Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Čistírna odpadních vod, servis
Kvalitní servis čistíren vody provádí společnost VTA Česká republika.
Výstavba, rekonstrukce a opravy komunikací Horšovský Týn
Silnice i veškeré další podobné komunikace by se měli udržovat v naprostém pořádku. Výstavbou, rekonstrukcemi a opravami komunikací se zabývá významná společnost Silnice Horšovský Týn, a.s., jejíž služby jsou na profesionální úrovni. Provádíme výstavby, rekonstrukce a opravy těchto objektů a komunikací: - Mosty - ...
Dřevěné konstrukce, výroba trámových konstrukcí Náchod, montované domy, roubenky, krovy
Dřevěné konstrukce, výroba trámových konstrukcí Náchod, montované domy, roubenky, konstrukce krovů, pergoly, zimní zahrady, altány.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Komplexní stavby a rekonstrukce koupelen Brno, rekonstrukce bytových jader na klíč
Jsme instalatérská firma, která působí v Brně a nabízíme služby v oblasti vody, topení, zednických a obkladačských prací.
Výstavba a rekonstrukce mostů, silnic i dálnic
Generální dodavatel silničního stavitelství v ČR s dlouholetou tradicí, vlastními obalovnami i kamenolomy. Nová výstavba, sanace a modernizace mostních staveb i opravy a rekonstrukce komunikací.
COLAS CZ, a.s. silniční stavitelství
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů
Komplexní stavební služby, výstavba a rekonstrukce obytných prostor, firemních a skladovacích budov, Návrh a realizaci provádí společnost Vytastav Praha s.r.o.
Nízkoenergetické dřevostavby Jihlava, úsporné  a komfortní bydlení, velké finanční úspory
Stavíme úsporné dřevostavby na klíč, naše firma klade důraz na správný proces výstavby i využité materiály, požádejte o cenovou nabídku.
Tesařské práce Šumperk, výroba a montáž krovů, pergoly, přístřešky, podhledy
Výroba a montáž krovů, pergoly, přístřešky, palubkové podbíjení podhledů v četně nátěrů dle přání zákazníka.
Developerská činnost, stavební firma, stavební práce - kompletní realizace staveb
Developerská činnost, generální dodávky staveb, stavební práce, kompletní realizace staveb a projektů - to vše kvalitně a spolehlivě od stavební firmy ZIPP Brno s.r.o. v Brně.
Montáž, dodávka železobetonových konstrukcí, projektování, statika a servis
Dodávku a montáž železobetonových konstrukcí, projektování a statiku železobetonových prefabrikovaných konstrukcí budov, servis zajišťuje firma ZIPP Brno s.r.o., z Brna.
Stavební, řemeslné a zednické práce
O veškeré stavební, řemeslné a zednické práce v okolí Ivančic a Moravského Krumlova se postará stavební firma Stavovald.
Stavovald Vladimír Vald
Stavební práce, rekonstrukce, zateplováni budov Praha, strojní a ruční práce, výkopové práce
Jsme rodinná stavební firma. Provádíme veškeré stavební práce, rekonstrukce, zateplováni budov. Nabízíme strojní a ruční stavební, zemní a výkopové práce.
Rodinné domy a rekonstrukce Praha, akční ceny zateplení fasád, zednické a malířské práce
Rodinné domy na klíč a rekonstrukce Praha, opravy a rekon­strukce budov, rekreační stavby a terasy, akční ceny zateplení fasád, zednické, obkladačské a malířské práce.
Realizace rekonstrukce koupelny - nechte si udělat svou koupelnu hezčí a útulnější
Rekonstrukci koupelny přenechejte ověřeným odborníkům ze stavební firmy Tomáš Viktorini - zajistí vám vše od návrhu a realizace včetně závěrečného úklidu. Veškeré zakázky realizují v Praze a okolí.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Instalatérské práce Praha, drobné opravy wc nádrže, montáž bojlerů, vodoměrů, čištění odpadů
Naše firma se zabývá především instalatérskými pracemi. Svým zákazníkům nabízíme vše od vypracování návrhu a projektu až po finální realizaci a následnou údržbu a servis.
Jiří Forchtner instalatérské práce
Kompletní stavební a technický servis - stavební práce, inženýrská činnost
Stavební firma DAGETT 66, s.r.o z Kopřivnice zajišťuje kompletní stavební i technický servis. Je dodavatelem stavebních prací a služeb, které jsou spojené s údržbou objektů a technickou správou.
DAGETT 66, s.r.o.
Dopravní a vodohospodářské stavby, výstavba silnic, inženýrské sítě, zemní a výkopové práce
Stavební práce v oblasti dopravních i vodohospodářských staveb zajistí zkušená firma Pavel Bajer ze Štramberka. Spolehlivá výstavba silnic a výkopové práce pro budování inženýrských sítí.
Komplexní řešení staveb, stavby na klíč, rekonstrukce i technická inspekce nemovitosti
Generální dodávky staveb, kompletní a profesionální servis pro investory. Stavíme vše od bytových a rodinných domů až po průmyslové haly nebo obchodní prostory. Působíme po celé České republice.
Miramid s.r.o.
Výstavby rodinných domů, bytů a průmyslových projektů
Stavby rodinných domů, bytů, firemní prostorů. Stavební práce interiérové i exteriérové, vše na zakázku a ve vysoké kvalitě – EKOBAU INVEST a.s.
Tesařské a stavební práce - Moravskoslezský kraj
Výstavby pergol, krovů garážových stání, přístřešků, zhotovení fasád, zateplení, interiérových zednických prací, možnost terénních úprav a výkopových prací - INCOME CITY s.r.o.
INCOME CITY s.r.o. tesařské práce
Bydlení na Kopečku v Liberci, exkluzivní byty za rozumnou cenu, komfortní bydlení na jižní stranu - Vyprodáno!
Moderní bydlení ukryté v centru Liberce v mimořádně úsporném domě s pohodlným a bezpečným parkováním.
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Rekonstrukce domů, bytů a komerčních objektů, zateplení fasád
Stavební práce od společnosti General Vision spol. s r.o. Kompletní rekonstrukce bytů i rodinných domů. Zateplení budov, zednické práce, truhlářské práce i rekonstrukce bytů na klíč. Sídlíme v Praze.
Modulové domy pro kanceláře, bydlení či chaty bez základové desky
Nemáte již dostatek prostoru? Potřebujete nové kanceláře či bydlení, a to co nejdříve, za nízkou cenu? Pořiďte si modulové domky, které se přesně hodí pro bydlení, komerční využití a kanceláře.
Středočeská stavební společnost s širokou nabídkou služeb
Realizace stavebních prací na českém trhu, rekonstrukce rodinných domů a bytů, výstavby domů na klíč, různorodé stavební práce od exteriérových až po interiérové – Stavební firma Miroslav Šindelář.
Jumar s.r.o. je stabilní společnost s více než 20-ti letou tradicí!
Jsme ryze českou stavební firmou se zaměřením na kompletní rekonstrukce panelových bytů s důrazem na nadstandardní kvalitu odvedených řemeslných prací.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.