Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Montované autosalony, autoservisy a STK budovy z ocelových konstrukcí
Společnost PKD, s.r.o. z Dačic nedaleko Jindřichova Hradce se zaměřuje na služby v oblasti montáže ocelových konstrukcí pro autosalony, autoservisy, STK budovy nebo sportovní haly.
Šamotové pece, žáruvzdorné vyzdívky, stavební práce
Stavební společnost FIRECLAY, spol. s r.o. z Litvínova v Ústeckém kraji nabízí komplexní realizaci průmyslových staveb, žáruvzdorné vyzdívky, opravy šamotových pec, zemní práce a stavební údržbu.
FIRECLAY, spol. s r.o. Komplexní průmyslové stavby Litvínov
Profese HSV  - kompletní stavební činnost
Jedná se o hrubou stavbu objektů občanské, bytové a průmyslové výstavby, inženýrské sítě, objekty vodního hospodářství
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Výstavba rodinných domů, budov občanské vybavenosti
Zhotovení staveb pro bydlení, podnikatelských objektů či veřejných budov a s tím spojené stavební práce realizuje ZISTAV s.r.o., Karlovy Vary.
Developerské projekty Praha, projektový management, výstavba bytů, rodinných domů
Kompletní developerskou činností se zabývá společnost BERTURA industry a.s. z Prahy 8 Čimice. Realizujeme individuální výstavbu bytových jednotek, domů i rezidencí.
Revitalizace budov - rekonstrukce bytových, rodinných domů, sanace staveb
Společnost TERMO zateplení, s.r.o. se specializuje na revitalizace, rekonstrukce budov a zateplování domů, také se zaměřuje na sanace staveb. Působí v lokalitě Olomoucký, Jihomoravský, Zlínský kraj.
Nové byty do OV - vyhledávaná lokalita v Bystřici nad Pernštejnem
Nové byty do osobního vlastnictví v rámci komplexu Residence Forota v Bystřici nad Pernštejnem. Lokalita na Rovinkách, ideální místo k bydlení, skvělá občanská vybavenost a dopravní dostupnost.
Rekonstrukce domů, bytů, koupelen, zednické a obkladačské práce
Rekonstrukce bytu, bytového jádra či rodinného domu, řemeslnické práce od specializované firma ATRISHCH – STAV s.r.o. se sídlem v Praze 7 - Holešovicích.
Developerské a realitní služby, výstavba a prodej nemovitostí
Výstavba rodinných a bytových domů, developerské služby, prodej a pronájem nemovitostí, zprostředkování financování zajišťuje Development Minářová s.r.o., Letovice.
Komplexní stavební služby Kolín
Specializujeme se na ucelené stavební služby od inženýrských sítí přes vodohospodářské stavby po dopravní stavby po celém Středočeském kraji včetně Prahy - VPK Suchý s.r.o. Kolín
VPK Suchý s.r.o. Výstavba a realizace inženýrských sítí
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů i průmyslových hal, zemní i obkladačské práce
Profesionální stavební práce provádí energická společnost STAVOTREND Poříčí s.r.o. z obce Budislav. Zajišťujeme kompletní dodávku staveb od projektu až po finální předání.
Zajištění stavebních úprav či rekonstrukce úřadů i jiných občanských staveb
O rekonstrukci či stavební úpravy občanských staveb jako jsou úřady, lékárny, kanceláře, penziony, hotely i jiná zařízení se vám postará osvědčená firma Ing. Pavel Kudláč Stavitelství z Mohelna.
Výroba a servis čistíren odpadních vod, ČOV, čistírny pro autoumývárny a automyčky
Čištění vod znečištěných ropnými látkami provádí dynamická společnost DELTA Technologie s.r.o. z města Hodonín. Vysoce spolehlivé systémy čištění vod pomocí technického mytí.
Stavební práce Praha, kompletní rekonstrukce domů, bytů, bytových jader, obkladačské práce
Veškeré stavební a zednické práce v domě i okolo něj zajišťuje stavební firma Expert point s.r.o. z Prahy 5 Smíchov. Postaráme o fasádu, pokládku zámkové dlažby i položení obkladu v koupelně.
Developerská činnost, architektonická řešení, projekce staveb
Developerská činnost, výstavba a prodej rodinných a bytových domů, komerčních prostor jejich architektonické řešení a stavební projekci vykonává AREA group s.r.o., Plzeň.
Zateplování fasád rodinných domů a nebytových objektů – sklady, průmyslové haly
Zateplování budov certifikovanými zateplovacími systémy, ať už se jedná o rodinné domy či nebytové objekty, provádí v okolí Brna-venkov stavební společnost OULEHLA-REAL.
Domovní ČOV, doplněná zásobní nádrží na vyčištěnou vodu Čáslav
Nabízíme chytré řešení na další využití vody z domovní čističky, prodej zásobníků na vodu - TopolWater, s.r.o. Čáslav, Kutná Hora
Stavební firma se zaměřením na průmyslové stavby, stavební a zemní práce, okres Klatovy
Kompletní stavební práce zajišťuje společnost Stavby Šafanda, s.r.o. z Chanovic u Klatov. Provádíme veškeré zemní a přípravní práce, zakládáme stavby a zajišťujeme dopravu stavebního materiálu.
Stavby Šafanda, s.r.o.
Výstavba nízkoenergetických a pasivních domů, stavební práce, rekonstrukce, Uh. Hradiště
Výstavbu pasivních domů zajišťuje stavební firma FAINSTAV, s.r.o. z Uherského Hradiště. Stavíme moderní a maximálně úsporné objekty, které jsou šetrné k životnímu prostředí.
Haly ocelové, plachtové, speciální s montáží po celé Evropě
Moderní montované haly pro univerzální použití pro výrobu a sklady či speciální objekty dle Vašich požadavků jejich vývoj, dodávku a montáž realizuje BENALY Holding s.r.o.
Koupelnové studio – realizace koupelen na klíč, rekonstrukce koupelen
Realizacemi koupelen na klíč, rekonstrukcemi a přestavbou koupelen se v okolí Moravského Krumlova a Znojma zabývá koupelnové studio Stavební společnosti OSP.
Rekonstrukce domů a bytů, zednické práce, realizace střech a obkladů
Zednické a stavební práce nabízí Oldřich Král v okr. Znojmo. Vše od podlahy až po střechu včetně zámkové dlažby, teras, plotů či terénních prací. Sídlí v obci Višňová 203.
Výstavba, rekonstrukce a opravy rodinných domů, bytů, bytových jader, stavební práce
Kompletní výstavbu rodinných domů zajišťuje společnost Larysa Prodanets sídlící v obci Hvozdice u Hradce Králové. Veškeré stavební i řemeslné práce provádíme rychle a vždy v domluveném termínu.
Komplexní výstavba, rekonstrukce vodohospodářských a inženýrských staveb
Komplexní výstavbu a rekonstrukci vodohospodářských a inženýrských staveb realizuje spolehlivý dodavatel INSTA CZ s.r.o. Součástí dodávek je i projektová dokumentace.