompletní modernizace domů realizuje v okolí Moravského Krumlova a Znojma.
Stavební firma na Berounsku, výstavba domů na klíč, hrubá stavba
Výstavbu a rekonstrukci domů na klíč, realizaci hrubé stavby, řemeslnické a dokončovací prací vykonává stavební firma MAYTOWN INVEST s.r.o., Berounsko.
Byty 1+kk až 4+kk do osobního vlastnictví k nastěhování
Komfortní a harmonické bydlení v bytovém domě Rezidence Forota v Bystřici nad Pernštejnem. Nové byty o výměrách 1+kk až 4+kk ihned k nastěhování.
Rekonstrukce koupelen, přestavba bytového jádra do týdne - včetně 3D vizualizace
Společnost HABERL-spol. s r.o. přijímá zakázky na rekonstrukce koupelen a přestavby bytového jádra v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště. Na Vaši žádost připravíme i 3D vizualizaci.
Zakládání staveb, zemní a výkopové práce, terénní úpravy, Praha
Zakládání staveb, zednická a řemeslnická činnost, zemní a výkopové práce, terénní úpravy, obklady koupelen, pokládku dlažby a montáž sádrokartonů zajišťuje AP Staving Group s.r.o., Praha.
Pozemní stavitelství, kompletní stavby a rekonstrukce bytů, rodinných domů, Brno, projekce
Kompletní stavební práce provádí společnost VAŠSTAV, s.r.o. z Brna. Vytvoříme projekt, zateplovací i zdicí systémy včetně montáží oken a hydroizolací střech.
Stavební rekonstrukce průmyslových objektů, montáž střešních světlíků
Stavební rekonstrukce, dodávka a montáž střešních světlíků pro průmyslové objekty, výrobní haly i bytové domy realizuje společnost Luďka Tošenovjana v Moravskoslezském kraji.
Revitalizace panelových domů, zateplování fasád půdních prostor a střech
Revitalizace panelových domů, zateplování fasád půdních prostor a střech zajišťuje firma z Bruntálu LVM - stavební, spol. s r.o. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru.
Eurookna, prodej dřevěných a kastlových oken, interiérových dveří
Odborníky na výrobu eurooken naleznete u společnosti Dahepo PV-CZ s.r.o. sídlící v Prostějově. Vyrábíme prvotřídní dřevěná okna a dveře včetně nábytku zhotoveného na zakázku.
Generální dodavatel staveb - Stavební společnost Wirtuuu  a.s.
Generální dodavatel staveb, výstavbu domů, obchodních a administrativních budov či průmyslových objektů na klíč realizuje Stavební společnost Wirtuuu a.s.
Asfaltování a pokládka živice strojní i ruční - ceník
Celoplošnou pokládku živice pomocí pásových i malých chodníkových finišerů i ruční pokládku asfaltu při lokálních opravách zajišťuje za skvělé ceny společnost POZKOM s.r.o. z Prahy.
POZKOM, s.r.o. Opravy a rekonstrukce komunikací Praha
Sportovní stavitelství, profesionální výstavba sportovišť, hřiště pro letní i zimní sporty
Odborníky na sportovní stavby včetně výstavby umělých povrchů naleznete u prosperující firmy Sport-Technik Bohemia s.r.o. z Prahy. Navrhneme a postavíme sportovní areál přesně dle Vašich představ
Zateplení fasády a kompletní revitalizace panelového domu
O kompletní revitalizaci panelového domu či zateplení fasády a střechy se vám postará společnost Eco Domy s.r.o. z Brna, která zlepší komfort a estetiku vašeho bydlení.
Rekonstrukce obvodových plášťů budov a jejich zateplení Praha
Zateplování domů a bytových objektů, rekonstrukce obvodových plášťů budov, osazení soklů, lepení izolantů, nanášení stěrky realizuje Jumar s.r.o., Praha 9.
Jumar s.r.o. Zateplování fasád Praha
Podzemní garáže, nízká cena, okamžité použití, dlouhá životnost, Praha
Podzemní garáže od společnosti Eurogaráže s.r.o. Praha, výroba a montáž železobetonových monolitických garáží za nízkou cenu, s možností okamžitého použití a dlouhou životností.
Eurogaráže s.r.o. Betonové a monolitické garáže Praha
Stavební rekonstrukce bytů, bytových jader, zednické, malířské, obkladačské práce, Praha
Kompletní stavební rekonstrukce i úpravy bytů rychle a kvalitně zajistí firma Ladislav Neubauer - stavební práce z Prahy 8 – Troja. Kvalitní a zkušení řemeslníci na jednom místě.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Rodinné domy na klíč – kompletní profesionální práce od projektu po stavbu
Stavbou rodinných domů, i RD na klíč, počínaje projektem, se zabývá stavební firma Ing. Jindřicha Uheríka nejen v okolí Frýdku-Místku a Ostravy, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Montáž, dodávka - ocelové konstrukce, montáže hal, opláštění budov
Dodávka, montáž ocelových hal a opláštění budov, montáž ocelových kontrukcí, opláštění sendvičovými panely i trapézovými plechy, provádí firma St mont Pavel Stejskal.