Profesionální stavební firmy provádějí stavby rodinných domů, bytů, průmyslových a dalších objektů, výstavbu kanalizací, silnic a dálnic, rekonstrukce a renovace, zateplování objektů včetně staveb na klíč. Součástí jsou také demolice, opravy, obklady a dlažby, oplocení, projektová dokumentace, vyřízení povolení, stavební dozor a další služby.

Komplexní řešení staveb, stavby na klíč, rekonstrukce i technická inspekce nemovitosti
Generální dodávky staveb, kompletní a profesionální servis pro investory. Stavíme vše od bytových a rodinných domů až po průmyslové haly nebo obchodní prostory. Působíme po celé České republice.
Miramid s.r.o.
Výstavby rodinných domů, bytů a průmyslových projektů
Stavby rodinných domů, bytů, firemní prostorů. Stavební práce interiérové i exteriérové, vše na zakázku a ve vysoké kvalitě – EKOBAU INVEST a.s.
Tesařské a stavební práce - Moravskoslezský kraj
Výstavby pergol, krovů garážových stání, přístřešků, zhotovení fasád, zateplení, interiérových zednických prací, možnost terénních úprav a výkopových prací - INCOME CITY s.r.o.
INCOME CITY s.r.o. tesařské práce
Bydlení na Kopečku v Liberci, exkluzivní byty za rozumnou cenu, komfortní bydlení na jižní stranu - Vyprodáno!
Moderní bydlení ukryté v centru Liberce v mimořádně úsporném domě s pohodlným a bezpečným parkováním.
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Rekonstrukce domů, bytů a komerčních objektů, zateplení fasád
Stavební práce od společnosti General Vision spol. s r.o. Kompletní rekonstrukce bytů i rodinných domů. Zateplení budov, zednické práce, truhlářské práce i rekonstrukce bytů na klíč. Sídlíme v Praze.
Modulové domy pro kanceláře, bydlení či chaty bez základové desky
Nemáte již dostatek prostoru? Potřebujete nové kanceláře či bydlení, a to co nejdříve, za nízkou cenu? Pořiďte si modulové domky, které se přesně hodí pro bydlení, komerční využití a kanceláře.
Středočeská stavební společnost s širokou nabídkou služeb
Realizace stavebních prací na českém trhu, rekonstrukce rodinných domů a bytů, výstavby domů na klíč, různorodé stavební práce od exteriérových až po interiérové – Stavební firma Miroslav Šindelář.
Jumar s.r.o. je stabilní společnost s více než 20-ti letou tradicí!
Jsme ryze českou stavební firmou se zaměřením na kompletní rekonstrukce panelových bytů s důrazem na nadstandardní kvalitu odvedených řemeslných prací.
Jumar s.r.o. Zateplování fasád Praha
Nový projekt – moderní bytový komplex u Prahy
Je Vaším snem moderní bydlení v klidné lokalitě nedaleko Prahy? Nový projekt společnosti Service Financial s.r.o. představuje luxusní bytový komplex pro komfortní a energeticky nenáročné bydlení.
Service Financial s.r.o. Bydlení v Jesenici
Výstavba větších investičních a inženýrských staveb Olomouc, bytová výstavba, výrobní haly, objekty
Společnost zajišťuje práce pozemního stavitelství, průmyslovou výstavbu od výstavby jednotlivých hal, technologických celků, rekonstrukce průmyslových objektů a výstavba nových investičních celků.
Výměna starých oken za nová u rodinných domů OKAL
Jestliže vlastníte rodinný dům OKAL a potřebujete vyměnit stará okna za nová, tak je pro vás ideální firma RD KOMEX z Jeseníku, která provádí rekonstrukce rodinných domů OKAL po celé České republice.
RD KOMEX s.r.o.
Specialista na poli developerských projektů
Moderní developerské projekty v oblasti rezidenčního a chytrého bydlení v Praze a Plzni, výstavba bytových domů, koncept rezidencí s veškerou sociální vybaveností - Trigema a.s.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Sádrokartonové systémy a minerální podhledy
Profesionální stavební firma ležící nedaleko Prahy realizuje rodinné domy na klíč, rekonstrukce bytových jednotek i sádrokartonářské práce – Stavitelství Kroutil s.r.o.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Hrubé stavby - základy a základové desky Chrudim, obvodové zdivo, stropy, schodiště, zastřešení
Zajišťujeme výstavbu hrubých staveb včetně základů a základových desek, obvodové zdivo, stropy, schodiště, zastřešení, zámkové dlažby.
Stavební činnost Chrudim, výstavba bytových a nebytových budov, odvlhčení budov
Naše firma zajistí kvalitní výstavbu bytových a nebytových budov, sanace, injektáže a odvlhčení budov.
Rychlá montáž, úspora energie a další výhody montovaných ocelových hal
Rychlá montáž, úspora energie při provozu a mnohé další výhody poskytují montované ocelové haly od firmy Opravny Telč, a.s.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Developerská činnost, generální dodávky staveb - výstavba bytových a rodinných domů
Developerská činnost, generální dodávky staveb - výstavbu bytových a rodinných domů podle projektů provádí na klíč firma ZIPP Brno s.r.o.
Rekonstrukce, modernizace a revitalizace domů OKAL
Máte-li rodinný dům OKAL a potřebujete zajistit jeho rekonstrukci, tak se obraťte se na firmu RD Komex z Jeseníku, která se dlouhodobě zaměřujeme na opravy, modernizace a revitalizace domů OKAL.
RD KOMEX s.r.o.
Dodavatel stavebních a rekonstrukčních prací pro průmyslové a bytové prostory
Stavby a realizace menších i komerčních projektů, stavební práce všeho druhu, rekonstrukce průmyslových i rodinných jednotek, vše od jedné společnosti - SILBA-Elstav s.r.o. z Plzeňského kraje.
SILBA-Elstav s.r.o. stavby a rekonstrukce
Výroba altánu, pergoly, krovu, zahradní nábytek z masívu i lamina
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě pro Vaši zahradu vyrábí dřevěné altány, pergoly, krovy i zahradní nábytek z masívu i lamina.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Pozemní stavitelství České Budějovice, výstavba domů, rekonstrukce, zateplování, inženýring
Realizujeme všechny druhy staveb v odvětví pozemního stavitelství – od základů až po stavby na klíč jak rodinných, panelových domů, haly, supermarkety a další.
Revitalizace bytových domů Jihlava, celkové opravy bytových domů, energetické úspory, rekonstrukce
Naše firma provádí úspěšné revitalizace bytových domů včetně nových fasád, izolací a jiných stavebních prací v rámci energetických úsporných opatřeních.
Atypické dřevěné konstrukce na zakázku, pergoly, dřevěné terasy - dodávka, montáž
Pergoly, dřevěné terasy i atypické dřevěné konstrukce na zakázku včetně dodávky a montáže Vám zajistíme v Pohořelicích, Břeclavi i Brně.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Stavby na klíč Nový Jičín, stavební práce, opláštění budov, stavby hal, ocelové konstrukce
Provádíme stavební práce včetně staveb na klíč, výstavbu nových hal, ocelové konstrukce, opláštění budov, průmyslové podlahy, drobné zámečnické práce.
Rekonstrukce domů OKAL v programu Nová Zelená úsporám
Pokud máte dům OKAL a zvažujete jeho rekonstrukci, aby byl znovu moderní a komfortní, pak se obraťte na firmu RD KOMEX, která vám zajistí rekonstrukci domů OKAL v programu Nová Zelená úsporám.
RD KOMEX s.r.o.