Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Stavební práce, rekonstrukce bytových jader, koupelen, bytů, domů, vestavby, zednické práce
Společnost Štěpán - Jíchové se specializuje na rekonstrukce bytových jader, koupelen, bytů i domů. Nabízíme kompletní související práce.
Betonové průmyslové haly od SAPA – LPJ - Vysoké Mýto
Společnost se stavbou hal zabývá již od roku 1995, tudíž její pracovníci mají bohaté zkušenosti v oboru.
SAPA - LPJ, spol.s.r.o. Pozemní stavby Vysoké Mýto
Kompletní stavební činnost, stavba rodinných domů na klíč, hrubé stavby, základové desky, rekonstrukce
Stavební firma Jiří Růt zaměřuje svoji činnost na kompletní stavební práce jako je stavba rodinného domu, hrubá stavba, základová deska či rekonstrukce bytů a rodinných domů.
Rekonstrukce a obnova kulturních památek, PRACOM s.r.o.
Společnost PRACOM s.r.o. se věnuje rekonstrukci a obnově kulturních památek. Provádí stavební, štukatérské, sochařské a restaurátorské práce.
Kompletní dodávka a montáž opláštění budov, hal, jízdáren a ocelových konstrukcí
Pokud potřebujete vyřešit nedostatky starší stavby, obraťte se na firmu Opravny Telč, a.s., která se zabývá kompletní dodávkou a montáží opláštění ocelových konstrukcí, hal, budov a jízdáren.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Moderní energeticky úsporné dřevostavby, typové bungalovy na klíč
Dřevostavby se těší stále větší oblibě. Kompletní služby ve výstavbě moderních energeticky úsporných dřevostaveb na Vysočině poskytuje společnost Homestead, s.r.o. Postaví typové bungalovy na klíč.
Homestead, s.r.o.
Na Brumlovce zůstávají nejlepší - tisková zpráva
Na Brumlovce zůstávají nejlepší. Společnost O2 se rozhodla pro setrvání na Brumlovce, která zvítězila nad dalšími pražskými lokalitami.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Hotové, betonové moderní garáže za nejlepší ceny -  variabilní řešení na klíč
Vyrábíme a montujeme vám garáže po celé České republice. Nabízíme rychlé, dostupné a variabilní řešení na klíč.
Eurogaráže s.r.o. Betonové a monolitické garáže Praha
Výroba a montáž dřevostaveb na klíč, zahradní domky
Společnost Zelená biomasa, a.s. se zabývá výrobou a montáží dřevostaveb na klíč. Zahradní chatky, altány, dřevěné obytné chaty i garáže.
Zelená biomasa, a.s. Dřevěný domek
Výstavba nezateplených montovaných hal, opláštění nezateplených hal
Výstavbu nezateplených montovaných hal včetně konstrukce zajistí kdekoliv na území České republiky firma Opravny Telč. Postaráme se také o opláštění nezateplených hal trapézovým plechem.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Výstavba rodinného domu na klíč od zkušených zedníků – od návrhu až po realizaci
O návrh, dodávku kvalitních materiálů i výstavbu rodinných domů na klíč zajistí stavební společnost ATLANTA a.s. Se sídlem ve Znojmě, ale působící i v okolí Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Zasakovací systémy, krechty - pro zasakování dešťových vod, srážkové vody
U každé stavby rodinného domu je povinné zajistit zasakování dešťových, srážkových vod. Společnost EKODRILL Zlín dodává zasakovací systémy, krechty pro likvidaci či odvedení srážkové vody.
Výstavba bytových a nebytových prostor a stavební a zednické práce - Ivan Horvath
Pan Ivan Horvath z Prosetína v okrese Chrudim poskytuje služby v oblasti výstavby bytových a nebytových prostor, ale i sanace, odvlhčení a další zednické práce.
Výstavba rodinných domů - 3D vizualizace a projektování rodinného domu
Společnost ATLANTA, a.s. je stavební firma, která Vám pomůže k novému domovu. Firma se zaměřuje na výstavbu rodinných domů a veškeré stavební práce s tím spojené.
ATLANTA, a.s.
Dřevěná garážová stání, pergoly Hradec Králové – olejové nátěry přírodního vzhledu
Na zakázku Vám vyrobíme velmi oblíbené dřevěné pergoly a dřevěné garážové stání, které chrání před sluncem, deštěm a větrem.
Výstavba průmyslových betonových hal Vysoké Mýto - včetně dodávky a montáže
Specializujeme se na dodávku a montáž průmyslových betonových hal - SAPA - LPJ, spol.s.r.o. Vysoké Mýto
SAPA - LPJ, spol.s.r.o. Pozemní stavby Vysoké Mýto
Voda, topení a instalatérské práce včetně montáží a rekonstrukce koupelen od OXO plus s.r.o.
Společnost OXO plus s.r.o. z Brna zajišťuje profesionální instalatérské práce od montáží a servisu, až po plně zajištění rekonstrukcí koupelen.
Kompletní stavební činnost po celé České republice
Společnost DACHFENSTER s.r.o. poskytuje kompletní stavební činnost v rámci celé České republiky. Zabývají se jak kompletní výstavbou budov, tak i dílčími stavebními pracemi.
Výstavba zpevněných ploch - prostorné venkovní parkoviště, parkovací stání
Plánujete stavbu venkovního parkoviště? Chcete aby bylo prostorné a dostatečně zpevněné? Dopravní stavby Smrčka s.r.o. Vám zajistí realizaci a výstavbu parkovacího stání ve Znojmě i Třebíči.
Dopravní stavby Smrčka s.r.o.
Hloubkové zakládání staveb - piloty, mikropiloty, štětovnicové stěny, štětovnice
Společnost GEOSTAV spol. s r.o. se zabývá hloubkovým zakládáním staveb. Provádí piloty, mikropiloty a štětovnicové stěny - štětovnice. Zakázky realizuje po celé ČR i na Slovensku.
Rekonstrukce koupelen v domech, bytech včetně instalatérských prací
Kompletní rekonstrukci koupelen v domech i bytech včetně veškerých vodoinstalatérských prací zajistí stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Stavební a projekční činnost a rekonstrukce nemovitostí  - Petr Doležal
Společnost pana Petra Doležala poskytuje profesionální stavební a projekční práce po celé České republice. Společnost sídlí v Brně - Žabovřesky.
Výstavba komunikací, chodníků, zpevněných ploch a další stavební práce
Výstavbu komunikací, chodníků a zpevněných ploch zajišťuje v okolí Brna a Blanska společnost DS Partner s. r. o., která se dokáže postarat i o další stavební a zemní práce.
Rekonstrukce a výstavba rodinných domů a základové desky od Independent Financial Company s.r.o.
Společnost Independent Financial Company s.r.o. z Prahy provádí rekonstrukce a výstavby rodinných domů a jejich přestavby nebo přístavby.
Systémy pro zasakování srážkových, dešťových vod
Dle legislativy je povinné zajistit zasakování srážkových, dešťových vod. Firma EKODRILL Zlín dodává systémy, zasakovací zařízení pro akumulaci srážkové vody.